Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

smieszy mnie ze kolezanka uwaza ze kupujac w lidlu ma lepsze jedzenie...

Polecane posty

Gość gość

Koleżanka poucza mnie ze w lidlu kupuje lepsze jakościowo jedzenie Poniza mnie ze ja kupuje w biedronce Powiedzcie co takiego jest lepsze w niemieckim pelnym syfu i chemii sklepie? Podam przyklad:Platki owsiane sa lepsze w biedronce. Przynajmniej z polski i jest nazwa firmy ktora je robi a w lidlu brak. Dlaczego ludzie slepo wierza w to ze niemieckie odpady ktore do nas trafiaja sa lepsze niz nasze polskie jedzenie

Gość gość
Tez tak uwazam, bo u mnie w biedrze wszystko stare i zgnile, stoi godzinami na paletach zamiast w lodowce. W lidlu wiekszy wybor, sa zbozowe batoniki

Gość gość
W lidlu z Niemiec odpady są a nie dobre rzeczy

Gość gość
Ja kupuję w różnych sklepach i kupuję tam gdzie dany produkt uważam za najlepszy. Np. w Kauflandzie kupuję napój sojowo-ryżowy (ma w składzie wodę, soję, ryż i sól), a w Lidlu i w Biedrze napoje ryżowe są z olejem w składzie, a chcę bez oleju.

Gość gość
zalezy co sie kupuje w lidlu jest wiekszy wybor i sa produkty z lepszej polki, dietetyczne i jest porzadek w biedrze nie. platki owsiane gorskie nieblyskawiczne wszedzie sa, i to tanie jak barszcz nie sa smaczne ani interesujace jak slodkie kolorowe

Gość gość
Normalnie, to tylko u Diora, biedra i Lidl, fuj!

Gość gość
Jedno i drugie to dyskont. Wiadomo, że ludzie kupują tam z biedy.

Gość gość
Nie chodzi o skad produktu ale w biedrze jest po prostu syf! T

Gość gość
15.10 Wez nie żartuj. Przecież to zależy od danego sklepu. U. Mnie są w okolicy 3 biedronki, czasem jadę tam na zakupy. Wszędzie czysto, towar wyłożony, ale dziewczyny pracowite, widać że ciężko pracują, wyrabiają się.

Gość gość
Ja nie mieszkam w Polsce ale niedawno zaczęłam kupowac w lidlu i jestem zadowolona. Wychodzi taniej i kupujemy fajne produkty. Wczesniej kupowałam carrefur lub autchan, przeprowadziliśmy się i po prostu mamy lidla pod nosem. Nawet rozmawialiśmy z moim partnerem że teraz za 50€ Mamy zakupy na cały tydzień wczesniej było to nie możliwe.