Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet, pierwszy masaż, zachowanie masażystki

Polecane posty

Gość gość

Cześć Zdecydowałem się na pierwszy w życiu masaż. Umówiłem się do pani w średnim wieku na masaż lomi-lomi. Możecie poszukać jak wygląda lub zobaczyć tutaj https://www.youtube.com/watch?v=hmY7PeNe1lc Jestem ciekawy waszych opinii o masażu o masażystce. Studio masażu znajdowało się w w starej kamiennicy. Zadzwoniłem, otworzyły się drzwi, wyszła pani, która skierowała mnie do pokoju z panią masażystką. Bez zbędnych rozmów pani masażystka powiedziała żebym wszedł za parawan, rozebrał się do naga i przepasał chustą. Położyłem się na brzuchu, a pani wcierała we mnie ciepły olejek kokosowy. Było bardzo przyjemnie. Co chwilę powtarzała, że nie muszę jej pomagać, żeby się rozluźnił i jej poddał, całkowicie zaufał. Mówiła, że liczy się tylko tu i teraz. Żebym się odprężył. Żebym nie słuchał tego co mówią inni, że nie należy mi się chwila przyjemności, relaksu. Później położyłem się na plecach. Masażystka masowała mnie z użyciem ciepłego olejku kokosowego. Powiedziała, że duchy słuchają moich próśb i żebym pomyślał o życzeniu, to być może się spełni. Pierwszą wątpliwość zacząłem mieć jak masowała mi nogi od stóp do ud. Za każdym razem masując "w górę" trącała delikatnie mojego penisa, który powoli zaczynał reagować. Zastanawiałem się jak to się skończy, jednak ona zawinęła go bardziej chustą i kontynuowała profesjonalny masaż. Co o tym myślicie? Czy była w pełni profesjonalna? Czy ona ona mnie testowała jak zareaguję? Ja leżałem z zamkniętymi oczami i w sumie nie broniłbym się przed czymś więcej, ale niczego więcej nie było. Czy nie dałem jej wystarczająco do zrozumienia, że to byłaby dla mnie przyjemność? Czy obawiała się, że nie mam na to ochoty? Jak myślicie?

Gość gość
Byłeś u k***y czy normalnie? Jak normalnie to kobieta chyba musi się liczyć ze wzwodem taki zawód

Gość gość
Normalnie

Gość gość
Pewnie za dopłatą by Ci pomasowala tam ale kto wie

Gość gość
a dales jej do zrozumienia, ze chcesz handjoba czy nie?

Gość gość
No właśnie nie dałem jej nie do zrozumienia. A jak miałbym to zrobić?

Gość gość
Witam :) ja jestem masażystką. Uważam, że masaż byl profesjonalny. Proszę się nie przejmować reakcją organizmu. Profesjonalne było to, że masażystka okryła prącie bardziej hustą. Jednak komentarze o duchach były zbędne.