Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GłupiiaBaba

Sama nie wiem czego się spodziewam

Polecane posty

Gość GłupiiaBaba

Cześć, muszę się wyżalić, historia jak tysiąc innych. W sumie to nawet nie wiem na czym stoję, dlatego nie wiem jak sobie odpuścić, wspaniały miesiąc, poznawania się, kajaki, jakieś ogniska, spacery w deszczu, no dla mnie bajka. Witał się sam codziennie, nawet jeśli nie codziennie pisaliśmy, bo któreś z nas nie miało czasu. Zawsze też dobranoc. Aż do soboty... Z piątku na sobotę, jego kolega miał urodziny, pomimo, że nikt mnie nie znał, dostałam zaproszenie. Wszyscy trochę popili. Skończyłam tak, że to on zaniósł mnie do łóżka położył się obok i całą noc głaskał po głowie, tulił jak skarb i z 2 razy pocałował w włosy. NIC WIĘCEJ. Nie dobierał się do mnie, nic. Rano dalej był czuły, no ale trzeba było się rozejść.. od tamtej pory się nie odzywa... na FB siedzi, snapy wysyła.. co najlepsze, do mnie też bezpośrednio >.< wiem, że był z kolegą na rybach, wiem, że był na 18tce.. wczoraj zapytałam czy coś mu zrobiłam, odpowiedział, że nie, mogę pisać bo mu nie przeszkadzam. i tyle było z rozmowy. Rozmawiałam dziś z tym kolegą z urodzin, zagadał na FB.. kazał mi sie nie przejmować.. Zastanawiam się jak go olać, wiem, że się zauroczyłam, ale nie chce tego uczucia rozwijać, to nie ma sensu kiedy ktoś odstawia takie szopki :/ jak się poddać?

Gość gość
to miał się do ciebie dobierać po pijaku? Zaproś go na piwo i tyle

jak się poddać? x Zająć się swoim życiem, cieszyć się nim i znaleźć sobie inny 'obiekt'?

Gość gość
nie miał się do mnie dobierać, ale chodzi o fakt, że przez takie durne czułe zachowanie przekonał mnie do siebie i się zauroczyłam :D Chętnie, ale jak na razie to głupkowato zastanawiam się dlaczego tak mnie potraktował i co zrobiłam

Gość gość