Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najmniej i najbardziej sympatyczne narody. Wasze doswiadczenia.

Polecane posty

Gość gość

Tylko nie piszcie/nie porownujcie, ze Polacy nie lepsi, nie gorsi itd. Chodzi o inne narody. Wedlug mnie najmniej sympatyczni sa Francuzi (znam tylko kilku, robia wrazenie wyrozumialych i pysznych), Anglicy (konkretnie Londynczycy - bo stamtad pochodza te pijane hordy kawalerow w duzych, polskich miastach), Niemcy (ale nie wszyscy. moze i sa sympatyczni, ale raczej kojarze ich jako sztywniakow, rutyniarzy i nudziarzy). Najbardziej sympatyczni to wedlug mnie Wegrzy, Turcy (bardzo wyluzowani), Hindusi, Arabowie (niektorzy), Czarnoskorzy z USA (niepoprawny politycznie jestem piszac o nich jako o rasie, ale hooy z tym, sa spoko).

Gość gość
Najmniej - Hitlerowcy - szwaby , Niemieszki Najbardziej - Australijczycy

Gość gość
18:00 O tak! Australijczycy! Tak odległy, nieco odcięty od reszty kraj, że zapomniałem, a przecież mam tam rodzinę! :) Australijczycy są bardzo wyluzowani, mają poczucie humoru i są niezwykle przyjaźni. Przy tym są naturalni, w przeciwieństwie do Amerykanów, którzy wiecznie się uśmiechają co jest sztuczne i irytujące.

Gość gość
Kto da wiecej ? :)

Najbardziej przyjaźni to wg mnie Szwajcarzy, Niemcy, Łotysze, Portugalczycy i Węgrzy (jednakże są oni też bardzo fałszywi). A o Polakach nie będę się nawet wypowiadać.. bo szkoda nawet słów.

Gość gość
Najbardziej to Hiszpanie, Argentyńczycy, Australijczycy Najmniej to Amerykanie, Francuzi, Rosjanie

Gość gość
Najmniej: niemcy- wredni zdrajcy wbijaja noz w plecy, wykorzystuja innych; francuzi - zapatrzeni w siebie egocentrycy, mysla, ze sa jacys cudowni; brytyjczycy - traktuja innych z gory, leniwi, wiecznie narzekajacy; murzyni z usa - wiecznie robiacy z siebie ofiary rasizmu l jakby zapomnieli, ze mieli czarnego prezydenta; grecy i wlosi - uwazaja sie za jakis fajnych a nie maja nic wartosciowego w sobie; turcy i inni muzulmanie w innych krajach islamskich - chca nas zabic, zniewolic, zg****ic - nikt chyba nie lubi byc tak traktowany; ukrainczycy- zabili nam miliony ludzi, wsciwi, zwyrodnialcy; najbardziej lubiani: islandczycy - sa dumni ale nie pyszni; Wegrzy - nie musze chyba pisac dlaczego? To takie oczywiste; palestynczycy - rodzinni, dzielni, bronia sie przed zydami;

Gość gość
Wrozbella twoja twarz wyglada jak doopa osła która rozjechal TIR. weź nie strasz ludzi tym, skasuj to zdjęcie, zmiłuj się

Gość gość
Najmniej sympatyczni Izraelczycy. Zimni, zdystansowani, z dużą rezerwą, sceptyczni. Najgorsi są starsi i dziewczyny. Starsi bo ciągle tylko widzą wrogów wszędzie i ciągle o Holokauście, natomiast laski mają wyprane mózgi przez lewicowe idee równość społeczna, feminizm, LGBT itd.

Gość gość
19:30 - A Palestyńczycy to nei muzułmanie?? :D

Gość gość
Mało sympatyczni wydali mi się Anglicy, Polacy niestety też nie są najsympatyczniejszym narodem. A sympatyczni są za to ogólnie ludzie z nacji południowo-europejskich czyli Włosi, Hiszpanie, Grecy, Chorwaci... Są tacy otwarci, zagaduja, czesto sie usmiechaja. Rosjan nigdy nie lubiłam, ale poznałam kilku i tez byli bardzo mili

Gość gość
Aha i jeszcze niezbyt mili wydali mi się Czesi i Francuzi. Czesi są jacyś dziwni jak dla mnie i chyba niebardzo nas lubią, a Francuzi może nie byli najgorsi, ale troche wyniosli np. pytali czy umiem mowic po francusku ,a jesli nie to koniec rozmowy - choc pewnie umieli angielski.... Niemcy zrobili na mnie neutralne wrazenie ani zle, ani dobre. Z Japończykami miałam do czynienia tylko w Polsce na mojej uczelni i wydawali się dosc zdystansowani do obcych ludzi

Gość gość
Francuzi