Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to prawda że nie można pokazać kobiecie, że ma nas w garści?

Polecane posty

Gość gość

Kobiety twierdzą inaczej, faceci inaczej, ale kobiety ogólnie sa nielogiczne, działają pod wpływem emocji, a wiadomo że taki facet którego są niepwene wzbudza ciekawsze emocje, niż romantyczny klusek co się za wami ugania. Zresztą zaobserowowałem to na własnym przykładzie w ostatnim czasie.

Gość gość
Po co kobiecie facet w garści?

Gość gość
Ona myśli tylko że ma mnie w garści... Zbyt pewna siebie... a jeszcze jakbym napisał Jej że palcem kiwnąć wystarczy.... a w rzeczywistości tak nie jest!!

Gość gość
Lepszy taki na dachu?

Gość gość
Lepszy żaden.

Gość gość
Przecież wy bez facetów nie umiecie żyć.

Gość gość
Nic mi nie wiadomo.

Gość gość
coz po prostu musisz miec niezlego golebia i umiec g/r****** jesli wiesz o czym chce powiedziec...

Gość eichmann
o niemożliwym. masz rację bo to przerwanie cyklu. zapłon. masz newtona to kontrolowana reakcja.

Gość gość
We wszystkim wskazany jest umiar. Zbytnie zainteresowanie w sensie natarczywość, wieszanie się ciągłe na szyi czy tez totalna olewka itp. To zniechęca.

Gość gość
Dokładnie, umiar sie liczy.

Gość harmonijki
rozgrzeszenie panie daj na bule

Gość gość
Facet ktoru sie nie odzywa lub raz na pare dni to slabe ale taki ktory nie ma swiata poza nami również nie bedzie ciekawy

Gość gość
Kobiety porzadaja tych ktorych szanuja. Szacunek mozesz uzyskac jako jej nauczyciel-mentor albo w prostszy jako kat-gnebiciel poprzez respekt wywolany przemoca. Tu mamy przyklady pozytywnej i negatywnej meskosci. Muzulmanie sa przykladem negatywnej meskosci a pozytywna dzis sie obsmiewa i walczy z nia. Dzis jestes albo dobrym chlopcem albo zlym Mezczyzna. Pytanie tylko czy wiesz kim ty sie urodziles, kim chcesz byc i czy jestes w stanie sie zmienic?

Gość gość
To nie żaden respekt tylko strach. Nic więcej.

Gość gość
Dojrzały człowiek tak się nie zachowuje. Jakieś gierki i zabawy w kotka i myszkę to poziom gimbazy. No ale wielu nigdy nie przekroczy tego poziomu...

Gość gość
Tu nie chodzi o wieszanie na szyi, w ogóle nie można pokazać zainteresowania, bo panna się wykurzy.

Gość gość
CHU J IM W DUUPE

Nienawidzę słów: umiar, równowaga, ani gadania, pisania o zdrowym rozsądku, dla mnie to jest NUDA.

Gość gość
Znałam takiego jednego co zastosował się do tych głupich porad. Zdobył dziewczynę, umówił się na randkę i zgodnie z poradami nie odezwał się przez tydzień żeby ja przetrzymać. Jak po tygodniu do niej zadzwonił to usłyszał; sorki ale wybrałam kogoś innego. Nie odzywałeś się, myślałam że nie jesteś zainteresowany.

Gość gość
Może 17 latce, kobiecie jeśli się ją kocha trzeba pokazać swoje uczucia. Jeśli jest wartościowa doceni to, jak nie może trzeba szukać dalej.

Gość gość
Nie można pokazać, że ma w garści i nie można pokazać, że nie ma w garści.. ale można dać szansę kobiecie na kogoś lepszego zamiast TYLKO na pokaz

Gość gość
kobiety umieją żyć bez facetów.

Gość gość
Potrafią, ale nie zawsze chcą żyć same i nie z każdym

Gość gość
Znałam takiego jednego co zastosował się do tych głupich porad. Zdobył dziewczynę, umówił się na randkę i zgodnie z poradami nie odezwał się przez tydzień żeby ja przetrzymać. Jak po tygodniu do niej zadzwonił to usłyszał; sorki ale wybrałam kogoś innego. Nie odzywałeś się, myślałam że nie jesteś zainteresowany. x No to jakaś niezła kretynka była, miał chłopak szczęście, że ją olał.

Gość gość
Jesli po tygodniu ma kogos nowego znaczy, ze grala na conajmniej 2 fronty i jest szmata.