Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kiedy powiedzieć nowo poznanej dziewczynie, że mogę być impotentem?

Polecane posty

Gość gość

Z poprzednią dziewczyną miałem zaburzenia erekcji z wielu przyczyn, więc z nową nie muszę mieć. Czy lepiej powiedzieć nowej przed seksem, żeby nie była zaskoczona w razie czego? Czy lepiej jej nie mówić, bo może jej to odebrać ochotę na seks? Ale jeśli ten problem nastąpi, to zawsze wtedy mogę jej powiedzieć, że mam taki problem i że mam nadzieję, że będzie ze mną i że razem będziemy szukać rozwiązań?

Gość gość
Może się zblokowaleś psychicznie przy poprzedniej partnerce. Nie mów nic na początku. Być może z nią nie będzie problemu :)

Gość gość
Nie mów nowej. Jak nie wyjdzie powiedz że się zestresowales bo Ci na niej zależy. I miguduem do lekarza szukać przyczyny.

Gość gość
Nie ta kobieta lub nie ta płeć.

Gość gość
Zdecydowanie były to blokady z różnych powodów psychicznych, spośród których większość nie dotyczy nowej dziewczyny ale pozostaje sam strach przed impotencją, który sam powoduje impotencję...

Gość gość
Ale nie probowales rozwiazac tego problemu? Seks w związku jest przecież ważnym elementem.

Gość gość
Nie. Rozstałem się z poprzednią dziewczyną, bo poza seksem, wszystko inne też było do niczego.

Gość gość
Kazdy lekarz rodzinny przepisze mlodemu wiagrę,bierzesz to jednorazowo nawet i staje ci mimo stresu.Kolejny raz raczej juz nie bedziesz raczej potrzebowal bo jestes odblokowany juz.