Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 678gosc

Pierwszy raz, pierwszy dzien miesiaczki,preejekulat,prezerwatywa

Polecane posty

Gość 678gosc

Witam mianowicie chodzi o to czy jeśli jest obecnie 26 lipca 15 lipca mógł się dostac ewentualnie na wargi preejekulat to moge byc w ciąży jeśli ostatni okres mialam 18 czerwca? Moje cykle sa rozne 28-34 dni Moge miec zaburzone również ze względu na slabe wyniki ponieważ półtorej miesiąca temu oddawalam szpik 15 lipca byl to moj "pierwszy raz" nie doszlo do wlozenia członka głęboko praktycznie wcale , uzylismy prezerwatywy, nie doszlo do wytrysku we mnie ani na mnie jedynie co to mógł sie dostac preejekulat ale tez nie wiemy jakim cudem ponieważ analixowalismy wszystko z partnerem i moglo to byc np na palcu przeniesione na prezerwatywe Mam sie czym martwic? 15 lipca byl to moj 28 dzien cyklu wiec nie powinny byc to dni plodne a kilka godzin przed stosunkiem mialam niewielkie plamy jak na okres wiec ?czy on sie spóźnia albo został przerwany? Rozumiem ze to co napisałam moze byc niezrozumiale jeśli sa jakieś niejasności wyjaśnię mam nadzieje xe ktoś cos z trgo zrozumie i mi pomoże ;)

Gość gość
NIe jestes w ciąży idz spac

Gość gość
Tylko pytanue czemu nie ma okresu ? Moze ktos mial podobna sytuacje

Gość gość
Idź do psychiatry. A przynajmniej seksu nie uprawia, szkoda nerwów.

Gość gość
Nie jesteś w ciąży. A ile masz lat? Zakładam ze jestes młoda i masz nieregularne cykle. Może to jest powiazane z tym szpikiem ( stresem).

Gość gość
Jesli chcesz wydać kase zrob sobie test ciążowy z krwi. Bedziesz miec 100% pewność. Ale to na darmo. Nie jestes w ciazy. Przeciez on sie nawet nie spuścił. Sama piszesz ze masz nieregularne miesiaczki a takim pomysłami o ciążach przeniesionych ma palcach tylko sie nakręcasz. Ze zdarza sie? Ta jasne, zapłodnienie bez bzykania tez sie zdarzyło 2tys lat temu. Wszyscy wierzą nikt nie widział. Babo większość par sie miesiącami stara o ciąże a ty myslisz ze za cipke potrzymał i juz

Gość gość
Okej dziekuje

Gość gość
taaa został przerwany :-D

Gość gość
Po co się bzykać, jeśli to Cię tyle stresu kosztuje?