Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xmarlenka

chłopak mnie ogranicza

Polecane posty

Gość xmarlenka

Ludzie pomocy co robić! Jestem z chłopakiem rok a on mi robi awantury o wszystko, o to ze nie odpisze mu 3minuty , jak jestem w pracy to powinnam z nim rozmawiać a nie pracowac , czepia sie o szefa , wyznacza mi godziny czasu na ktora mam wrócić do domu , gdy wypije jwdno piwo jest awantura , nie moge wychodzić na dwor ze kolezankami bo on chce wtedy rozmawiac , jestem na dworzu dzwoni co 15 min i rozmawia godzine jak sie rozlaczam zrywa ze mna i pakuje moje walizki przez to nie mam juz nawet jednej przyjaciółki bo kazda sie obrazila ze wychodziłam z nia i zamiast z nia rozmawiac to rozmawialam przez telefon z chłopakiem , jak powiem koledze czesc jest awantura czy to jest tokszyczny zwiazek ? Odejsc ? Pomocy !

Gość gość
kopnac w zad i patrzec jak daleko poleci

Gość gość
Dziewczyno UCIEKAJ póki nie jest za późno!!! To jest jak najbardziej toksyczny związek, twój facet to przykład tyrana który dominuje Twoim życiem i dyktuje Ci jak żyć oraz pozostać pod jego własną kontrolą i monitoringiem. To nie jest miłość i nie łudź się tym co ci wmawia non stop! On się nie zmieni...wiem co mówię bo przechodziłam przez to

Gość Xmarlenka
Najgorsze jest to ze powiedzial ze nie bd z nikim szczesliwa oprocz z nim a jak z nim zrywam to mowi ze fo zdradzilam i gada to wszystkim i udostep ja posty na fb o zdradzie ...

Gość gość
Chore! Wyplatuj sie z tego jak najszybciej bo bedziesz zalowac!rada jest tylko jedna- uciekaj bo zniszczysz sobie zycie !

Gość gość
Prowokacja.. nikt nie opisuje swoich problemow na tym forum.. ale odpowiem na 2 sposoby.. ogranicza cie bo Polki to d******* albo ogranicza cie bi Polacy do debile zapatrzeni w swoje kobiety jak w milion dolarow.. paradoksalnie czesto zaborczy facet sam ma kogos na boku.. sama se wybierz

Gość Xmarlenka
Mówi ze sie zmieni i jakis czas jest donrze potem jest coraz gorzej jak myslicie zmieni sie to na zawsze ?