Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie zamieszkałam ze swoim

Polecane posty

Gość gość
Masakra

Gość gość
Co za debilizm

Gość gość
I co zamieszkaliscie razem?

Gość gość
Nie, nie zamieszkalismy i dalej jestem zablokowana na whatsapp , mysle ze to koniec tylko nadal nie rozumiem jak moza byc tak " zakochanym" i tak szybko sie odkochac, robic wspolne plany na przyszlosc, nic z tego nie rozumiem.

Gość Pomponikrozowy
Autorko bo to nie była miłość tylko próba uczynienia z Ciebie emocjonalnej ofiary. Manipulant wie, jak rozmawiać z kobieta, aby ja przywiązać. Pewnie dzwonił do Ciebie o kazdej porze dnia i nocy i ciagle mówił jak bardzo Cię uwielbia i ze zycie jest szare bez Ciebie..i ze nadałaś mu sens i pachniesz jak wiosna i radosc i ze oddałby Ci cała krew oraz nerkę aby zobaczyć Twój uśmiech..i ze dzięki Tobie chce mu się wstawać z łóżka i zyc itp itp ..ze kocha to jak wyglądasz i Twoja mądrość i wdzięk.. Pamiętaj, ze słowa są tanie a za maska kryje się podłość i wyrachowanie. Lepiej będzie dla Ciebie jeśli Cię nie odblokuje.

Gość gość
dziękuję bardzo Pomponikrozowy, mimo że Cię nie znam, bardzo mi pomagasz z tego "wyjść", bo nadal mam "doła", dokładnie tak właśnie było, nie pamiętam kiedy usłyszałam, tyle cudownych słów od mężczyzny, byłam: piękna, dobra, chciał spędzić ze mną całe życie, seks ze mną był najlepszy w jego życiu, a kocham cię, pisał i mówił co dziennie po dziesięć razy, w czasie spotkań obejmował mnie wpół, przytulał i nie mógł ode mnie oderwać wzroku, ostania nasza rozmowa wyglądała tak, że powiedział mi: że to ja go zostawiłam, ale ja go nie zostawiłam tylko naprawdę nie czuję, że to jest ten odpowiedni moment żebym rzucić wszystko co w kraju i się przeprowadzić, to jest tak jakby skok na główkę do wody, może faktycznie lepiej dla mnie żeby nigdy już mnie nie odblokował, bo emocjonalnie po tym związku jestem wrakiem, za bardzo mną manipulował

Gość gość
p****** sobie na boczku,znudzi mu się nowa dziunia to cię odblokuje

Gość gość
może powinnaś mu zaufać,skoro tak go kochasz i jak opisujesz on ciebie,może będziesz szczęśliwa.Co ci zależy spróbować,anglia to nie koniec świata a włoch to nie dziki z afryki :)

Gość Pomponikrozowy
Autorko, pamiętaj o jednej rzeczy. Jeżeli się kogoś kocha, to pragnie się jego szczęścia i szanuje jego wybory. Gdyby był szlachetnym człowiekiem, to by powiedział, ze rozumie Twoja niepewność, lek przed nieznanym itp...i ze poczeka tyle, ile będzie trzeba. Tymczasem może Cię zaprosic na weekend, na chwile, na miesiąc, abyś mogła powoli oswajać się z nowym środowiskiem. Słowa są tanie i właśnie pokazał, ile warta jest jego miłość, jak tylko nie okazalas posłuszeństwa jego pomysłom. Serdecznie Cię pozdrawiam!

Gość gość
Pompon ma rację

Gość gość
tak, tylko że ja mu obiecywałam to ze z nim zamieszkam, praktycznie od początku znajomości więc chyba stwierdził że będę mu tak obiecywać kolejne dwa lata

Gość gość
gość dziś Albo typowy Włoch (z tym komplementowaniem) albo narcyzik. Jak typowy Włoch, to mógł się już "odkochać" :D, jak narcyz, to na pewno lepiej, żeby cię zostawił w spokoju.

Gość gość
nie brak naiwnych niuń, co wierzą w tanie komplemenciki, później jest tylko płacz i zgrzytanie zębów

Gość gość
widzisz Pomponikrozowy,on czekał na mnie osiem miesięcy i zobaczył ze nadal mam obawy, trochę go usprawiedliwiam bo ile jeszcze miał czekać ??tylko to zniknięcie i zablokowanie na whatsappie jest dziwne, przeczy temu wszystkiemu co mi mówił, również pozdrawiam

Gość gość
pojechał na urlop z żoną i dziećmi

Gość gość
Juz zaczynam sie zastanawiac czy nie mial jakiegos drugiego zycia o ktorym nic nie wiem.

Gość gość
bingo

Gość gość
zadzwoń do niego :( nie s/pie/rdo/l tego po raz drugi,zadzwoń i wyjaśnij swoje obawy,wątpliwości,zaproponuj coś na próbę,okres próbny,postaw swoje warunki,nie unoś się dumą,bo możesz znowu tego żałować,życie jest tylko jedno :(

Gość gość
Dzwonilam nie raz, nie odbiera ani na komorke ani na domowy.

Gość gość
To koniec, mysle ze mial inne zycie.

Gość gość
Nie bede biegac za facetem ktory mnie ciagle "karze" bo nie wykonuje jego rozkazow.

Gość gość
W sumie lepiej być samemu niż z jakimś psycholem

Gość gość
chyba tak

Gość gość
Absolutnie do niego nie wydzwaniaj i nie żebrz o 5 minut atencji. PS. "wlosi sa wierni nie wkrecaj mnie" Co prawda nie ja to pisałam i nic w tej kwestii nie sugeruję, aczkolwiek dla sprostowania to Włosi i Włoszki akurat do wiernych zdecydowanie nie należą :D

Gość gość
Już ją odblokował,więc was nie potrzebuje,jesteście zbędni,niepotrzebni jak stary wytarty wysłużony kocyk.Rzuci was w kąt,precz.

Gość gość
Watpie ze ja odblokowal, najpierw musi sie z jakas dziunia wyszalec, odblokuje ja we wrzesniu lub pazdzierniku jsk bedzie zimno, wtedy pokaz mu srodkowy palec.

Gość gość
A po co ci taki facet który się fochuje jak nastolatek? Poszukaj kogoś dojrzałego emocjonalnie. Ja też bym nie zamieszkałą z kimś w obcy kraju po paru miesiącach znajomości, jeszcze widujecie się głównie przez kamerkę, bo jego nie ma na miejscu. Ty go w ogóle nie znasz, może ma kilka takich jak ty i każdą mami komplementami.,.

Gość gość
09:28 gdyby mial kilka to po co proponowalby mi wspolne mieszkanie? przeciez mogl komus na miejscu to zaproponowac, pisal do mnie caly czas, dzwonil widywalismy sie raz na tydzien.

Gość gość
Moze kilku proponowal mieszkanie.

Gość gość
Dziewczyno, może inna się zgodziła z nim zamieszkać i musiał cię zablokować, ,gdybyś ty się zgodziła, tamtą by zablokował,jak mu nie wyjdzie z tamtą, wtedy ciebie odblokuje.