Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małgosia5

propozycja dodatkowej pracy

Polecane posty

Gość małgosia5

Bardzo prosze przeczytać ze zrozumieniem Jestem pracownicą fizyczną w firmie meblowej pracuje tutaj od 14 lat w ubiegłym roku szef przekazał kierowanie firmy synowi Ten od poczatku interesował sie mną w końcu dostałam propozycje dodatkowej pracy u niego mysle że ma to związek z mojm dużym biustem Chodzi o to abym zajmowała sie utrzymaniem domu czyli gosposia zakupy sprzatanie gotowanie itp plus chce abym była gdy on przyjmuje w domu gości Problem polega na tym ze on chce abym to robiła czasami toples po wszesniejszym uzgodnieniu kiedy to ma dokładnie byc ,pytał czy pozwole sie dotykać? Mam meża i dwoje dzieci Nie ma mowy o uprawianiu sexu wiec prosze nie pisac w tym temacie Czy ktoraś z was wykonuje lub wykonywała podobną prace lub może mi coś o tym napisać?

Gość gość
Pracowałam na podobnych zasadach trwało to dwa lata Najbardziej denerwowali mnie pijani facetci łapiący mie za piersi Bywało czasami naprawde zabawnie Niestety na jednej z imprez pojawił sie moj były mąż i sprawa sie rypła

Gość gość
Pamiętam młodą stażystkę. Miała 20lat.Nie wysoka. Miała śliczną twarz i do tego duże, a właściwie bardzo duże piersi. Z wyglądu ideał. Tylko się zakochać. Ona miała tak duże piersi, że gdy siadała na krześle i już siedziała nieruchomo, to piersi jeszcze przez chwilę falowały. Była tak ładna, że oczu nie można było od niej oderwać. Zazdroszczę chłopakowi, który z nią jest. On miał wielkie szczęście. Ta dziewczyna była wolna, a rzadko się zdarza aby atrakcyjna dziewczyna lat 20 nie miała chłopaka. Ten jej partner, którego niedawno poznała wygrał milion w toto lotka.

Gość gość
Małgosiu jak duże masz piersi?

Gość małgosia5
Mam bardzo duży biust dlaczego pytasz?

Gość gość
95M! A nie, to tyłek mam taki, sorry..

Gość gość
Jest to dziwna praca nie polecam

Gość gość
Kwestia ceny

Gość gość
Lekka praca i dobrze płatna wszystko jest kwestią dogadania miedzy pracodawcą i pracobiorcą

Gość gość
Żona tak sobie dorabiała u starszego faceta patrzył i czasami macał

Gość gość
Chyba to ty powinnaś podjąć taką decyzję, a nie inni .

Gość małgosia5
Chciałabym poznać opinie kobiet ktore się tym zajmowały lub mają wiedze na ten temat Jakie są realne plusy i minusy takiej pracy dodam że mężowi przedstawiłam temat w sposob bardzo nie winny Chodzi o to że powiedziałam że bede w bieliżnie a stanik ma być prześwitujący maż jest zazdrosny

Gość gość
Znam dziewczynę, która sprzedawała kwiaty i znicze. Szczupła i zgrabna. Miała 19 lat. Jej szef w wieku 40+zaproponował jej dodatek do wynagrodzenia jeżeli zgodzi się uprawiać z nim seks raz w tygodniu. Ona wtedy nie miała chłopaka więc zgodziła się na seks z szefem. Gdy poznała po roku swojego partnera zrezygnowała z seksu z szefem i zajmowała się już tylko sprzedażą.

Gość gość
Praca jak praca jesli nie ma bzykania to oki

już był ten posting ... dokładnie taki sam, ktoś w kółko pisze o tym samym. Jak dobrze płaci zgadzaj się i nie zawracaj głowy. Jest to usługa seksualna ale co z tego. Jest i będzie co raz większy popyt na takie usługi i ktoś je musi robić. Proponuję, żebyś od razu robiła full service bo do tego to będzie zmierzać

Gość gość
Nawet z bzykaniem było ny Ok jak dobrze płaci. Od dotykania i miętolenia biustu jeszcze żadna kobieta nie umarła ani nie zaszła w ciążę więc rozważ slrawę w oparciu o konkretne pieniądze. Ja bym się zgodziła.

Gość gość
Czasem chwyci za cycka lub da klapsa w dupsko od tego nic ci sie nie stanie a meżowi nie wszystko się opowiada

Gość gość
Mam podobny dylemat boje sie że rodzina sie o tym dowie

Gość gość
Pomachasz cyckami i tyle

Gość gość
Facet ma widocznie fetysz dużego biustu i chce sobie pomacać

Gość gtggg
Ja bym to brała

Gość gość
Ja też bym brała tą prace

Gość gość
Ja bym to brała rodzinie i mężowi sciemniaj że robisz co innego lub nie mow o wszystkim