Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LenaLodz

beznadziejne jest szukanie noclegów wakacyjnych w internecie

Polecane posty

Gość LenaLodz

wpisujesz w google "tanie noclegi" a wyskakują ci noclegi po 300 zł , po 100 zł bo wykupili sobie pozycjonowanie w internecie śledzisz portale w noclegami, widzisz cenę 30 lub 35 na osobę , wchodzisz a tu się okazuje że to cena za wrzesień a w wakacje mają po 50 - więc odpada w ten sposób przerzuciłam kilkaset ogłoszeń tracąc czas gdybym miała podaną autentyczną cenę to o ile latwiej byłoby mi coś znaleźć a tak siedzę już 2 dni przed kompem przechodząc męki

to prawda lepiej gdzies pojechac i znalezc cos na miejscu bo w internecie to lipa. masz racje, na google pierwsze wyniki są te które więcej pieniazkow do googla posłały ;). dla konsumenta nie jest to dobre, a dla wlascicieli googla juz owszem.

tak chyba zrobię,pojedziemy i będziemy szukać na miejscu bo w necie to porażka i tak nie chcę dawać żadnych zaliczek

Gość gość
po co szukac noclegow, wypieprzac kase w bloto?, kupic sobie dzialke z domkiem i kazde wakacje z glowy. Cichutko, basen sobie napelnisz i masz jak na teneryfie za free

ale ja nie chcę być uwiązana z jednym miejscem,muszę zwiedzać wszystkie kurorty w Polsce Nigdy nie potrafiłam zrozumieć żeby co roku w tym samym miejscu,mam kolegę który od podstawówki spędzał w międzyzdrojach, jak był młody też i teraz jak ma żonę,dzieci też co roku międzyzdroje,wynajmuje kwaterę, nie potrafię tego pojąć

to tak jak wziac dom na kredyt 30 lat i mieszkac w nim cale zycie, ja tez tego nie potrafie pojac xD

Gość gość
A czy 100 zlotych to "bardzo drogi nocleg" ...?? :O Ja bede nocowac w Poznaniu w sieprniu, 4 noce ja I partner, I zaplacilismy za to - z wyprzedzeniem prawie caly miesiac rezerwowane - 780 zlotych I uwazam, ze to niezla okazja.

Gość gość
gość dziś - Teneryfa za free ,ahahah chyba nie byles/as na Teneryfie nigdy. Ja bylam , I w paru innych nie za drogich krajach z pieknym cieplym czystym morzem. zadna dzialka sie z tym nie rowna, haha

a ja bylem w poznaniu 3 dni i mam tam krewnych i nie zaplacilem nic ;). mysle, ze to jeszcze lepsza okazja ;)

Gość marawstala
Na nocowanie chyba kiedyś szukalam, można znaleźć cos taniego

Gość marawstala
W drugiej połowie sierpnia i we wrześniu będzie taniej

14.40 jeśli jesteście w dwie osoby to nie jest drogo i mnie też spoko byłoby stać nawet na 10 dni więc nie masz co sie chwalić :O ja muszę sama ze swoich zapłacić za 4 osoby i chcę wyjechac na miniumum 10 dni

na wakacje na 4 osoby mam przeznaczone 3500 zł i muszę to rozgospodarować

Gość gość
Masz 3500 zl na 10 dni na 4 osoby ...?? to strasznie malo

Gość gość
Ja na 7 dni we Wloszech (Wenecja, Bolonia oraz Pisa) na 3 osoby dalam prawie 8000 zlotych a to I tak nie jest duzo (juz ze wszystkim ,to bylo w maju)

ale co mnie to obchodzi że wydałas we Włoszech 8 tys ? A inni na Bora Bora wydają 30 tys na 7 dni albo na safari i co to ma wnieść do dyskusji ? Nie obchodzi mnie to Ja mam 3,5 tys i muszę rozgospodarować , na owoce morza i restauracje nie wydam

Gość gość
To po co jechac na byle jakie tanie wakacje? Lepiej odlozyc wiecej I jechac za rok, albo teraz ale na 6-7 dni ..?? nie sadzisz?

a dlaczego byle jakie ? nie rozumiem,pogoda piękna do 12 sierpnia,wesoły kurort gdzie będziemy jeździli rowerami,zwiedzali,udamy się na dyskotekę w nocy,pobedziemy na plaży grając w siatkówkę, popływamy rowerem wodnym po jeziorze,które jest obok pospacerujemy po deptaku w miłej atmosferze dlaczego byle jakie ? WG mnie super ale jak ktos na siłe chce być trendy i żyć jak pokazuja na instagramie to niech szuka innych przygód albo oszczędza 5 lat kisząc sie w mieście

Gość gość
ja tam szukam w necie, oczywiscie fakt, ze te podpuchy wkurzaja. Ale te portale maja linki do strony internetowej osrodka, i najlepiej od razu zaglądac tam i sie przede wszystkim skontaktowac i psytac o wycenę. Jechałam w tym roku dziwacznie, bo szukałam pokoju dla 1 osoby na 4 dni, wiec na miejscu to byłby b duzy problem, znalazłam w necie za 200 zl i pojechałam nie w ciemno. Do tego, pociag sie strasznie spózniał jak jechałam do nich, pani zadzwoniła, mówię ze jade, ale sie spóznie... Na miejscu jak byłam to mi podesłała syna ze mnei podwiózł z dworca do tej miejscowosci, bo bylo jeszcze 20 km, a PKs juz przez to spóznienie pociagu nie chodziły

Gość gość
dziś bo sama piszesz, ze masz malo kasy I musisz sie w tym zmiescic. wiec czemu na az 10 dni- nie lepiej na 7 na przyklad? wtedy bedzie 500 zl na dzien czyli 125 na osobe, nadal malo ale zawsze roznica jaka, nie sadzisz? czy to MUSI byc te 10 dni

chyba takie najciekawsze znajduje na e-nocleg i tam patrzę na ośrodki, po czym wchodzę na ich str internetową zapiszę z 8 ośrodków, jak będe na miejscu to do nich podjadę albo zadzwonię i coś sie znajdzie, mam jeszcze mieszkanie oddalone od morza 3,5 km za 100 zł na dobę , gdzie jest pokój, kuchnia i własna łazienka ale ta odległość nie pasuje jednej osobie więc dalej szukam a to sobie zostawiam w razie czego, chętnych nie mają

oczywiście w cenie,która podałam nie ma zawartej ceny dojazdu,przyjazdu 3,5 jest na wydanie nie licząc kosztu paliwa