Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zauważyłam ostatnio, ze tylko Ukraińcy mnie podrywają

Polecane posty

Gość gość

Mieszkam we Wrocławiu jest tu bardzo dużo Ukraińców ostatnio. Jak jakiś facet mnie podrywa/zaczepia to Ukrainiec i to w rożnym wieku bardzo młodzi 18-25, starsi po 30 nie wiem dlaczego

Gość gość
To jedz do nich

Gość gość
Moze dlatego, ze normalni faceci jak Polacy, Niemcy, Czesi, Brytyjczycy, Francuzi, Hiszpanie, Wlosi itd. Nie podrywaja kobiet, tylko kobiety powinny podrywac ich?

Gość gość
Bos brzydka a im potrzebne obywatelstwo, myślą sobie może i wydymam maszkare ale będę żyć jak pączek w maśle. Jeśli cie nie podrywaja polacy to cos z toba nie tak. Ja ostatnio bylam w polsce na wyjezdzie 4 dniowym i dwa razy mnie podrywali normalni przystojni polacy w trakcie tego czasu.

Gość gość
otoz to, jak jestes paskuda to taki ukrainiec wie, ze nikt normalny do ciebie nie podbije, a im potrzebny papier

Gość gość
Nie mnie to oceniać jak wyglądam, ale mnie to dziwi, bo jest Cyganka. Mam duze czarne oczy, duze usta, czarne włosy do za pas, ciemna karnacja a ja szlyszalam , ze na Ukrainie gorszy rasizm niż w PL

Gość gość
Jestem

Gość gość
nigdy nie widziałem ładnej cyganki, same małe karakany z wielkimi d****i

Gość gość
Mam 175 cm Moje koleżanki podobnie

Gość gość
To będziesz ssała Ukraińcom po to jesteś

Gość gość
Chcą cię na pochodzenie bo jak skończy się viza to muszą wracać.

Gość gość
Ukraincy nie sa az tak uprzedzeni do Cyganow jak Polacy, wiec moze z tego to wynika :D

Gość gość
Ooooo już wyzwiska lecą

Gość gość
I co że te Ukry niby takie tolerancyjne? To tylko wobec nas są rasistami! Patrz Wołyń. Nie wybaczymy nigdy, jak świat światem ukrainienc nie bedzie mi bratem

Gość gość
Ty to nikogo nie lubisz Ukraińcy nie, Niemcy nie, Cyganie nie, czarni nie, Arabowie nie :D

Gość gość
Następna maszkara która tylko Ukraińcy chcą hajshsghsjha

Gość gość
Nie mam nic do czarnych i do cyganow. Tych którzy mordowali nasz narod mam prawo nie lubić.

Gość gość
Ukraińcy tacy tolerancyjni...baju, baju. Zwłaszcza na corocznym marszu przez Przemyśl pokazują swoją tolerancję wykrzykując "śmierć Polakom". "jeszcze Polska nie zginęła ale zginąć musi" oraz wykonując nazistowskie saluty.

Gość gość
W Niemczech większość polskich bab ma właśnie chłopa Turka albo Ruska

Gość gość
dziś A wiesz dlaczego? Bo rodowici Niemcy ich po prostu nie chcą. Jasne, że Polka by wolała Niemca od Turasa. Raz, że Niemiec dużo bogatszy, dwa, że Niemcy są przystojniejsi od ciapatych, mają europejskie twarze a nie ugofińskie prymitywne gęby, trzy, są znacznie bardziej cywilizowani niż Turasy. No ale mało który Niemiec by chciał Polkę. To samo w Anglii. Polki pieprzą się z ciapatymi i murzynami, bo Anglicy zlewają Polki.

Gość gość
Polki i Cyganki mogą liczyć tylko na chłopa z trzeciego świata Ukraińców,ruskow itd

Gość gość
Mnie to zdziwiło, ze tyle Polek ma faceta Rosjanina

Gość Bicu
Rzeczywiście jakoś mało jest atrakcyjnych Cyganek, w większości są nieciekawe z wyglądu.Nawet nie chodzi o ubiór tylko figurę twarz itd Ale może autorko jesteś inna...

Gość gość
Rosjanie to o niebo wyżej niż Ukry przecież. Turasy, ukry i ew pakistan indie to najgorszy chlam i barachlo

Gość gość
Ukraińcy zarywają do kobiet mniej atrakcyjnych lub tych o nietypowej urodzie, bo umówmy się... atrakcyjna Polka nie poleci na Ukraińca. Widziałem nie raz w klubach jak Ukraińcy startowali do tych co ładniejszych Polek i z automatu dostawali kosza. Atrakcyjne Poleczki są cwane, szukają facetów z kasą, a co im da Ukrainiec?

Gość gość
Ludzie, ale nie prosiłam was o ocenę i zgadywanie jak mogę wyglądać. Zdziwiło mnie to, ze Ukraińcy mężczyźni zagadują do ciemniejszej dziewczyny a słyszałam, ze na Ukrainie jest gorszy rasizm niż w Polsce

Gość gość
dziś Co ty gadasz? Ruscy są pośmiewiskiem Europy :D Poczytaj Redit tam jest masa prześmiewczych wątków o ruskach na emigracji. Dzięki Bogu, że jeszcze o Polakach takich wątków nie ma, oby jak najdłużej :D https://youtu.be/y90yaLFoYoA

Gość gość
Ukraińscy*

Gość gość
Ale tlumaczymy ci tępoto że tutaj oni nie mogą być rasistowcy bo im zależy na wizie i dlatego nie są wybredni! Dotarło?

Gość gość
A ile masz lat Autorko?