Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość steckiewicz

Co najgorszego pprzytrafiło się wam będąc w gościach?

Polecane posty

Gość aagnieszka95
To byla impreza w domku letniskowym nie chciałam pytać gdzie ubikacja a sytuacja była alarmowa. Wyskoczylam na szybką kupę do ogródka i jakoś się powycieralam chusteczkami. Jestem uratowana , nikt nic nie zauwazył! I wtedy gospodyni zaproponowała -chodźcie do ogródka poczujecie jak pięknie pachnie maciejka. Mieszanka dwóch zapachów zrobiła piorunujące wrażenie...

Gość gość
Kto raz zachłysnął się tym zapachem ten już nigdy nie usnie pod dachem.

Gość onomasta
To ja raz poczułem lepszą mieszanke zapachowa w Warszawie w zabytkowym Ogrodzie Saskim. W gęstych krzakach jaśminu który akurat zakwitł pochowali się bezdomni. Efekt był niezapomniany. Przewodnik wycieczki mało się nie spalił ze wstydu.

Gość gość
naj gorsze bylo jak zabraklo wutki:-(

Gość gość
Jak zabrakło wódki to znaczy że godpodarz był niezorientowany kogo zaprasza. Zwykle nikt się nie chce skompromitowac rzyganiem przy gosciach i wódka zostaje.

Gość gość
Często się zdarza że jest podgrzewana podłoga i można chodzić boso a tu się okazuje że połowa osób ma nieświeże skarpetki.

Gość borimir
Liczyłem że coś będzie z daleką kuzynką bo było widać że jest chętna a pokrewienstwo bardzo odległe. W łazience mylem penisa pod zlewem a tu akurat ciotka weszła. Co za wstyd! Później wiele lat się unikalismy.

Gość gość
Umowilismy sie ze znajomymi daleko od domow naszego i ich. Po drodze zadnego wychodka. Doslownie juz parkujac na miejscu puscilam z niemocy dluuuuuugiegi nie-cichacza. Zaraz potm lecialam jak na skrzydlach do kibelka na parkingu, ale w miedzyczasie wyszli mi na spotkanie znajomi — z przyzwyczajenia odruchowo przytulilam znajoma na powitanie... Biedna ona... Na szczescie byla zima, bylam ubrana jak na narty, to moze nie wyczula na 100%. Moze...

Gość gość
W calym miescie odlaczona byla woda, w ubikacji do splukiwania przygotowano wode w butelkach plast. Zuzylam prawie cala, poniewaz akurat dostalam miesiaczki, a co za tym idzie jak zawsze wtedy jelita oproznialy mi sie w nieskonczonosc.

Gość gość
To nie fejk! Po imprezie wylądowałem w łóżku z panienką,nie chciała uprawiac sexu sle miała ochote zrobic mi loda,więc leże sobie wygodnie,normalnie jak jakiś mistrz:) czuje że już się zbliżam,no i w momencie „strzału” gdy trzymała go u ustach puscilem purta. Co za wstyd jpr. Minelo 20lat a ja dalej pamietam tekst laseczki-„ty chyba jakis nienormalny jestes czlowieku”

Gość gość
Ważne że nie prysnąłes rzadką kupą bo po imprezie z mieszaniem różnych alkoholi i słodyczy ze słonymi chipsami to się zdarza.

Gość gość
Ja się spuscilem w nocy bo kilka dni bez masturbacji

Gość gość
Jak byłem dzieckiem w kościele kiedyś podczas maszy na kobietę która stała przede mną puściłem pawia. Od tego czasu już pomidorów nie jem.

Gość gość
A kolega przesadzil na wieczorze kawalerskim i w momencie wypowiadania przysięgi małżeńskiej z głośnym hukiem wypuścił wiatry. Małżeństwo nie wytrzymało tej próby.

Gość gość
Dla niektórych już sama koniecznosc zrobienia kupy w gościach jest ciężkim przeżyciem.