Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćhhhhhhhhhhh

problem z synem a brak zrozumienia lekarzy

Polecane posty

Gość gośćhhhhhhhhhhh

mam powazny problem z synem . Dzisiaj byłam na kolejnej już wizycie z synem , diagnoza taka sama . Wymaga to szybkiej operacji . Termin najblizszy z ponagleniem na 6 mcy . najlepiej by zrobic operacje w najbl. mcu . Proponują prywatny szpital. Byłam pytalam ale cena 12000 zł nie stac mnie ! kurcze nie mam 12000 zł ! nawet obdzwoniłam rodzine i może nazbierałabym 8 tys a gdzie resztaa! dlaczego nie moga przyspieszyc na nfz ? jak mam działac ? pomocy !

Gość gość
Chodzi o jego stulejke!!!

Gość gość
Nic tak naprawdę nie piszesz jaki to problem.

Gość gośćhhhhhhhhhhh
a jesli poznasz problem to pożyczysz 4 tys brakujące ? czy jak ?

Gość gość
Załóż Zrzutkę.pl i rozleklamuj na fb.

Gość gość
Stulejka az 12000? To jakis podszyw czy co?

Gość gośćhhhhhhhhhhh
nie chce i nie potrafie robic zrzutek itp . Czy moge jakos wpłaywac na nfz by przyspieszyli ? może udac sie do odzialu nfz ?

Gość gość
Akurat te 4000 możesz wziąć kredyt lub pożyczkę.

Gość gośćhhhhhhhhhhh
stulejka to ty matole

Gość gość
A nie mozesz spr w innych szpitalach ? Nie wierze ze wszedzie termin taki sam.

Gość gośćhhhhhhhhhhh
mogę 4 tys pożyczki , 2 tys mam i 2 tys od rodziny . Wiece poz y czki nie dostane pytam o coś innego

Gość gość
Możesz poszukać gdzieś indziej? Nie ze wszystkich szpitalach terminy są takie same.

Gość gośćhhhhhhhhhhh
sprawdzałam w pięciu najblizszych szpitalach . W jednym nawet mi powiedziała : czy moje dziecko jest waznijesze od innych ? kurcze nie chce tak , ale czasami dzieci moga czekac i mc nie gra u nich roli a u nas ogromną .

Gość gość
A co lekarze mają zrozumieć w tym przypadku? Zagrożenie życia jest? Ci się dzieje że nie można poczekać?

Gość gość
Jak widać może poczekać. Inaczej lekarz sam by zadziałał. Szukaj w dalszych szpitalach. Tak możesz zostać z dzieckiem na oddziale.

Gość gośćhhhhhhhhhhh
lekarze mówią ze trzeba szybko by ni było powikłan a przez 6 mcy tez nie wiadomo czy stan sie nie pogorszy . Sugerowali (2 lekarzy ) ze może szlo by ten czas skrocic , ale w koncu stwierdzili ze prywatny szpital - jeden z nich tam pracuje . Nie wiem czy chcieli w łapę czy rzeczywiscie moze najlwpiej byłoby prywatny ale oni nie mają pojecia ze niektórzy ludzie tyle nie zarabiaja co oni . No tak bogaty , biednego nigdy nie zrozumie . Pytam czy może miał ktos stycznosc z nfz ? chce iśc jurto ale moze ktos byl w podobnej sytuacji ?

Gość gość
Boże, babo. Zrób zrzutke na zrzutka.pl. Podobno ci zależy na dziecku a takiej bzdety już dla niego nie zrobisz. Lekarzs rację. Twoje dziecko nie jest ważniejsze od innych, wpłynięcie na NFZ żeby przyspieszył to wyrzucenie innego dziecka z kolejki. Czemu niby tak ma być?

Gość gość
4 tys to w 1 dzień uzbierasz.

Gość gość
Nikt ci nie pomoze, bo nie wiemy o co chodzi. Piszesz chaotycznie i ogólnikowo a każdy przypadek jest inny. Podaj wiecej szczegółów. Chodzisz do dziwnych lekarzy którzy przyjmuac prywatnie strasza ci epowiklaniami chcąc na tobie zarobić. a przyjmując w szpitalu powiedzą ci, żze nie ma pospiechu. Gdyby było zagrożenie życie i powazna sytuacja tpo termin by sie znalazł.

Gość gośćhhhhhhhhhhh
na skierowaniu mam PILNe i nikt na to nie reaguje . A ty wiesz wszystko najlepiej pani mądralo . Co z tego ze opissze wam przypadlosc skoro lekarami nie jestescie . Pytam o reakcje nfz ?

Gość gość
Pytasz nas o reakcje NFZ. Logiczne że my będziemy wiedzieć... No logiczne No sorry, jak z lekarzami tak rozmawiasz to nie dziwie się że biorą cie za histeryczke i każą czekać

Gość gośćhhhhhhhhhhh
14:46 dobra idz juz brewki sobie zrobic na plemniki i doopy mi nie zawracaj .

Gość gość
Gdyby sytuacja była dramatyczna i dziecko potrzebowaloby operacji natychmiast, to by ją miało. Najwidocznie obiektywnie nie ma takiej koniecznosci. To piszę, jako pracownik ochrony zdrowia. Jako matka napiszę, że Cię rozumiem. W NFZ nic nie zdzialasz. Szukaj innego szpitala, organizuj zrzutkę, albo czekaj.

Gość gość
gośćhhhhhhhhhhh dziś Wiesz co wariatko? Jesteś tak p******a że zasługujesz żeby zekać o rok na tą operacje. Już wiadomo z kim tu mamy do czynienia. Wariatka i Histeryczka która swojego bachora z bolacym palcem wepchnie w kolejkę przed inne dziecko z pilnym przypadkiem. Egoistka.

Gość gość
Ale co konkretnie chcesz od NFZ? Żeby kogoś wyrzucili z kolejki bo ty bardziej potrzebujesz? Jeśli limit jest wyczerpany na ten moment a nie ma zagrożenia życia to wątpię żeby NFZ coś pomógł. Chyba że ktoś z kolejki wypadnie i was wpiszą. Ale idź to się sama dowiesz.

Gość gość
Wiesz jak rozpoznać prostaka bez kultury u lekarza? Pcha się przed wszytkich z byle gownem, awanturuja się i nie patrząc że inni bardziej potrzebują pomocy

Gość gośćhhhhhhhhhhh
14:51 kup sobie persen bo nie panujesz nad sobą ....

Gość gość
To właśnie ty potrzebujesz. Panikujesz ztym gowniarzem a sami lekarze uważają że może czekac o nic się nie stanie. Zachowujesz się jak psycholka

Gość gośćhhhhhhhhhhh
gość dziś Ale co konkretnie chcesz od NFZ? Żeby kogoś wyrzucili z kolejki bo ty bardziej potrzebujesz? Jeśli limit jest wyczerpany na ten moment a nie ma zagrożenia życia to wątpię żeby NFZ coś pomógł. Chyba że ktoś z kolejki wypadnie i was wpiszą. Ale idź to się sama dowiesz. xx omg napisałam o pielegniarce i jej wywodach to sie patolożki uczepily . Nie chodi o wypychnie czy wpychanie tylko zawsze musza miec wolne miejsca walsnie dla takich chorych Pilnych ! a takie skierowanie posiadamy .

Gość gość
Bo to maDka jest.