Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dorobienie się bez pracy

Polecane posty

Gość gość
a to nic z tego, nie znam się

Gość gość
Ile masz oszczędności dziewczyno?

Gość gość
nie powiem ile mam, ale zapytam co byś zrobił jakbyś zaoszczędził powiedzmy 5 tys jak to zainwestować, zeby nie trzeba było harować i dawać sobą pomiatać w pracy?

Gość gość
Ja mam około 150tys oszczędności dziewczyna :)

Gość gość
4:18 co z tego jak to twoje, nie moje. Ja chcę swoje pomnożyć i sama mieć na przyszłość, żeby nie trzeba było szefostwa słuchać w pracy

Gość gość
Ale chcesz zrezygnować z pracy? :)

Gość gość
no tak i nigdy nie wracać

Gość gość
Z 5tys nic nie zrobisz to jak jedna wyplata pierdzistolka ,zrobisz paznokcie fryz kupisz ciucha i po piniædzorach.W polsce zeby zrobic kase to czeba ją ukraść najlepiej biedakowi to sie dorobisz;-)

Gość gość
mi nie trzeba fryzury i tych innych pierdółek, tzn już to mam. Chciałabym miec spokój

Gość gość
ale w domu chcesz pracować?

Gość gość
w domu mogę pracować

Gość gość
1. sklep internetowy 2. zostać grafikiem 2d 3. seks kamerki 4. yotuberka 5. blogerka 6. fotografka 7. pisanie tekstów 8. zlecenia inne

Gość gość
Jedno z tych powinnaś się zmieścić w 5tys na start

pieniądze = spokój ? niezawsze, choć często... napewno wiele pomagają np. w kryzysie emocjonalnym lub innym, z pieniędzmi zawsze łatwiej mimo wszystko... choć zdarzają się/są/dzieją się i takie sytuacje, że nawet największe pieniądze nic nie pomogą... życie... życie... życie...

Gość gość
Ja w domu mam działalność to robię sklep na allegro, lokaty i chce dorzucić giełdę bo kapitał już duży, na koniec się wchodzi w mieszkania na wynajem jak już masz na prawdę za dużo pieniędzy.

Gość gość
aha że sklep internetowy założyć i sprzedawać sobie cos tam co jeszcze nie wiem, o fajnie a z youtube to o co chodzi, jak sie na tym zarabia? że wystarczy ze bede subskrybować filmiki i już mi beda płacić? czy za wejscia na moje konto?

Gość gość
dziś pieniądze robią pieniądze można mieć ich tyle by już do śmierci nie pracować albo można kupić sobie apartament z widokiem na morze i tam nie martwić się o opłaty jedzenie przyjemności gdy masz na lokacie bańkę

Gość gość
4:57 no wiem w każdej chwili mogę umrzeć, nie znam dnia ani godziny, ale wiem, ze praca dla innych mnie unieszczęśliwia, bo się duzo trzeba ruszać przez 8 godzin i być potulnym, oraz grzecznym, że aż boli do pełnych żalu łez

Gość gość
dziś aha że sklep internetowy założyć i sprzedawać sobie cos tam co jeszcze nie wiem, o fajnie a z youtube to o co chodzi, jak sie na tym zarabia? że wystarczy ze bede subskrybować filmiki i już mi beda płacić? czy za wejscia na moje konto? X Na youtube nagrywasz filmy i masz kasę z reklam gogle adsense. Za jakieś 1,3mln wyświetleń filmu jest średnio 200$.

Gość gość
5:03 jejku ale skąd my weźmiemy bańkę, zejdź na ziemię

Gość gość
05:08 ale sama mam nagrywać te filmy? z dnia codziennego, czy jak?

Gość gość
dziś To najprostsza metoda, bierzesz od rodziców 1,3mln zł kupujesz dom nad morzem za 300 bierzesz banke na lokatę i masz 30tys brutto rocznie na skromne życie. Niestety wymaga jak zauważyłaś ogromnego kapitału. Dużo mniejszego wymagają mieszkania na wynajem. Bierzesz za 300tys kupujesz dwie kawalerki wynajmujesz i też masz 30tys brutto rocznie. A są jeszcze cwańsze rzeczy stawiasz automaty do kawy w szkołach i masz duży dochód za dużo mniej np. 70tys 10sztuk. Albo otwierasz jakiś biznes i zatrudniasz ludzi za 2000 a reszta dla Ciebie. Niestety mieszkania nad morzem czy domu trzeba się dorobić co nie :)

Gość gość
dziś tu już musisz mieć pomysł na oglądalność możesz nagrywać co chcesz bez nagości możesz nawet nagrywać bajki tworzone samodzielnie lalki barbie czy coś dla dzieci możesz nawet tworzyć muzykę czy inne rzeczy cokolwiek byle nie łamać praw autorskich innych osób

Gość gość
Więc ja Ci nie dam pomysłu na kanał nagrywać możesz klocki lego, jak grasz w gry czy chodzisz po sklepach a nawet gadki o seksie ale taka już sexmasterka jest XD

Gość gość
Np. lord kruszwil nagrywa jak myje swoje dziewice w mleku, to zrób kanał lord nevad i nagrywaj jak myjesz prawiczków w mleku :D

Gość gość
a po czym mieć pewność, że prawiczek jest prawiczkiem?

Gość gość
jak wejdzie w pipe to się spuści momentalnie daje mu trzy pchnięcia max

Gość gość
zrób kanał, że uwielbiasz prawiczków tego jeszcze nie było bedą miliony hejtu g****o burzy i wysietlen zmienisz youtube na lepsze

Gość gość
po czym poznać bez odbycia stosunku płciowego?

Gość gość
dziś nadziać mu pałkę na nawilżoną cieplutką sztuczną pochwę