Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćhhhhhhhhhhh

problem z synem a brak zrozumienia lekarzy

Polecane posty

Gość gośćhhhhhhhhhhh
ość dziś To właśnie ty potrzebujesz. Panikujesz ztym gowniarzem a sami lekarze uważają że może czekac o nic się nie stanie. Zachowujesz się jak psycholka xx dziewczynko tamponik ci wypadł ..

Gość gość
Bo są takie miejsca. Na pilne przypadki. Ale twój najwyrazniej nie jest tak pilny skoro tak uznali i każą czekać! Dotarło?! Czy ci to rozrysowac!?

Gość gośćhhhhhhhhhhh
gość dziś Bo to maDka jest x a ty piSDA

Gość gośćhhhhhhhhhhh
gość dziś Bo są takie miejsca. Na pilne przypadki. Ale twój najwyrazniej nie jest tak pilny skoro tak uznali i każą czekać! Dotarło?! Czy ci to rozrysowac!?X XX Z z babki klozetowej awansowałas na lekarza ?

Gość gość
Kobieto pokazujesz pieknie swój poziom. W gębie i w głowie. Dno. Jesli tak rozmawiasz w szpitalu to ja się nie dziwię że cię olewaja. Sama bym cie olała z premedytacją

Gość gośćhhhhhhhhhhh
gość dziś Kobieto pokazujesz pieknie swój poziom. W gębie i w głowie. Dno. Jesli tak rozmawiasz w szpitalu to ja się nie dziwię że cię olewaja. Sama bym cie olała z premedytacją xx a czym olewasz ? uryną ? czy masz tampon ?

Gość gość
No dokładnie. Prostak przychodzi do szpitala i się awanturuje to i masz efekt. Rada dla ciebie. Jak się chce coś osiagnac od kogoś to wypada mieć trochę kultury osobistej

Gość gość
Pluje wam w twarz śmiecie ludzkie zadałam pytanie a wy nic mogłabym nasrac na was

Gość gość
"omg napisałam o pielegniarce i jej wywodach to sie patolożki uczepily . Nie chodi o wypychnie czy wpychanie tylko zawsze musza miec wolne miejsca walsnie dla takich chorych Pilnych ! a takie skierowanie posiadamy ." No to widocznie az tak pilne nie jest. I daruj sobie wyzwiska bo ja cię nie obrażam tylko pisze jak jest. Nie odnosiłam się wcale do słów pielęgniarki.

Gość gość
Tocz dalej ta pianę z gęby to ci dziecko zdechnie bo nikt cię nie potraktuje normalnie tylko dostaniesz to na co zasługujesz. Czyli traktowanie jak g****o

Gość gośćhhhhhhhhhhh
ha ha ha lubię jak deilki z plemnikowaymi brewkami sie podniecają prowokacją aż im tampony wypadają bu ha ha . debilki patole zasrane

Gość gość
Gdybym nie była tak zdenerwowana stanem dziecka to bym nacharchała ci w twarz j****y śmieciu ja się martwię nie rozumiesz tego wiesniaro w butach za 2 dychy!!!

Gość gośćhhhhhhhhhhh
zdechnie - ales sie posunęła ... chyba masz napięcie miesiaczkowe miernoto po zawodówce , tępa idiotko ....

Gość gość
Zamiast dziecka to ty się powinnaś leczyć.

Gość gość
Szkoda czasu i słów na to.

Gość gośćhhhhhhhhhhh
gość dziś Gdybym nie była tak zdenerwowana stanem dziecka to bym nacharchała ci w twarz j****y śmieciu ja się martwię nie rozumiesz tego wiesniaro w butach za 2 dychy!!! xx zakupy z autopsji ? ha ha ha ha

Gość gość
KURWO, tepa idiotko, plemnikówe brwi, nasrac do geby, co jescze? Tak się odzywasz do tych rejestratorek i się dziwisz że ci nie chcą zapisać dziecka? W domu cię tak nauczyli? A może dziecko też tak uczysz? Jesteś patologiczne matka. Szkoda dziecka że z takim prostakiem się wychowuje.

Gość gośćhhhhhhhhhhh
15:07 nie podniecaj sie tak bo ci osrane gacie pękną ... ha ha ha nawet cytac cwelu nie umiesz ha ha ha

Gość gośćhhhhhhhhhhh
To jak się nie podoba jak pisze to znika ty stukniete s****wo z mojego tematu k***wsko je ana szmato

Gość gość
Co to jest k***a 'cytać' patologio?

Gość gość
Publiczny temat, piszę gdzie chce krowo rozplodowa. Oby Ci zdechło to g****o

Gość gość
Weszłam bo myslalam że serio ktoś tu potrzebuje pomocy i rady ale widzę że to jakaś prastaczka z zaburzeniami psychicznymi. Nie warte to mojego czasu.

Gość gość
Brak słów o określeń na autorkę

Gość gośćhhhhhhhhhhh
Sram ci na głowie rzadka kupa i wynos się z tematu

Gość gość
Obyć k***a i 5 lat czekala z tym chorym gowniarzem.

Gość gość
Nie zauważyłyście , innego stylu pisania . Przecież ktoś sie podszywa , to nie autorka postu pisze tak brzydko .

Gość gość
Dziecko do szpitala, maDka do psychiatryka. Niezła patola.

Gość gość
Dla pilnych przypadków oczywiście, że miejsce jest ale wy macie zwyczajne skierowanie od lekarza tylko z dopiskiem pilne. To nie znaczy za wiele. Możesz prosić jedynie o poinformowanie cie jeśli zwolni się jakiś termin, najprędzej i tak po znajomości, szukaj gdzieś dalej.

Gość gość
15:15 a piSda do burdelu

Gość gośćhhhhhhhhhhh
Nie rozumiesz debilko że ja wiem że dziecko musi teraz iść czy masz g****o zamiast mozgu