Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wiesz weszlam w ten

Polecane posty

Gość gość

Niby "zwiazek" i nie zaluje bo uswiadomilam sobie tyle lat pisalam z kims kto ma milosc i seks co dziennie

Gość gość
Bo mam nadzieje ze On to przeczyta.

Gość gość
Możesz po polsku ?? Że był na "niby" to już wiedziałem praktycznie od ponad pół toku ;-)

Gość gość
niby skąd wiedziałeś? ale to na pewno nie ty piszesz

Gość gość
Przyszedłem rano z pracy w wigilie i gdy tylko to zobaczyłem to od razu wiedziałem że to na 80% "na niby" bo trochę przekombinowane to było.. Druga opcja że jednak to prawda i potrwa to z 2, 3 miesiące i cie zostawi :-)

Gość gość
Zresztą od najwyższych lotów nie jest i się nie oszukujmy ;-)

Gość gość
Taki napalony a taki głupi że nie będę tu o tym pisał ;-)

Gość moja bardzo bardzo
Bardzo dobra znajoma powiedziała że wręcz niewyżyty :-P Że takich nie cierpi i miała trochę polewki ;-) Też nie wiem czy to ty ale napisze ci że to do pewnej E 👄🖐️

Gość gość
nie czaruj tak bo jeszcze znajdą się chętni żeby ci zrobić przysługę i to barachło posprzątać, nawet za niewielką opłatą

Gość Śpię spokojnie
Co najwyżej w dzyndzelka cmoknąć mnie ktoś może :-D 🖐️

Gość gość
15:39- bez straty czasu powiem ci że to g****o prawda, ot i cała prawda:) a twoje zachowanie było wielce nie etyczne i te końskie zaloty :)- chciałeś wrażenie na mnie zrobić czy pajaca z siebie?

Gość gość
po 50 za sztukę, stara torba pierwsza

Gość prawda prawda prawda
taki niewyżyty że po miesiącu "UDOSTĘPNIENIA dokumentów :-P" trochę mięsiwka ktoś znajomy pokazał po między nóżkami WIRTUALNIE a tenże "wytrawny myśliwy :-D" ślinił się jak wyposzczony wilk preriowy który zobaczył trochę chabaninki po dwóch tygodniach głodówki 👄 (chabaninka nie najgorsza ale konsumowałem lepciejsze DUŻO LEPCIEJSZE OSTATNIMI CZASY :-D). a to wszystko ładnie udokumentowane w postaci screenów na moim laFtopie na dysku D. w folderze "frajer" :-D tak sytuacja powtarzała się kilkukrotnie ;-) wpadłem tak na chwilkę i widzę dużo dużo bólu i cierpionka ;-) A JA ? to co tam sobie ubzdurałaś może i było ale kilka lat świetlnych PO (jeśli to masz na myśli??). no i wszystko na koszt firmy - FULL BUFFET :-D w tym ta stara torba bez Z z.... tylko paska ;-) na prawdę w tej ostatniej kwestii to tylko twoje chore myśli bo dałaś się nabrać jak mała dziewczynka ;-) nie mam mnie :-P 😍👄🖐️

Gość na prawdę na prawdę
E 😍 gUpia piSda jesteś i tyle.. nie końskie zaloty tylko po prostu od dawna wiedziałem o wszystkim i sobie PO PROSTU jaja robiłem TROCHĘ.. z KIMŚ :-) wiem że obserwujecie i to nie jest tak jak myślisz TO BYŁA ILUZJA - trochę zemsta :-( uwierz 😍 🖐️