Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

skrzywienie penisa

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam 16 lat. Mam skrzywienie prącia do góry. Czy wraz z wiekiem penis się trochę wyprostuje? Czy wam dziewczyny przeszkadzają krzywe penisy? Tylko bez śmieszków Zdj: http://imgur.com/FoAp8pJ Prosze dziewczyny o ocene mojego penisa i skrzywienie,dzięki

Gość gość
skrzywienie skrzywieniem podejrzewam u ciebie inną dolegliwość na szczęście uleczalną, ale idź do lekarza z tym i pokaż mu.

Gość gość
normalny penis jest wygięty w górę i to jest naturalne. ohydny to jest fioot wygięty w dół

Gość gość
Jaką dolegliwość?

Gość gość
Stulejarz jesteś:-D

Gość gość
Jak bylem bardzo maly to mialem problem ze stulejka z calkowitym sciagnieciem napletka i po jakis tam cwiczeniach to wiazadelko sie wydluzylo i teraz mam tylko tak ze podczas wzwodu jestem w stanie odciagnac go tak 3/4,chyba poki nie jestem jeszcze stary i nie zaczalem zycia erotycznego pojde na zabieg wydluzenia :P

Gość gość
To stulejka - a wiec sprawa do konsultacji z lekarzem. Po odpowiednim zabiegu wzrost komfortu jest obrzymi (takze jakosc seksu i odczuc) - ale tak jak juz powiedziano to sprawa do omowienia z lekarzem (Kafeteria to forum, ale bardzo rzadko fachowe)