Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kiedy ci faceci zmądrzeją? czy istnieją jakieś wyjątki?

Polecane posty

Gość gość

Poważnie pytam. Wkurza mnie to strasznie,ja zawsze chce szczerego uczucia ,nie wymagam drogich prezentow,pieniedzy, jestem dobroduszna i wesola (wg innych), zadbana, mysle ze nie taka nudna bo mam zainteresowania ale mam tez depresje ktora staram sie ukrywać, nie pokazuje smutku ale brak energii przeklada sie na ogolna wydajnosc, szybko jestem zmeczona,kiedys ogarnialam pare spraw na raz, bralam duzo na swoj***arki i prawie nie spalam. Dzis nie jestem w stanie zrobic polowy tego przez tydzien,co kiedys przez 1 dzien,no nie umiem sie zmusic chociaz walcze i jest lepiej niz kiedys, a to wszystko przez odrzucenie i brak wsparcia w najblizszych, czuje sie jak kupa Kolega ostatnio powiedzial mi, ze jestem pusta i leniwa.... i ze takie jak ja moga byc tylko do seksu I moze ma racje...bo ciezko mi o zwiazek... nawet u tych ''gorszych''bez powodzenia ;/ Dla nich mądre i bogate wewnetrznie to te co ciesza sie stale, są głupie i łatwe,naciagaja na kase,zdradzaja a oni nie widza problemu w tym... jeszcze bronia takich bab... ja tak nie umiem. Niby kazdy szuka milosci ale gdzie?

Gość gość
A moj system zakochiwabia sie wyglada tak: 1) musi byc chemia z mojej strony. Jak plznaje, ze jest chemia? A no gdy lapie sie na tym, ze mam obsesje na punkcie jakiejs dziewczyny (stale mysle gdzie jest, zkim jest, co robi, z kim robi itd.). Przy czym zauwazylem, ze chemia w ogole nie zalezy u mnie od wygladu (czulem juz chemie i do brzydkich i do ladnych). Chemia to wytwor calkowicie nieswiadomosci i w tej sprawie calkowicie sie zdaje na nieswiadomosc. 2) gdy jest juz ta chemia, to dziewuszka musi mi odpowiedziec poprawnje na kilka pytan, i gdy na nie dobrze odpowie, to jesli mnie chce, to tworzymy zwiazek. :)

Gość gość
A jakie to pytania?

Gość gość
no ale czemu sie dziwisz jak masz depresje to tak jest ze ludzie nie chca dodatkowo problematycznych osob bo sami maja sporo problemow

Gość 011
wystarczy skumac 2.