Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Seks a ,,obowiązki domowe''

Polecane posty

Gość gość

Witam Powiedzcie mi czy to normalne że kobieta odmawia seksu ponieważ nie mam czasu ogarnąć paru rzeczy w domu? Chodzi o pomalowanie kawałka przedpokoju, jakieś listwy, ogólnie praca przy domu? Powiem tak kupiliśmy dom do remontu, na początku ogarneliśmy najważniejsze rzeczy, pracowałem dużo wszystko praktycznie własnymi siłami, wtedy pracowałem na etacie. Teraz jestem na działalności pracuje w domu, mam mnóstwo pracy, w tym roku zrobiliśmy dach, ogrodzenie,jakieś kafelki na ogrodzie, kupiliśmy auto, komunia, masa wydatków. Nie mam fizycznie czasu na te parę rzeczy, ogarniam dzieci (2 i 9 l.) ,zakupy ,obiady czasami, żłobek,szkoła, zajęcia dodatkowe. Aha mamy panią do sprzątania raz w tygodniu. Żona na etacie. Żona mówi że ona nie widzi żebym się garnął do czegokolwiek, że nic nie robię? Jak tak można? Czuję się jak wrzód, jej największy problem, no masakra. Powiedziała mi że nie będzie się do mnie ,,uśmiechać '' bo ja nic nie robię tylko siedzę przy kompie, przy swojej pracy. Po prostu malowanie jest ważniejsze dla niej niż czułość bliskość ,miłe słowo, seks to już nie mówie. Ja tu piszę w skrócie, nie jestem w stanie wszystkiego streścić, no ale ręce opadają. Powiedziała w złości że mam se szukać ,,baby'' bo ona się nie zmieni dla mnie, szok!!! ja powiedziałem że nie , chcę się zmienić widzę swoje błędy itp. ona nie widzi nic :(

Gość gość
Tak sie zaczynaja romanse.

Gość gość
Narazie wolałbym uniknąć romansu, chciałbym naprawić to jakoś, chociaż jestem już powoli zdesperowany. Druga sprawa z kim? kiedy? gdzie? brak czasu :(

Gość wielu próbowało i poległo
baby to durne pipy i twoja autorze też się zalicza, jej NIGDY nie uszczęśliwisz, one mają 1500 wymagań, a jak spełnisz jedno to podstawia ci 2 następne, BEZ KOŃCA, usrasz się a jej nigdy nie dogodzisz, przestań próbwać bo się tylko zaorasz na śmierć przez własną durnote, to pogoń za wiatrem

Gość gość
Autorze jestes dobrym mezczyzna a kobiecy nie szanuja dobrych mezczyzn.

Gość gość
po prostu los

Gość gość
Za dobry jesteś i Twoja baba to wykorzystuje. A takie szantażowanie seksem, wydzielanie czułości itp. jest strasznie słabe...

Gość Mysza 1987
haha wiec uzywa seksu jako karty przetargowej ? :D Pomaluj sciany to Co zrobie loda .. Moim zdaniem to nieuczciwe i jak ktos tutaj napisal : tak sie zaczynaja romanse. Ciekawe dlaczego ona nie chce z Toba sypiac az sie nie chce wiezryc ze rozeszlo sie tutaj o remont.

Gość gość
Wnies pozew o rozwod bo to nie ma szans. Twoja ona nie docenia tego co ma