Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wcięcie w talii u faceta

Polecane posty

Gość gość

Podam najpierw moje wymiary, jestem facetem. Obwód talii 76cm Obwód pasa 89cm Wzrost 186cm Wyobraźcie sobie choćby małe wcięcie w talii u faceta, bardziej wam ono odpowiada czy wolałyby żeby nie było wcale? Napiszcie szczerze. U mnie jest 13cm różnicy między obwodem pasa a obwodem talii a jestem facetem. W ogóle, widziałyście kiedyś takich facetów z talią? Dodaje ona trochę do atrakcyjności?

Gość gość
Hej , ale obwód tali i pasa to ten sam wymiar więc nie rozumiem jakie Ty wymiary podajesz i w których miejscach się zmierzyłeś. Wcięcie w tali to różnica między obwodem bioder a talii (pasa)

Gość gość
"Obwód pasa" mierzyłem tuż nad pośladkami, w miejscu gdzie jak się dokładnie "pomacuje" to nie czuć wgłębienia na kręgosłup. Można chyba powiedzieć że właśnie obwód bioder zmierzyłem. A obwód talii zmierzyłem tam gdzie mam najwęższe miejsce na brzuchu, nad pępkiem.

Gość gość
Obwód bioder mierzy się w najszerszym miejscu tzn przez środek pośladków . Obwód talii w najwęższym miejscu powyżej kości miednicy . U mężczyzn różnica 10 - 14 cm jest normą . Chyba że maja brzuszek to różnica między tymi pomiarami wtedy się zmniejsza. U kobiet różnica między talią a biodrami waha się między 28- 32 cm