Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Molestowana w pracy.

Polecane posty

Gość gość

Ręce mi się trzęsą. Nie mam z kim o tym pogadać. Wstydzę się. Brzydze się. Pracuje na nocne zmiany. Przez 2 godziny od 22 do 24 kiedy nikogo nie ma w firmie jestem sama z kierownikiem. Codziennie. Co lepsze on jest turkiem. Ma koło 40 lat. Zawsze zachowywał się normalnie. O pogodzie można było pogadać, zapalić papierosa i do widzenia. Dzisiaj kiedy weszłam na zaplecze stał oparty o komode. Jakby na mnie czekał... Wypalił bezczelnie "pocaluj mnie". Powiedziałam żeby dał sobie spokój i nie robił głupich żartów bo nie mam na to ochoty. Obok niego na Komodzie leżał środek do mycia który potrzebowałam. Szybko po niego sięgnęłam i odwróciłam się żeby jak najszybciej wyjść. Poczułam paralizujacy strach. Czułam że on mówi serio. Złapał mnie za włosy od tyłu, przyciągnął do siebie, obydwoma rękami scisnal mnie za szyję i szeptal "tylko minute, przecież widzę że nie jesteś z nim szczęśliwa"... Jakimś cudem się wyrwalam i ucieklam do toalety. Krzyknął "jutro też jesteś nie?" i wyszedł trzaskajac drzwiami. Mam związane ręce. Mamy z mężem długi. Potrzebuję tej pracy. Naprawdę nic teraz nie ma w mojej okolicy bo już od dłuższego czasu szukam bo wukancza mnie nocne życie. Mamy 5 letniego syna. Mój mąż jest bardzo zimny w uczuciach. Bardzo nerwowy i porywaczy. Jestem w 100% pewna że jeżeli mu o tym powiem to powie za samą jestem sobie winna i jeszcze znajdzie w tym romans a do tego zbierze kumpli i przyjedzie się policzyć z kierownikiem po męsku po czym będę miała jeszcze gorsze problemy.. Boże czuje jak mnie bezsilność rozrywa. Boję się że się posunie dalej.

Gość Świńtuch
1/10:D

Gość gość
Głupi mąż a ty jeszcze głupsza. Przeciw molestowaniu istnieją paragrafy.

Gość gość
Świntuch idź się j.ebnij w łeb

Gość gość
Wszystko jest głupie i banalne jeżeli się tego nie przeżyło

Gość gość
Napiszcie jeszcze żeby się nie uzalala nad sobą. Przecież to oczywiste co powinna w tej sytuacji zrobić. Naczyta się steku bzdur od takich jak wy, za parę tygodni usłyszycie o samobójstwie a potem dumni pójdziecie na marsz przeciwko ciapatym. Żałosne polaczki!!!

Gość gość
Autorko

Gość gość
Coś mi się ucieło. Mój mąż jest Turkiem. Uwierz mi ze spojrzenie 3 sekundy w oczy mog odebrać jako prowokacje że strony kobiety. Może nieświadomie dałaś mu jakieś sygnały. Ale nie musisz znać każdej kultury. Uważaj bo do delikatnych nie należą. Jeżeli teraz nic nie zrobisz to dasz mu ciche przyzwolenie!!! DZIAŁAJ!!!

Gość gość
Molestowanie było jest i będzie. U mnie nie ma problemu bo mąż jest zawsze przy mnie nawet podczas każdego badania cipki i wspierał porody mam prawo go mieć przy sobie a gdy wyprasza jest zwykłym zboczencem jak ten. ".Na cztery lata więzienia został skazany ginekolog, który zgwałcił swoją pacjentkę. Kobieta była wtedy pod wpływem środków znieczulających. Mężczyzna ma też 10-letni zakaz wykonywania zawodu, musi też zapłacić 40 tys. nawiązki dla swojej ofiary. Prokuratura domagała się kary ośmiu lat pozbawienia wolności, a pełnomocniczka ofiary – dożywotniego zakazu wykonywania zawodu lekarza." A co do pracy mąż mnie odwozi i zawsze przy największym gronie się całujemy więc widzi każdy z potencjalnych porywaczy że nie ma szans i tobie radzę to samo!

Gość gość
Ja się wstydzę i boję powiedzieć o tym mężowi a gdzie tam zgłaszać i robić dym... Aczkolwiek należy mu się

Gość informacja
czego wy chcecie? to sie powtarza. fala

Gość gość
bo miękka fryta jesteś leć do turasa oni lubia takie boze sieroty

Gość gość
Nagraj dziada telefonem ,dyskretnie. Włącz dyktafon telefon do kieszeni i kupa krzyku, żeby jak najwięcej się nagrało, będzie dowód.

Gość gość
autorka to durna pipa, należało turasowi dać po mordzie, dodatkowo powiedzieć mężowi aby z kumplami mu otłukli ryj, turas by się od razu zrobił potulny jak baranek, a tak hooj z tego i tylko mu dałaś sygnał że mu pozwalasz się tak traktować, DURNA POLCZYNA

Gość gość
rasistka. polakowi by powiedziala ze w dupę. turasowi ze za kase.

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
Autorko odezwij się