Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jestem pro

Jestem prostytutką

Polecane posty

Połowa facetów umawia się ze swoich oficjalnych telefonów. W żaden szczególny sposób nie udaje nam się dowiadywać kim są klienci. Wystarczy wpisać nr do neta i proszę bardzo. Adwokaci, lekarze, przedsiębiorcy, inne typy w uściskach swoich żon na fotkach z fejsa.. I jakoś nikt ich nie ściga i nie szantażuje. My zarabiamy na nierządzie a nie na szantażach. Jak najbardziej mam kolegów, którzy są albo byli moimi klientami. Mam kilku byłych,z którymi juz nie sypiam , bo wole ich za kumpli a seksualnie mnie totalnie nie kręcą wiec bardziej wartościowa dla mnie jest znajomość platoniczna. Zabujana w klientach byłam parę razy. Niestety jak już zaczeli mnie bardziej interesować to w chyba 3 przypadkach wyszpiegowałam , że zajęci . Należeli do tych ,co sciagają obrączkę i chyba chcąc się poczuć znów jak w narzeczeństwie, zapraszali na kawę , a nawet spacery za ręce. Obecnie jestem zabujana w jednym, ze względu na boski seks:) Jest wolny , ale jeszcze się nie oświadczył:), odwiedza mnie ponad 2 lata:)

Gość gość
Za ile założysz pończochy?

Gość gość
szczalas na nich na lozku?

Gość gość
Byłaś kiedyś w Kaliszu, czy jeździsz tylko po większych miastach? Bardziej opłaca się siedzieć na stałe w miejscu, czy być "divą wędrowniczką"? ;)

Gość gość
przyjelaby faceta z pala 30,5cm?

Wybieram większe miasta. Zmiana miejsca bardziej motywuje, bo ile można te same twarze widziec:)

Gość gość
ile za scat do ryja?

Gość gość
Koleżanko prostytutko, daj tu linka do swojego ogłoszenia internetowego. Może jest tu twój przyszły potencjalny klient.

Gość gość
Najpierw kórwicho tutaj podpuszcza a później link żeby mieć klientów bo to pewnie pasztet że tylko w ciemnościach i po umacku by ktoś wyróchał :-)

Gość gość
Ile bierzesz? zauważyłem zależności jak jest nowa w biznesie to się ceni, jak niezużyta to stawki przeciętne. Zużyta to już cena bardzo niska, brania nie ma, konkuruje ceną z dolnej pòłki.

Gość gość
Po latach tego zawodu dupa jak wiadro, zero przyjemności z sexu.

Gość gość
Prostytutki to najgorszy sort społeczny. Niżej są tylko alfonsi 🖐️

Gość gość
Dlaczego alfonsi ? tylko ochraniają i biorą prowizje i pilnują aby klient zapłacił.

Gość gość
Jest Pani jeszcze, Pani Prostytutko?

Gość gość
chyba sp*******iła :D

Gość gość
Masakra, współczuję Ci kobieto. Nie mogłabym z byle jakim się piep...ć, z byle jakim ciałem. To jakieś sztuczne i mechaniczne. Wiadome jest jak faceci będą Cię traktować, jak zwykłą ladacznicę. Często chcą się wyżyć, bo normalne kobiety na to nie pozwolą (bicie,poniżanie,szarpanie za włosy). Naprawdę musisz mieć ciężkie życie,godząc się na to. Ja już wolę ciężką pracę fizyczną jaką wykonuję - dźwiganie paczek do 30 kg, niż to. Tak zostałam wychowana,abyć mieć swoją godność.

To , co piszesz jest kolejną bzdurą, która funkcjonuje w opinni, po to , zeby oczywiście przestraszyć większość kobiet, by były tak naiwne i nie brały pieniędzy za seks, a nie szanowały się i dawały za darmo..Jakie bicie, jakie poniżanie, jakie szarpanie za włosy??? Powiedz mi , gdzie to widziałaś ? Pewnie na filmach:) Bo jak rozumiem, nigdy nie miałaś okazji spotykac się za kasę:) Mow sobie , co chcesz, każdy ma jakąś inną ocenę nawet tych samych zjawisk, ale to ,ze dzwigasz paczki do 30 kilo nie jest wyrazem okazywania swojej godności ani szacunku do ciała. Dzwigać to możesz sobie na siłowni rekreacyjnie, an ie na rozkaz. Ja jeśli mi się klient nie spodoba mówię mu żegnam , a Ty nie masz możliwości odmówić dzwignęcia paczki, bo od razu kariera Ci się konczy. Przeanalizuj jeszcze raz swoją sytuację życiową, bo to , co piszesz jest nie logiczne. O traktowaniu przez facetów już Ci pisałam. Oni , co najwyżej w domu, przed żonami, przed taką jak Ty naiwną będa pluć oficjalnie na prosytutkę, byś nigdy się nie domyśliła, ze ślinka to owszem, ale im cieknie na nas..Robią to po to , by mieć taką jak Ty , na podorędziu, zawsze do wykorzystania za darmo..a do takiej jak ja, ida "na bogato" z pękiem pieniędzy. O naiwności..!

Gość gość
Pro ile masz lat jak długo to robisz i ile sobie dajesz jeszcze?Do 50tki?

Gość gość
To jak jesteś zabezpieczona przed dziwnymi zdarzeniami?

40 lat. Kamery i paraliztor, jeszcze nie musiałam używać. Ale jakie dziwne zdarzenia masz na myśli bo może to byc róznie. Pamiętaj, że mozesz być nauczycielką i Kajetan P odetnie Ci głow, więc rozpiętość dziwnych zdarzeń jest tak ogromna, że wszystkiego nie jestem w stanie przewidziec, choćbym nie wiem jak się wysiliła.

Gość gość
życzę ci AIDS i mam nadzieję że juz masz :D🖐️

Prędzej Ty złapiesz, gdyż nie wiesz z kim , gdzie i jak puszcza się Twój partner/ partnerka, a jak podejrzewam nie stosujesz prezerwatyw , bo przeciez jestes w stałym związku:) Ja nie muszę się martwić, bo z moimi partnerami nie idę "na żywca" i nie muszę , jak idiotka wierzyć, że są grzeczni

Gość gość
Ty jestes zdrowo p**********a.

Gość gość
Ty jestes zdrowo p**********a.

Gość gość
Tak sobie to tłumacz ciemna babo:D🖐️ Pewnie juz jesteś zarażona, bo obrabianie pały bez gumy lumpom to chyba ryzykowne, szczególnie jeśli masz jakieś niewidoczne urazy w jamie ustnej🖐️

Gość Hjoojbv

Niech kazdy robi ze swoim ciałem to co uwaza za stosowne..zyjcie i pozwólcie zyc innym i pisze to jako kobieta która wybrała moralne ciezkie zycie bez dawania d...y ale wkurza mnie wtykanie sie do cudzego zycia i moralizowanie dorosłych ludzi

Gość gosc

Gdzie nauczylas sie tego zawodu  masz pchizde jak wiadro