Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zakochałam się w żonatym tylko bez wyzwisk

Polecane posty

Gość gość
to se palnij w leb szmato

Gość gość
09-38 rozumiem Ciebie. Mnie moja sytuacja życiowa nauczyła sporo pokory , serce boli, ale nic. Najgorsze to, ze rozumiem, że to prawdziwa milosc

Gość gość
9:43 jesteś kobietą czy mężczyzną?

Gość gość
9-53 mężczyzna

Gość gość
I długo już tak jesteś zakochany? Piszesz, że to prawdziwa miłość... Skąd wiesz? Ja się zastanawiam jak to jest u mnie...

Gość gość
10-06 długo 3 lata. Skąd wiem , bo wiem, nie umiem tego wytłumaczyć , ale żadnej kobiety nie chciałem tak przytulić i pocałować, a tu nie mogę

Gość gość
7.10 współczuję męża :D nic dziwnego że przy takim mężu tyle jadu się z ciebie wylewa hahahahaha

Gość gość
zamiast rozbudzać w sobie nierealne pragnienia, spróbuj naprawić swoje małżeństwo. myślisz, że współmałżonek nie czuje jak się oddalasz. pragnienia i chuć nie idą w parze na długi dystans, jakim jest życie. często okazuje się, że kochanka/kochanek ma dużo więcej wad niż współmałżonek. o krzywdzie dzieci nie wspomnę.

Gość gość
10-34 mądrze piszesz, ale my tu piszemy o tym samym, nie chodzi o sex , Poprostu kochamy i nic z tym nie możemy zrobić . Myślisz żebym nie chciał kochać swoją żonę tak jak tamtą? Myślisz , że nie próbowałem uciec od tego wszystkiego , myślisz , że się nakręcam - nie.

Gość gość
10.34 a może okaże się że nowa miłość będzie tą jedną? Może dopiero poznał swój ideał? A może ma dużo mniej wad niż żona? Może życie byłoby z nią piękne?

Gość gość
Rozumiem Cię. Też mi się podoba taki jeden ale on ma mnie gdzieś. Mąż zresztą też od dawna.

Gość gość
Mnie mój mąż ma w d.kazdego dnia czuję i obserwuję jego obojętność. Sex z nim to porażkach. Tęsknie za prawdziwą miłością! Bo mój mąż jest tragiczny w każdym calu.

Gość gość
"żona nie wie jak pieści kochający mężczyzna" X Rozumiem, że Ty tak z własnego doświadczenia. Jak mąż Cię nie pięści tak jak lubisz to mu o tym powies, a jak do tego Cię nie kocha to się z nim rozstań. Nie ma ci się męczyć w związku - życie jest jedno.

Gość gość
"Baby to debilki. Wyobraz sobie ze to zonie pierdzi do lozka, zona pierze jego podsikane gacie i robi mu obiady. Zaproponuj mu zeby sie rozwiodl i sama wejdz w ta role,a nie piertolisz kacapoly. Zycie to nie gwiazdy a baki,nieswiezy oddech, smrod z dbytu, porannna kupa i z****** i zaszczane gacie po calym dniu." X Kobieta, ale masz męża. Może to wyślij do lekarza jak ma problemy z utrzymaniem moczu. Zaproponuj też, żeby dla odmiany on zrobił obiad - chyba ma ręce. A co pierdzenia to też są leki na problemy tego typu. Ale w sumie to masz pecha - mąż, który strasznie pierdzi, popuszcza w majtki i nie umie gotować to masakra.

Gość gość
Przynajmiej wie że żadna go jej nie odbije hahahaha

Gość gość
Ale sama też bym takiego nie chciała mieć, już bym wolała być sama.