Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość steckiewicz

Co najgorszego pprzytrafiło się wam będąc w gościach?

Polecane posty

Gość steckiewicz

Bo ja niechcący zrzuciłem protezę zębową gospodarza do sedesu. Sedes niestety nie był pusty - to była bardzo ciasna łazienka z ubikacją , ja szukałem papieru toaletowego i wykonałem jakiś niezdarny ruch. I stało się.

Gość gość
I spuściłes wodę czy probowales to ratować?

Gość marawstala
Jedna kobieta miała mi za złe, ze nie jem mięsa wmawiała chorobę psychiczna i anoreksję : ) kobieta która pracuje w zakładzie psychiatrycznym... Jej córka chorowala na anoreksje i byla wegetarianką to pewnie złe wspomnienia dzieki mnie jej powróciły

Gość gość
To nic strasznego. Zawsze możesz się pozegnac i wyjść.

Gość gość
Puscilem kloca pod stolem jak nikogo nie bylo. Nasikalem do dzbanka i wssystkim smakowalo nie wiedzieli co to ale mowili ze dobre

Gość gość
Kiedyś aktor serialowy opowiadał jak jednego dnia grali kilka scen w gościach żeby ciągle nie rozstawiać się z jedzeniem. Na koniec dnia zdjęciowego dostał takiej sraki że ledwo dobiegł do ubikacji.

Gość katarzyna345
Ja mając kilka lat zapytałam co tu tak śmierdzi a to jeden wujek się smierdzaco pocił a dezodoranty nie były jeszcze wtedy powszechne. Musiało wyjść fatalnie bo kilka lat do tej częsci rodziny nie jeździlismy. Dopiero jak zmarł pradziadek w wieku 99 lat wszyscy się spotkalismy na pogrzebie i jakoś to się wszystko rozmyło.

Gość gość
spurtałem się gdy zjadłem rosół.

Gość gość
Pod koniec czyjegos przyjecia urodzinowego niechcacy uszkodzilam jeden z prezentow (nie ode mnie). Pozegnanie odbylo sie w minorowych nastrojach, choc prezent nie byl drogi (durnostojka). Odkupilam.

Gość gość
Mialy byc pogaduszki, a zamiast tego na chacie czekal przedstawiciel Amway-a, ktory chcial zwerbowac przybylych. Bylo to ukartowane z gospodynia. Gosciu nikogo nie dal rady zwerbowac, wszyscy bylismy zdegustowani i spuscilismy oboje na bambus.

Gość gość
mara złotko masz ciałko czy chudzina jesteś ? obcisłe spodnie nosisz lub coś innego kuszącego ?

Gość gość
Przyszli znajomi, a mi akurat przyjechali odlaczyc gaz ale ich uprosilam i szybko zaplacilam przez internet w ich obecnosci. Zapomnielismy po prostu.

Gość gość
Lata temu, niewinne czasy podstawowki (wtedy naprawde niewinne, nie to, co teraz). Zwykly kolega z klasy zaprosil mnie z moja najlepsza kolezanka do siebie do domu, a potem mnie wyprosil, poniewaz chcial zostac z ta druga, w ktorej sie zakochal (mielismy po 9-10 lat).

Gość gość
Wylalam na siebie dopiero co zaparzona dla mnie herbate. Wyladowala w pachwinie. Musialam rozebrac sie do bielizny, zeby seniorka domu udzielila mi pierwszej pomocy. Na szczescie bylam dzieckiem, ale i tak bardzo sie wstydzilam.

Gość gość
Byłam u znajomych , mieliśmy obgadać wyjazd na wspólne wakacje. Kiedy przyjechaliśmy , chwile za nami kurier z sushi. Wszystko rozstawiają na stole , jest miło, jemy , gadamy. Chcąc docenić takie niespodziewane przyjęcie , powiedziałam : nawet nie myślałam , ze będę dzisiaj jadła taki wspaniały posiłek - na co gospodarz domu - „ tym bardziej , ze za darmo „ . Zrobiło sie słabo, zapytałam ile zapłacili to pokryje polowe kosztów , usłyszałam, ze 300 zł . Wyjęłam 150 zł i zaczęły sie przekomarzania, ze nie , ze ok. Skończyło sie na tym, ze zaprosiliśmy ich na najbliższa niedziele do konający, przyjechali skłóceni, było okropnie. Po obiedzie każde z nas pojechało w swoją stronę. W życiu nie spotkałam sie z takim prostactwem. Nie umawiali sie z nami ze zamówią jedzenie, nie oczekiwałam ale było mi miło . Wszyscy mamy pieniądze wiec tymbardziej osłupiałam kiedy usłyszałam taki tekst.

