Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

denerwuja mjnie ludzie co czesto kupuja nowy sprzet rtv badz it

Polecane posty

Gość gość

denerwuja mjnie ludzie co czesto kupuja nowy sprzet rtv badz it

Gość gość
was tez ?

Gość gość
A czesto to jak czesto?

Gość gość
Ja co 2 lata zmieniam telefon czy to jest często?

Gość gość
Ja zmieniam jak się zepsuje albo już jest nowa generacja

Gość gość
I musi być tanie, nie lubię dawać nawet 2000 najlepsza cena to do 1000. Więc wymiana monitora na taki za 5000 odpada zdecydowanie nawet jak nowa generacja 32:9 czy 21:9

Gość gość
po co zmieniac na nowa generacje, jak dziala?

Gość gość
dziś bo np w konsoli wychodzą wtedy gry na nową już generację więc można chwilę nadrobić zaległości rok czy dwa i trzeba kupić nowe generacji ale to zazwyczaj minimum 6 lat czasu od zakupu, telefon nowa generacja to np dotykowy iPhone kiedy wtedy jeszcze były telefony z klawiszami, iPhone x to nie nowa generacja... ;)

Gość gość
Ja lubię dobre telefony, głównie chodzi o aparat, obecnie mam s9plus ale pewnie za 2 lata będzie już coś lepszego

Gość gość
mnie nie denerwują, olewam to, ale uważam, że to konsumpcjoniści - pustaki, co tylko zejżryć, poróóchać i konsumować ten plastik w postaci smarkfonów najnowszyj januszowyj gyneracji i tego chłamu z chin pod znanymi markami... jeabana patologia

Gość gość
Z telewizorem też masz crt LCD HD potem fullhd i teraz 4k ja dopiero z crt wskoczylem na fullhd a 4k jeszcze nie mam i chyba poczekam na stanienie OLED 4k

Gość gość
Też nie rozumiem ludzi jarajacych się telefonami, mój nowy kosztuje 400 i nie wstydzę się go bo jest marki Sony :)

Gość gość
Ja mam caly czas tv lcd hd, ma piekne kolory i nie meczy oczu i jest matowy, 32 w zupelnosci mi starcza. Jvc P80. Uwazam to za super zakup. No i glosniki wbudowane sa swietne. Juz dawno nie spotkalem telewizorow tej marki.

Gość gość
Trochę rozumiem zmiene telefonu gdy przestają chodzić gry i ktoś serio gra na telefonie. Ale ogólnie mam ten co mam i chodzi wszystko z normalnych aplikacji.

Gość gość
dziś też mam 32" tylko fullhd philips, do PlayStation 4 slim mi wystarcza, czasem myślę by kupić jakieś 50" z lombardu za 800 ale nie chce mi się skoro gra dobrze.

Gość gość
Nie ‚denerwują cię tylko im zazdrościsz :)

Gość gość
Na pewno się przesiade na 50-65" pytanie kiedy mi się naprawdę zachce, nie jest to priorytet jak u innych ludzi.

Gość gość
dziś czego im zazdrościć? Głupoty? Ja mam duże oszczędności nie muszę tego pokazywać telefonem.

Gość gość
Ja tam mialem wciaz stary z 512MB RAMu, ze 7 lat, dopiero jak wysiadl aparat i ciezko sie czyta na 3,7" zmienilem. Ale, nowy ma gorsze katy widzenia wyswietlacza. Stary htc desire ma duzo lepsze. Obydwa uzywane daje gora 700 za to. Z reszta, uzywam go bardzo malo, ale te kąty troche wkurzaja, ze nowszy a gorsze. Tzn Xperia compact z3.

Gość gość
gość dziś Nie ‚denerwują cię tylko im zazdrościsz x tez nie zazdroszcze bo ja sobie wole auto naprawić albo na ciuchy wydac, w du/pie mam telewizory akurat. Smarkfona zmieniam jak mi sie umowa skonczy i tez kłade na nowinki chuuj. Tylko pustaki sie jarają plastikiem z chin

Gość gość
Ja mogę mieć ćwierć miliona na ror i telefon za tysiąc złotych. Nie muszę za 4500-8000 po co? Czy to naprawdę tyle lepszy lżejszy czy co ze warto przepłacać? Zdjęcia telefonem robicie po co?