Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile wydajcie tygodniowo na jedzenie na 3osobowa rodzine

Polecane posty

Gość gość

Bo my okolo 350zl a powiem wam ze frykasow nie jemy kolezanka mowi ze na 4osoby spokojnie jej starcza 200zl To co oni jedza??? Wczoraj poszlam do warzywniaka kupilam dwa ogorki mala smietane wode mineralna i 2kg ziemniakow i juz mi poszlo 15zl A gdzie mieso? Warzywa przyprawy rzeczy takie jak.maka olej maslo? Maskara w tym kraju a ludzie sie ciesza jak zarabiaja 3tys zl Co to jest 3tys jak sie ponad polowe tego wydaje na same jedzenie? A gdzie przyjemnosci ciuchy ktore sa okropnie drogie( 400zl za kurtke w bylejakiej sieciowce...100zl bluzka i to nie jakas super ale bez szalu)

Gość gość
Dlatego ciesze sie ze wyjehalam 13 lat temu . Zyje spokojnie moge oszczedzac choby troche bo niestety ja to rozwalam pieniadze. Ale zyje spokojnie W Pl te ceny ? w zyciu bym nie dala za kurtke 400 zl i to byle co Jak w Tk max u nas kupilam kurtke z przeceny za 50 e i to taka super i od karl lagerfeld ..

Gość gość
Na dwie osoby na tydzień wydaję 160zł i tak jak autorka pisze, nie jemy luksusowych produktow, tylko bardzo rozsądnie kupujemy zywność. To jest za mało.

Gość gość
Ja niestety mam 100 zł na jedzenie samo na dwie osoby,tak właśnie tu jest dlatego wypieprz.m jak tylko bede mogła aż brak słów na to,pracujesz a niestarcza ci na podstawowe życie!!!!

Gość gość
100 zł na tydzień na jedzenie To co tu sie dzieje to aż brak słów,pracujesz a nie masz na podstawy! Dlatego wyp......m stąd jak najszybciej

Gość gość
Dwa razy to samo napisałam,sorki.

Gość gość
Stówa to u mnie codziennie idzie ewentualnie co drugi dzień. Plus benzyna, ciuchy kosmetyki, no nie starcza normalnie kasy i jak tu na wycieczkę jeszcze wybrać się?

Gość gość
No bieda bieda Ludzie sie ciesza za 2,5tys netto i nie wiem z czego sie tu cieszyc

Gość gość
my jestesmy z mewzem sami bo corka wycjechala i przez tydzien wydalismy na jedzenie ok 120zł.a na 3 wydajemy maks 200nzł.planuje

Gość gość
120zl ??? Serio Jak mozna tyle wydac to co wy jedliscie wiatr??? Jak zwykla woda mineralna kosztuje 3zl...