Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co robicie w sytuacji kiedy jesteście w związku, szczęśliwym i zauroczycie się

Polecane posty

Gość gość

Inna osobą of course. Jak działacie, co robicie, co myślicie?

Gość gość
Trudne pytanie

Gość gość
Miałem taką sytuację. Mam świetną, atrakcyjną żonę, a jednocześnie zauroczyłem się moją koleżanką, która jest również atrakcyjna.Przez pewien okres czułem się jakbym miał dwie żony. Dużo by pisać. Szkoda, że tu nie można podawać swojego maila. NapisałbymTobie dużo więcej.

Gość gość
oczywiście jak każda nowoczesna i wyzwolona kobieta popuszczam dalej szpary ''kofanemu'' misiowi a także nowemu bad boyowi.

Gość gość
zwal sobie konia misiek

Gość gość
zauroczenie przechodzi, szczególnie jak się je rozladuje w formie seksu. a jeśli się nie rozładuje, to może męczyć trochę dłużej. jak dasz radę unikać kontaktu z obiektem zauroczenia, to można się trochę odzwyczaić. może też być tak, że przy bliższym poznaniu nowy obiekt nie dorównuje osobie, z którą jese sw związku i przechodzi. a może ta nowa osoba będzie lepiej do ciebie dopasowana, to wtedy kończy się tamten związek i zaczyna nowy. no i pielęgnuje związek, przypomnij sobie, jak byłeś/aś na poczatku zauroczony/s osobą, z którą jesteś w związku.

Gość gość
Poczytaj sobie to forum, ludzie roznie reaguja. Ja tez wyszlam z zalozenia ze jak zaczne sypiac z obiektem zauroczenia to mi szybciej minie (tu ludzie opisuja jak takie zauroczenie trwa latami..), i rzeczywiscie, jakby przechodzilo. Szczegolnie ze przy prawdziwym romansie (sypianie ze soba), zaczynaja sie problemy z zazdroscia I klutnie I nieporozumienia. Wtedy masz probke najgorszej strony obiektu zauroczenia..

Gość gość
to znaczy że nie jesteś szczęśliwa w związku

Gość gość
Dla mnie osobiście jest to niepojęte co pisze autorka że jest szczęśliwa w związku i się zauroczyła. Według mnie jest to niemożliwe

Gość gość
Jeżeli jest się szczęśliwym w związku to się nie zauroczy w innej osobie. Zauroczenie jest w wtedy, jak W związku jest jakiś kryzys.

Gość gość
godz. 11/38 to fakt

Gość gość
11:38 No właśnie, nie zakochujemy się bez powodu, zawsze to coś znaczy. Ja jestem teraz w takiej sytuacji. W małżeństwie kryzys. On zjawił się nagle i od razu mnie wbiło w ziemię. Udaję, że mi się nie podoba. Męczę się okrutnie... :(

Gość gość
jak jestem w szcześliwym związku to w ogóle wycina mi zainteresowanie innymi facetami, nie wysyłam żadnych sygnałow, nie wchodze w jakieś interakcje, po prostu obcy mnei nie interesują. wieć nie ma szans na zauroczenie sie kimś. Może jakbym była nieszczęśliwa, związek sie sypał i już bym wiedziała ze sie z obecnym rozstanę to byloby inaczej, aletak to po prostu nie ma możliwości zainteresować sie drugim

Gość gość
15:13 Jak udajesz i po co? Jakby zaproponował randkę to byś poszła?

Gość gość
Trzymam dystans. Uśmiecham się mało. Jakby zaproponował, to bym poszła. Ale on nie zaproponuje, bo jest zajęty. I jeszcze jeden powód - charakter naszej relacji. Odpada.