Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co do lizania tyłka(rimming)

Polecane posty

Gość gość

Facetów brzydzi jak może gej/kobieta lizać anus facetowi że to obrzydliwe itp że owłosiony i wstrętny. A na damskim też kłaki rosną jak się nie goli :)

Gość gość
I jeszcze dopowiem że mam ogolony i żonka lubi mi lizać(ja jej też) i nie uważam tego za wstrętne a więc to że wy macie owłosiony i śmierdzący i wam nikt nie chce lizać to nie znaczy że wszystkich macie mierzyć jedną miarą.

Gość gość
Ja liżę żonie ciasną dziurkę gdyż ona to uwielbia i ja uwielbiam jej to robić,ale ani ja ani ona nie mamy potrzeby aby lizać mnie w tym miejscu.

Gość gość
Przeciez lizanie dziury z ktorej kloc wychodzi jest ochydne w kazdej komplikacji czy facet babie czy baba facetowi. Na szczescie nie trafilam na takiego oblecha.

Gość gość123321456
Ja owszem swojej dziewczynie lize, jej sie to podoba a ja nie mam co do tego pohamowan i uprzedzen;) wszystko jest dla ludzi. Lecz osobiscie nie wyobrazam sobie zeby dziewczyna lizala mi,

Gość gość
Dlaczego sobie nie wyobrażasz?

Gość gość
Poprostu jakos to nie dla mnie;) uwazam ze facet powinien dac z siebie wszystko zeby kobiete zadowolic na kazdy sposob;) a dla faceta sam seks jest juz zadowalajacy . Nie wiem czemu , jakas blokada wewnetrzna czy cos ale nawet bym nie chcial

Gość gość
O***t to strefa erotogenna u obu płci. Jeśli nie chcesz tego robić to spoko. Ja uważam że obie strony powinny wzajemnie się zadowalać podczas zabaw. Ja czasem godzine robię mojej minete zanim dojdzie a więc od niej też oczekuje zaangażowania. Jeśli miała by opory przed rimmingiem bym zrozumiał lecz wtedy nie lizał bym jej tam też. Ale ona to lubi robić.