Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moje dziecko ma 20msc i wazy 11kg czy nie za malo?

Polecane posty

Gość gość

Ile waza wasi synowie w wieku 20msc Mojemu zebra widac kurde ale co ja poradze ze on nie chce jesc...

Gość gość
Fajne prowo 10/10

Gość gość
Serio pytam

Gość gość
Nasz ma 7 msc i waży prawie 10 kg,lekarz mówi że prawidłowo, ale i wzrostowo rówieśników pozostawia w tyle. Chodzisz przecież na kontrolę, co lekarz na to?

Gość gość
Lekarz mowi ze on jest szczuplej budowy ciala. W sumie jego ojciec tez jest wysoki i chudy. Oto co moje dziecko je przez caly dzien -kromka chleba lub jakas parowka dobra -na obiad czasem zje kilka sztuk makaronu rurki lub kilka lyzeczek zupki pol kotpeta mielonego -pol bulki slodkiej Czesto nie zje nawet tego... Martwie sie

Gość gość
10 kilowy kloc w wieku 7 miesięcy... powiedz gdzie mieszkacie a zrobię mu zastrzyk usypiający dla psów, zobaczymy ile czasu przytrzyma. Nie życzę sobie tego jegomościa na świecie, nie ma on prawa oddychać tym samym powietrzem co ja.

Gość gość
Ty głupi jesteś? Dziecko 7 mies.wazace 10 kg jak jest wysokiego wzrostu to jest normalna waga! Nie jest broń boże gruby,ot normalna sylwetka.

Gość gość
8.24. Dziecko uczy się smaków, w zasadzie oprócz grzybów możesz mu dawać wszystko do próbowania co wy jecie. A kisiel, budyń jakieś deserki, owoce, przemycone warzywa w posiłkach?

Gość gość
No nie wiem czy 7msc to norma 10kg Powoedzialabym ze ma ze 2kg nadwagi maly spaslak