Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

byłyście kiedyś na maksa napalone na obcego faceta z seksem w tle?

Polecane posty

Gość gość
i co powierz mężowi np.rano że wieczorem chcesz żeby zajął sie guziczkiem ale bez masowania tylko u góry? itd :-) ? to jemu sie odechece od razu a facetowi który jest tylko napalony na Ciebie, zrobi ci jak chcesz bo co sie ma przejmować?

Gość gość
moze to zależy od Twoje budowy ciała i masz jakies blokady.. duzo tez zalezy jaką faze masz cyklu i budowę, ciąża, etc xxx idiota, tłumacze ze chodzi o to ze nie podnieca mnie facet którego nei znam, a ten o ciązach i budowie. Już zeby ci ulzyło, jak sie kocham z meżem to mam mokro jak trzeba, ale on mnie podnieca, a obcy nie.Naprawdę nie mozesz uwierzyć ze sa ludzie którzy nie chcą i nie potrzebuja sie rooochać z kim popadnie?

Gość gość
bez sensu.. rozchylasz się tylko jak znasz faceta? to chyba na odwrót prędzej takiemu obcemu łatwiej powiedzieć w stylu bierz mię tak i tak, albo jak on skończy to jeszcze raz bo chce jeszcze raz, etc tego mężowi raczej nie powiesz, bo zaraz bedą jakies domysły... x chyba zart, brałam sobie takiego meza z którym mogę rozmawiać o takich sprawach. Ba, bardzo go cieszy jak mówie ze chcę i co lubię i jest otwarty na propozycje z mojej strony

Gość gość
15:13 a czemu ma mu sie odechciec?Ja jak kocham to nie brzydze sie niczym ani nie irytuje, wazne sa dla mnie potrzeby osoby, ktora kocham, kocham wszystko w facecie i tego samego oczekuje i to potwierdza sie akurat u mnie w zyciu.

Gość gość
orgazm u przecietnej kobiety zaczyna sie w mozgu jezyk.gif najpierw trzeba mieć mózg, a to nieosiągalne dla autora lub autorki

Gość gość
wiadomo, sa okresy, ze seks nie jest taki super, ale nie jestem prostytuta zebym latala za przygodami, ktore tak czy siak nie sprawiaja mi przyjemnosci....

Gość gość
" i co powierz mężowi np.rano że wieczorem chcesz żeby zajął sie guziczkiem ale bez masowania tylko u góry? itd usmiech.gif ? to jemu sie odechece od razu a facetowi który jest tylko napalony na Ciebie, zrobi ci jak chcesz bo co sie ma przejmować?" X Oczywiście, że mu się nie odechce. Mój mąż bardzo lubi zajmować się mną w łóżku.

Gość gość
bo prostytutka to tak bez przyjemnosci, tylko za kase co nie :P a ja wole jednak przyjemnosc ktora mam z miloscia, seks bez tego to taka masturbacja narzadow kopulacyjnych dla mnie.

Gość gość
Tak bardzo jednego takiego pragnełam żonatego.

Gość gość
tak, ale po czasie jakims i to nie bylo odwzajemnione

Gość gość
U mnie facet z ulicy odpada. Nie potrafię z obcym. Seks tylko z tymi, w których się zakochalam był po kilku randkach. Wystarczy kilka spotkań mam dobrą intuicję z każdym , w którym się zakochalam byłam po kilka lat. Zabawiajac się sama (nie będąc w zwiazku) też myślę o mezczyznie, który nie jest mi obojetny, którego znam i z którym chciałabym być.

Gość gość
"i co powierz mężowi np.rano że wieczorem chcesz żeby zajął sie guziczkiem ale bez masowania tylko u góry? itd usmiech.gif ? to jemu sie odechece od razu a facetowi który jest tylko napalony na Ciebie, zrobi ci jak chcesz bo co sie ma przejmować?" X Możesz rozwinąć myśl, bo nie bardzo rozumiem- dlaczego mu się odechce? a czym ma się tak przejmować mąż, że nie zrobi mi jak zechce? Jesteś mężatką i mąż jest egoistą w łóżku, że tak piszesz?

Gość gość
Szkoda mi niektórych kobiet- muszą szukać facetów żeby zrobił im dobrze, bo mężowi nie powie co sprawia jej przyjemność.

Gość gość
Nie dawno przeczytałem bardzo mądry artykuł ,ginekolodzy z całego świata zalecają kobietom częste uprawianie seksu a jeśli nie ma stałego partnera to masturbacja .Nie uprawianie prowadzi do choroby suchości pochwy i nabywanie nie pożądanych bakterii .Bardzo dobrze na pochwę wpływ ma sperma ,? tak drogie panie sperma w pochwie chroni was od wielu zarazków i uelastycznia wasze narządy rodne .Co ważne jak piszą ,pochwa to najczystsze miejsce w kobiecie ,warunek bycie przedobrzyć z myciem chemicznymi środkami ,najlepsze to mydło zwykle mydło .Wiec dziewczyny kobiety dawajcie swoim facetom by bardzo często was lizali robili minutkę ,i gdy nie zagraża ciąża nie wyskakiwali ,nie z kondonem tylko zostawali do końca w pochwie .

Gość gość
Ja mam suchość pochwy na widok malutkiego przyrodzenia mojego męża

Gość gość
gość 12:02 .Droga pani i mały penis może dać kobiecie przyjemność , tylko trzeba chcieć , są pozycję które to umożliwiają , każdy penis zadowoli kobietę .

Gość gość
13:35 ok, ale jeszcze kobieta musi tego chcieć, on musi ja pociągać. Seks dla seksu z byle kim? Nie dla mnie. Facet musi mi się podobać, muszę czuć do niego pociąg, inaczej nic z tego.

Gość gość
Gość 15:08 .Nie odbieram pani tego ,ma pani prawo dysponować swoim ciałem i dać je komu pani chce. Wy kobiekty musicie mieć do partnera jakieś uczucie ,nic sympati ,kochać . Ok ,nam wystarczy wasz widok ponętne piersi ,nogi uda ,pośladki ,twarz ,włosy ,jak się poruszacie ,wystarczy byśmy byli gotowi na sex .Teraz Proszę sobie wyobrazić ze my faceci reagujemy na was kobiety w podobny sposób co wy na nas .Prawdopodobnie na świecie było by nas ludzi bardzo mało . Gdyby facet szukał kobiety tylko pod względem takim jak wy szukacie faceta ,marny nasz los. Dlaczego żadna z was dziewczyn kobiet nawet bardzo wyzwolona nie podejmie tak zwanie podrywanie faceta i narażać się na nieprzyjemności wyzwisk lub odmowy .Przyjmijcie nasze role podrywania nas facetów i zobaczycie czy będzie wam się podobało gdy nie raz doznanie upokorzenia ,zniewagi ,jakie w wielu przypadkach my doznajemy .Nie wspomnę o seksie ,naprawdę człowiek był by wymierająca istota,gdyby wasz powab na nas nie działał ,tak jak w waszym przypadku .Do zbliżenia być może doszło by za kilka lat gdybyśmy coś poczuli do siebie ,jakieś uczucie . Facet nie ma być ładny ,ma być czysty zadbany i potrafiący stworzyć rodzine i być partnerem dla żony .