Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wstyd się zalogować

Katastrofa, ludzie! Obudziłem się własnie po nocy, która będzie się zaliczała do

Polecane posty

Gość wstyd się zalogować

tych, o których wolelibyśmy jak najszybciej zapomnieć:O Jak sobie radzicie z moralniakiem i poczuciem wstydu?:O

Gość gość
a co zrobiles?

Gość wstyd się zalogować
Jeśli, zupełnie hipotetycznie, skorzystałem z zaproszenia do c**y dziewczyny znajomego, to lepiej się teraz do niej nie odzywać, by przypadkiem nie urazić, czy lepiej zadzwonić i spróbować to złożyć na karb niepoczytalności?:O DAJ BOŻE ŻEBY TO SIĘ NIE WYDAŁO

Gość gość
Oby się wydało. Szkoda żeby ten kumpel wierzył tej dupodajce bez honoru.

Gość wstyd się zalogować
Znajomy, nie kumpel. Znam go tyle, co cześć cześć. Jej zresztą też prawie nie znałem... :O Jestem śmieciem, bo to właściwie niczego nie zmienia - doskonale wiedziałem, że jest w związku. :O Jakie to szczęście, że z nocnego wysiadaliśmy jako ostatni i nikt poza nami nie wie i mam nadzieję, że się nie dowie, iż to co się odp*****lało na mieście, to mały Janusz przy tym, co wydarzyło się później. :O Zdzira mnie uwiodła, mogła się nie przytulać. :P

Gość gość
a gumka byla grana czy zostaniesz alimenciarzem?

Gość wstyd się zalogować
Nie było:( Pamiętam jak przez mgłę, ale chyba mówiła, że tabsy bierze:O Bardziej obawiam się syfa, bo spuściłem się jej na brzuch:(

Gość wstyd się zalogować
gość dziś No ja bym nie wziął, dotychczas nie brałem:O Morze wódki z redbullem, do tego jeszcze pewne problemy, z którymi się borykałem do niedawna, to wszystko chyba wzięło górę nad rozumem:O Oby trzymała japę na kłódkę, bo ten jej facet potrafi być nieprzyjemny:P

Gość gość
I miej tu czlowieku dziewczyne:O

Gość gość
srynik? nieeee ty byś dziewczyny nie zaliczył :P

Gość gość
No niestety tak działa alkohol.. ona pewnie też się chu'jowo czuje ale kto wie co zrobi. Znam taką dziewczynę co jak się upiła gdzieś na imprezie i jej chłopaka nie było to się lizała i macała z innymi a później rano moralniak i szok bo co będzie jak się jej facet dowie

Gość wstyd się zalogować
Większość kurtyzan łatwo wyczuć, od razu wiesz z kim masz do czynienia. Są też niestety takie, które poza kurestwem we krwi mają też aktorstwo i świetnie się kryją ze swoją naturą. Tutaj jest przejebane, bo gdy zrozumiesz co się dzieje, jesteś już pogrążony. Są też na pewno wierne kobiety, ale z moich obserwacji wynika, że to głównie mężatki lub jeszcze się nie urodziły. :O Lepiej się nie zakochiwać. Lepiej ruchać, jebać, nic się nie bać, a jeśli poczujesz się samotny - to kup sobie psa. :P

Gość gość
Ja na twoim miejscu bym się teraz upiła na klina żeby sobie z tym lepiej poradzić przynajmniej na trochę zapomnisz;-)

Gość wstyd się zalogować
gość dziś Dzwonił właśnie do mniej jeden z kolegów i nie było wczoraj tak przypałowo, jak to sobie zapamiętałem. Poza awanturą, obitą mordą i policją, co mnie ominęło, bo se tańczyłem, było całkiem kulturalnie. :D Nic nie wiedzą o późniejszych zajściach. :-) Wieczorem bis, ona też będzie. :P Będzie klin i rozmowa. :P

