Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wstyd się zalogować

Katastrofa, ludzie! Obudziłem się własnie po nocy, która będzie się zaliczała do

Polecane posty

Gość gość
Zrobię co będę chciała nie ogłaszając szczegółów na anonimowym forum.

Gość gość
Ale pamiętajcie ze to nie był jakiś jego przyjaciel tylko jakiś znajomy z którym jedynie wymieniał się czesc. No to bez przesady k****, obwiniacie go jakby conajmniej bratu dziewczynę zaliczył.

Gość wstyd się zalogować
To, że to tylko znajomy nie powinno mieć wielkiego znaczenia. Miałem wiedze, że jest zajęta i przez kogo. Świetnie wiem jakie są kobiety. Powinienem odbić, lecz tego nie zrobiłem. Najpierw w loży przegadaliśmy za dużo i zbyt blisko, zbyt blisko też tańczyliśmy (raczej nikt nie widział, bo w kącie :P), a już w autobusie, gdy ostatki znajomych wyszły i zostaliśmy sami, nie powinienem był pozwolić jej usiąść na kolanach i mówić do ucha, a już na pewno nie powinienem odwzajemnić pocałunku. Czasu nie cofnę, ale może jakoś to wieczorem załagodzę i wszyscy zapomną. :P

Gość gość
I jak ci poszło?;-) Będzie c.d. historii?

Gość marawstala
Zgwałcić Cie nie zg****ila, jak to mawiaja nie pij bo pupa sprzedana .)

Gość marawstala
Ok. ciesz sie ze to był tylko sen : )

Gość już mniejszy wstyd
Może być ciąg dalszy; część druga i ostatnia, bo najwidoczniej moje zgłoszenia na nic się zdały. ;-) Poszło dobrze, znowu się bzykaliśmy.:classic_cool: Trzy razy nawet, z których pierwszy był jak dotychczas najlepszym seksem jaki miałem w życiu, przy tym też najdłuższym. Podwójna wygrana. :classic_cool: Miałem nie-najświeższe informacje, albowiem okazało się, że z tamtym faciem już nie jest i to od dosyć długiego czasu, tak więc prawie wszystko jest w porządku. :-P Niemniej jednak intuicja mi podpowiada, że gość mimo wszystko może być niepocieszony, kiedy się dowie. A dowie się prędzej lub później, bo nasi znajomi już coś zapewne przewąchują, i wcale nie dlatego, że coś widzieli, a dlatego, że nie wiedzieli. :-D Wypiliśmy wczoraj po piwie i daliśmy nogę z lokalu, co musiało zrodzić w ich główkach jakieś pytania.:classic_cool: Na razie jednak cisza, nikt o niczym nie napomknął, o nic nie pytał... Zresztą z pewnego powodu, o którym nie będę pisał, nie ma cienia szans bym się z jej eksem widział wcześniej jak w przyszłym roku, tak że na dzień dzisiejszy jest bezpiecznie i stabilnie, a ponadto mam go w d***e, bo sumienie me jest czyste.:classic_cool: Stanę teraz w sprzeczności do tego, co napisałem na poprzedniej stronie, lecz coraz bardziej podoba mi się ta dziewczyna i wyczuwam przez skórę, że wnet coś się z tego zrodzi. ;-) Wiem jak to się najprawdopodobniej skończy, jednakże po prawie trzech bezmyślnie straconych latach, brodzeniu po kostki w g*****e, należy mi się ukojenie i trochę radości.:classic_cool: Powrócę na kafe oraz do tematu, kiedy wszystko weźmie w łeb, a przygniatający ból będzie przypominał, że szczęście, które przeżyłem, było prawdziwe. :classic_cool: Lubię to.:classic_cool: Tymczasem żegnam się z wami i pomyślności, mordeczki.;) PS. To nie jest sen.:classic_cool: Tak było, nie zmyślam. :classic_cool:🖐️

Gość gość
Wszyscy naskaluja na dziewczynę a on co ? Siła co wzięła ?? Ha ha autor to męska dziffka, której wystarczy kropla alkoholu żeby się kleić z łapami i dowalac do dziewczyny kumpla , zamiast współczuć dziewczyny ja bym też wspolczula kolegów , a tyle się mówi o męskiej solidarności , ale czego się spodziewać od pyszczalskiego alkoholika :o

Gość gość
Spadaj srynik niedziewico obleśna!