Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Były nadal utrzymuje kontakt

Polecane posty

Gość gość

Witajcie, dość niedawno rozstałam się z moim chłopakiem z jego winy. Powiedział że tak w sumie będzie lepiej bo nie chce mnie ranić. Ale przez ten czas cały czas się do mnie odzywa ( nawet gdy mu nie opisuje) i mówi że i tak będzie się interesowal co u mnie bo jestem dla niego ważna i bardzo mnie lubi i chce utrzymywać dobre relacje ze mną. Po co on może tak postępować ? Ja nie chcę już mieć z nim nic wspólnego ani udawać jego koleżanki.

Gość gość
wydaje sie jakby facet z facetem pisał

dość niedawno rozstałam się z moim chłopakiem z jego winy. Ja nie chcę już mieć z nim nic wspólnego ani udawać jego koleżanki. x Teraz nie chcesz, ale co będzie potem, jak emocje miną, to nie wiadomo. Może on ma właśnie nadzieję, że wrócisz? ...w każdym razie, jak nie chcesz już utrzymywać z nim kontaktu, to zwyczajnie mu to powiedz, zablokuj, jeśli nie uszanuje Twojej decyzji, i tyle ;p

Gość gość
bo głupi i sam nie wie czego chce, bo chce zostawić sobie furtkę jakby mu z nowymi nie wyszło, bo topsychol i lubi grać na emocjach, bo wydaje mu sie, ze tak jest "kulturalniej" i mniej raniąco dla ciebie. Z doświadczenia wiem, zę można sie kumplowac z byłym, ale jak opadna wszystkie emocje i nie ma z żadnej strony podświadomej chęci powrotu.