Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przyszłość w związku...

Polecane posty

Gość gość

Witam serdecznie, wiem, że to forum dla kobiet, ale może ktoś mi pomoże... Jestem z dziewczyną już 1.5 roku. Charakterami do siebie pasujemy, bardzo dobrze wychodzi nam wspólne spędzanie czasu. Jednak martwię się przyszłością. Jestem w rodzinie, gdzie liczy się wykształcenie, pieniądze, pewna przyszłość. Niestety moja dziewczyna jest z biednej rodziny, jej rodzice są mocno ograniczeni, nie mają ambicji. Wystarcza im zwykła praca i nie chcą bardziej się rozwijać. Oczywiście tak samo wychowują swoją córkę - moją dziewczynę. Przez rok czasu myślałem - jakoś to będzie, może uda mi się ją jakoś przestawić na moje tory. Ja pracuję w firmie, studiuję informatykę, mam sporo zainteresowań. Moja dziewczyna niestety dostała się na studia pedagogiczne - chce być jak mama - nauczycielką w przedszkolu. Ona też chce po prostu pracować od-do, dostać wypłatę, a resztę czasu po prostu przeznaczyć na rodzinę. Moi rodzice odradzają dalszą kontynuację związku, ja jednak jeszcze czekam, nie wiem co zrobić. Boję się wizji przyszłości z taką osobą, a na pewno patrzę też przez pryzmat przyzwyczajenia, miłości do dziewczyny. Co zrobić? Proszę o pomoc, albo może po prostu przedstawcie swój tok myślenia. Dzięki z góry :)

Gość gość
Interesuje cię zadanie starych którzy wyżej sraja niż d**e mają? Haha maminsynek :D

Gość gość
Kochasz ją? Jeżeli naprawdę ją kochasz to z nią jesteś bez względu na wszystko!!!

Gość gość
Jeśli chcesz wiedziec co zrobic w tej sytuacji, czy będziesz z nią szczęsliwy w przyszłości, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@p.pl