Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

lubicie jeść makaron?

Polecane posty

Gość gość

Lubicie jeść makaron? Jaki najczęściej kupujecie i z czym go podajecie? Wrzucajcie przepisy :)

Gość gość
Makaron uwielbiam, najlepiej spaghetti albo taki z lidla :)

Gość gość
Mogę jeść nawet sam. Ale lubię go zesmazyc na patelni z dodatkiem smakowego oleju kujawskiego, czosnek suszone pomidory. Do tego pieczarki, trochę cebulki może być szynka ale wcale nie musi...

Gość gość
Czasem lubię, ale to czasem jest rzadko :P Wolę kaszę lub ziemniaki.

Gość gość
ja najczesciej robie z suszonymi pomidorabo oraz kurczakiem ;) podsmazasz piers na tym oleju od suszonych pomidorów, doprawiasz sola,pieprzem wrzucasz posiekane suszone pomidory i na koniec doprawiam jeszcze pieprzem cayenne.Do tego wrzucam ugotowany juz makaron i chwile razem mieszam na patelni.Posypuje tartym parmezanem i prazonym slonecznikiem.

Gość gość
Ja lubię makaron carbonara czyli ze śmietaną, cebulą i boczkiem. Nie lubię bolońskiego, jakoś nie trawię dobrze tych gęstych, włoskich sosów pomidorowych.

Gość lekolka
Ja uwielbiam makarony, bardzo lubię ten z lubelli, ale moje dzieci już niekoneicznie, więc żeby jebzachęcić do jedzenia kupuję różne kształty, są też kolorowe makarony, lubella ma spory wybór więc każdy znajdzie coś dla siebie.

Gość gośćŁadnaLady
Włoskie, lub domowe.

Gość lekolka
akurat te makarony lubelli mają dobry skład, mo jest w nich mąka durum, więc jakoś nie chciałaoby mi się bawić w samodzielne przygotowywanie makaronu w domu, to chyba jednak jest zbyt czasochłonne a u mnie z wolnym czasem nie jest najlepiej.

Gość gość
A może by tak... NOVA Centrum Edukacyjne? Szukasz ciekawego kierunku i potrzebujesz legitymacji? NOVA Centrum Edukacyjne da Ci to, czego potrzebujesz? Bezpłatne kierunki, własne pracownie specjalistyczne i nauczyciele z pasją? Tak, to u Nas Przyjdź z dowodem osobistym i zapisz się! Liczba miejsc ograniczona, dlatego zapraszamy, jak najszybciej! ul. Krakowska 17/9 Tarnów 143000350/796400893

Gość eutolka
ja uwielbiam makaron, ale jem tylko ten pełnoziarnisty Lubelli bo najbardziej mi smakuje, poza tym podczas gotowania nie skleja się i zawiera mniej kalorii niż ten biały.

Gość nixonka
Ja lubię z Lubelli Gnocchi, najczęściej podaję z jakimś sosem - np. pomidorowym, sos szpinakowy. Szybkie i pożywne danie :)

Gość TamaraM

Uwielbiam jeść makaron najlepiej z jakims dobrym sosem i jak makaron to najlepiej Arrighi. Tylko nie można tego za dużo jeść bo potem się tylko tyje i nic więcej.:p

Gość Lea

Z sosem pomidorowym albo pesto i tuńczykiem

Gość izydorka

Uwielbiam, makaron lubella  jem i na słodko i na słono, niema tygodnia, żebym nie zrobiła jakieś dania makaronowego 🙂