Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Życiowy zakręt

Polecane posty

Gość gość

Piszę bo może ktoś kiedyś był w takiej sytuacji i może podsunąć jakieś mądre rady jak z tego wyjść. Znalazłam się na zakręcie życiowym, ale takim z którego nie umiem wyjść. To tak jakbym wpadła w duży dół z którego nie ma wyjścia. Złożyło się na to wiele sytuacji ale nie wiem czy to już nie rodzaj depresji. W niczym nie widzę sensu. Nic w życiu nie osiągnęłam a mam 29 lat. Moje wszystkie związki z facetami były toksyczne, byłam traktowana okropnie przez co mam uraz do facetów. Przerwałam studia do których nie ma powrotu, pracę mam marną i wycieńczająca psychicznie. Nigdzie nie wychodzę, bo nie mam znajomych ani kasy. Zresztą nie widzę w niczym sensu. Chciałabym coś zmienić ale codziennie rano się budzę i myślę jak to zrobić i jestem bezsilna. Czegokolwiek się nie podejmę to wydaje się to bez sensu. Nie mam na nic siły. Czy ktoś może miał kiedyś taki kryzys czy to już depresja jak z tego wyjść?

To tak jakbym wpadła w duży dół z którego nie ma wyjścia. x Zacznij kopać równolegle do powierzchni, w końcu trafisz na kamień i już będziesz wyżej ;] ...Jeśli jest coś, co lubisz robić i masz możliwość, to rób to. Załapiesz zadowolenie i satysfakcję i już będzie lżej i więcej chęci. Resztę można poukładać małymi etapami, ale przypominaj sobie o pozytywach w każdej sytuacji.

Gość It happens
cheating

Gość gość
BUREK is patological liar

Gość dzeki
kuzwa no tak nie da sie oklamac bo nie zna prawdy