Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kasa przecieka mi przez palce pomozcie i doradzcie jak oszczedzac?

Polecane posty

Gość gość

Ja zarabiam 2200-2600 moj maz 3tys Do tego mamy 500plus poniewaz mamy zanizone dochody I tak koszty stale to okolo 2,400 ( wynajem mieszkania plus zlobek malucha) Maz pali(400zl) Chemia max 50zl No i ja kupuje kosmetyki ale to nie wiecej niz za 200zl miesiecznie( raz sie tusz skonczy raz ppdkald sami wiecie) Razem to 3tys Wiec 2,5 tys zostaje na zycie. Kurde okazuje sie ze przejadamy 2,5tys Niewiem jak 3osobowa rodzina moze tyle jesc a frykasow nie jemy serio. Owszem kupujemy codziennie prawie slodycze pepsi do picia ale czlowiek tez lubi sobie cos slodkiego zjesc Nie mamy nawet samochodu. Bo chyba nie umielismyby go utrzymac z naszym postepowaniem Jak oszczedzac doradzcie cos

Gość gość
No niestety gdzieś popełniacie jednak błędy zakupowe. Nas jest czwórka dorosłych osób, na życie wychodzi nam ok.2000 tys. Też frykasow nie jemy,z tym że nie kupuję żadnych,, gotowców ",wiem że gdyby jeszcze racjonalnie robić zakupy to mogłabym zaoszczędzić dwie- trzy stówy.

Gość gość
BANDA NIEROBÓW NA SOCJALU

Gość gość
Paląca koleżanka w biurze rzuciła palenie. W jaki sposób? Podsumowała ile rocznie wydaje na papierosy i przeliczyła ile za to mogłaby kupić torebek i butów.

Gość gość
Papierosy, słodycze i słodkie napoje- ani to zdrowe ani to niepotrzebne. 200zl miesięcznie na kosmetyki- to też można znacznie ograniczyć.

Maz pali(400zl) x omg, wypiertol z domu tą lokomotywę, przepala całą prawie jałmużną z kieszeni posłów pisu :classic_cool:

Gość gość
Tez bym chciala miec takie problmey

Gość barney
Nas jest czwórka dorosłych osób, na życie wychodzi nam ok.2000 tys. x dwa miliony na cztery osoby niezle zyjecie

Gość gość
Musicie bardzo duzo zrec soryy ale 2,5tys to prawie stowa dziennie co wy jecie trufle i krewetki codziennie?

Gość gość
Nie dość, że oszuści, to jeszcze kasę z tego oszustwa przepeirdalają :O I jak w tym kraju ma być dobrze?