Gość gość
Dostalam okres i jak zwykle pierwszego dnia zaslablam. Spalam przez ponad godzine na cudzej kanapie, nastepnie okupowalam wc. Gospodyni wykazala sie duza wyrozumialoscia, cierpliwoscia i taktem.

Gość gość
Zrzygałam się przy stole na urodzinach u cioci. Miałam wtedy 10 lat. W sumie dobrze się stało, bo od tego czasu rodzice przestali mnie zabierać ze sobą na nudne, rodzinne imprezy :-)

Gość eulalia patyk
Do koleżanki zawsze wchodziłam w butach szczegolnie jak było ciepło i nie padało nie było mowy o zdejmowaniu albo o kapciach dla gości. Ale tym razem zeszło się więcej osób wszędzie nowy ciepły dywan więc po co buty w pokoju? I wtedy wszyscy poczuli jak mi śmierdzą stopy! Co za wstyd!

Gość gość
🖐️

Gość gość
a do mnie jak akurat byli koledzy syna, przyjechała policja, bo jak sie okazało, załozono mi sprawę o zakup płyt pirackich przez internet. miałam status osoby poszukiwanej, i kazali mi sie zglosic do prokuratury- szczęscie ze mnie nie zgarnęli, bo przyjechali takim samochodem do zgarniania... było ich nawet kilku i jeszcze głosno gadali na ulicy przez to walkie

Gość belizariusz glista
Przed wyjsciem rodzice dali mi nowe spodnie żebym jakoś wyglądał. Były to spodnie starego typu takie w których jądra nosi się w lewej nogawce.Tyle że nikt mi tego nie powiedzial. I w gościach cały czas coś mnie uwierało. Stanąłem w kąciku żeby sobie poprawić a ciocia mnie przyuwazyła i krzyknęła na cały głos że chyba dojrzewam bo sobie coś majdruję przy siusiaku. Myślałem że się spalę ze wstydu. Dopiero wiele lat później dowiedzialem się że ciocia miała poważny problem z alkoholem.

Gość gość
Teraz młodzież nosi spodnie z krokiem na wysokości kolan i problem się rozwiązał.

Gość gość
Hehe piszcie

Gość gość
Bardzo częste jest puszczenie bąka. Jeśli rodzina zbiera się w stałym składzie po kilku głębszych wspomina się to latami.

Gość gość
Rodzice zawozili mnie na ferie do babci i dziadka (mieszkał też z nimi na jednej działce w drugim domu wujek z ciocią i ich dzieci). Dostałam ospy wietrznej już następnego dnia i przez całe ferie musiałam leżeć w łóżku odizolowana od innych dzieci, ciocia wieczorami sparowała mnie maścią w chłodnej łazience a ja się przy niej bardzo krępowałam.

Gość gość
Ale ciocia była w ubraniu więc nie było żadnych podtekstów.

Gość gość
nie w gościach ale na randce...puściłam bąka.do tej pory mi wstyd.to była ostatnia randka

Gość gość
Byłam na weselu u siostry.Weszłam do toalety załatwić się.Gdy wyszłam duzo osób spoglądało na mnie.Trwało to dobre pół godziny.Mój partner wrócił z papieroska i dopiero mi powiedział że mam sukienke w rajstopach.Ale wstyd masakra.Na pewno gadaja o tym do tej pory bo sporo osób musiało to widzieć ale nikt nie powiedział

nie pamiętam, chyba coś komuś zniszczyłam, jak to ja. aha, no i raz obudziłam trudne do uśpienia dziecko swoim alkoholowym chichotem ale to ich wina, kto zaprasza tygrysa na noc, zeby go upić, gdy w pokoju obok śpi dziecko?

Gość pizza z balkonu raz
A ja byłam najlepsza :) była impreza u znajomych.Zamówili pizze bo byliśmy mega głodni i wyczekiwaliśmy jej.Gdy przyszła wzięłam ją z zachwytu i poszłam na balkon bo tam siedzieli nasi faceci i chciałam ich pokusić zapachem i wyglądem w żartach.Pech chciał że wchodząc na balkon wyślizgnęła mi się z ręki i wypie...... na balkonie.Zamówiliśmy jeszcze raz ale nie zapomne zawiedzionej miny wygłodniałej znajomej.