Gość wstyd się zalogować
gość dziś Ona raczej dużo nie piła lub wlewała umiarkowanie. Tylko piwo widziałem, ale doprawiła je sobie najprawdopodobniej MDMA, bo dużo tego u nas. :P Eteryczny uśmiech, ciepłe ręce, ciśnienie na parkiet, które pojawiło się u niej znienacka, a gdy pod barem spojrzałem jej w oczy, to ujrzałem dwa księżyce w pełni. :P Tyle tylko, że to było o 22-23, a wróciliśmy przed 4. Niestety, nie potrafię stwierdzić co z nią było nad ranem, bo sam już byłem średnio trzeźwy... Dziś się dowiem, nie powtórzę wczorajszego. W każdym razie to jej wina, bo to nie ja siedziałem jej na kolanach w nocnym autobusie i to nie ja zaprosiłem ją do siebie. Taka prawda i nie będę się tym więcej przejmować. :P

Gość gość
A ktoś ci kazał? Jesteś zwykłą męska kurwą.

Gość wstyd się zalogować
Żale, nie widać? Z oczywistych względów mogę o tym porozmawiać wyłącznie z obcymi ludźmi.:O

Gość gość
Mam nadzieję, że dostaniesz od kumpla po ryju. Nie mam szacunku do takich, którzy sypiają z kobietami swoich znajomych. Nawet jeżeli dziewczyna chętna to nic nie zmienia.

Gość wstyd się zalogować
Po raz drugi - to nie był kumpel, znajomy. A po drugie jeśli dostanę od niego po gębie, to tylko dlatego, że adrenalina spotkała się z wyrzutami sumienia. :P

Gość gość
dziewczyna powinna dostać z liścia od faceta za zdradę a ty z piąchy bo skorzystałeś olałeś męską solidarność

Gość gość
Buraki tak sobie tłumacza. Ona była chętna więc trzeba skorzystać. To nic ze dziewczyna przyjaciela znajomego czy brata. Żałosne :D dla chwili wątpliwej przyjemności faceci są w stanie nawet przyjaźń poświęcić.

Gość gość
Ile masz lat? I ile miała ta dziewczyna?

Gość gość
A ja uważam, że Twoja wina jest w tym mała. Jeśli z Tobą puściła go kantem to gdyby nie Ty to i tak zrobiłaby to z innym, tylko szybciej koleś przejrzy na oczy jaka to k****.

Gość wstyd się zalogować
Zadzwoniła po tym linku. :-P "Oboje byliśmy przybici (ja nie byłem ona też nie wyglądała), fajnie nam się rozmawiało i posunęłAM się (poczuwa się do winy - dobrze) za daleko, bla bla. Bla... Bla... Pogadamy później w xxx." Gdy zaproponowałem, żeby o tym zapomnieć i więcej o tym nie rozmawiać, wbrew oczekiwaniom powiedziała, że musimy. :O

Gość wstyd się zalogować
Ok, zgłaszam do usunięcia. Dziękuję wam za towarzystwo. :-)

Gość gość
Wyda czy nie wyda, ale nie dostaniesz tego na co zasluzyles: "w imie zasad sk****ysynu" Zakończenie filmu PSY jak Franz koledze Headshota kalachem zrobil :))

Gość wstyd się zalogować
Gdy się głębiej nad tym zastanowić, to dlaczego strona, która wystawiła człona lub rozłożyła nogi i zdradziła, zawsze w oczach zdradzonych jest mniej winna niż ci, którzy tylko skorzystali z oferty? :classic_cool:

Gość gość
W imię zasady że każdy jest chujem to i ja będę. Działa.

Gość wstyd się zalogować
Z takim podejściem musisz mieć wielu znajomych.;-) Ludzie dopiero po czasie mogą okazać się k*****i i wtedy się takich odcina; traktuje jak szmaty, przy każdej okazji przypominając im kim są. Powiedzmy, że na 10 znajdzie się taki jeden. I co, w imię zasady zamkniesz się w piwnicy, żeby się przypadkiem kiedyś nie przejechać? :D