Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

HealthyLife

Afrykańskie mango zdziała cuda czylio dchudzanie.

Polecane posty

Naturalne i zdrowe dla organizmu odchudzanie? Bez efektu jojo? Zdrowy spadek wagi ok. 4-5 kg w miesiąc? Zapewnia to afrykańskie mango, a właściwie jego wyciąg, a właściwości odchudzające przewyższają skuteczność popularnego wyciągu z jagody Acai ;) Niezawodny i polecany przez wiele osób, doceniony w Polsce ;D Zapraszam do odwiedzin tej strony i zakupu wyciągu z afrykańskiego mango. Można załapać się na zniżki, więc to nie bubel. Zapraszam: http://nplink.net/rJpLLB3A Dla potwierdzenia skuteczności podam przykład mojej 68 letniej babci, która z rozmiaru XXL lub specjalnie szytego na miarę schudła do rozmiaru L i ciuchy pożycza od swojej najstarszej córki ;) Oczywiście stosowanie tego wyciągu było pod kontrolą lekarza POZ. I tak spokojnie schudła 5/6 kg w przeciągu 3 miesięcy. Długo w to nie wierzyłam, jednak tyle pozytywnych opinii usłyszałam od znajomych i bliskich, że sama przekonałam się do tego preparatu i z całą pewnością mogę go polecić. Jest skuteczny i niezawodny :)

Gość gość
Tak afrykańskie Mango jest dobre też wiele opinii dobrych słyszałam o nim ,sama nie stosowałam akurat Mango ale brałam Probiox http://nplink.net/keL8JJhc i u mnie sprawdził się super bo miałam ciągle zaparcia i problemy z metabolizmem a Probiox ma bakterie probiotyczne i jest delikatny dla jelit,osłania je od kiedy stosuję nie mam już zaparć a mój metabolizm ruszył i już się nie ,,ślimaczy,,Zaczynam brać 2 miesiąc.

Gość gość Bogda22
Słyszałam też o Mango, nie mniej mi akurat pomogło zastosowanie Slimunox. Ogólnie moje zdanie jest obecnie takie, po pierwsze jak chcesz schudnąć, to dzisiaj nie osiągniesz tego bez suplementacji. Jeżeli sięgasz po suplementację, to stosuj tylko tę opartą o naturalne składniki.

Gość gość
Witajcie! Czy ktoś z was próbował ten produkt na odchudzanie - African Mango? http://nplink.net/vGjQos6A W necie jest dużo pozytywnych opinii i chciałabym zamówić ten produkt.

Gość gość Paulina
Moim zdaniem nie ma lepszego sposobu na pozbycie sie nadwagi jka zastosowanie Slimunox. W moim przypadku udało mi sie wyswobodzić z 13 kg tłuszczu

Gość gość Celina 23
Ja prawie rok temu stosowałam Foreverslim, od tamtego czasu nie mam najmniejszych problemów z nadwagą.

Gość gość
Hej, wydaje mi się, że na początku powinnaś sobie założyć co chcesz osiągnąć a później małymi krokami dążyć do upragnionego celu. Wiadomo zwiększona aktywność fizyczna i zdrowe odżywianie do podstawa, jednak warto także pomyśleć o czymś co może przyspieszyć cały proces odchudzania. Ja w cudowne suplementy z reklam nie wierzę, może dlatego, że nigdy nic nie zadziałało na mnie, dlatego w momencie kiedy musiałam wreszcie się wziąć za siebie i zrzucić zbędne kilogramy to zdecydowałam się na Sibutramine 20mg. Jest to lek, który zwiększa tempo przemiany materii, powoduje ubytek masy ciała, zmniejsza ilość przyswajanych kalorii oraz odczuwalnie ogranicza uczucie głodu. Efekty są bardzo zadowalające, w moim przypadku ok 12kg. Jeśli masz jakiekolwiek pytania czy chciałabyś dowiedzieć się czegoś więcej to pisz czy dzwoń do Gosi, kom 733 405 371. Z mojej strony szczerze polecam. Powodzenia.

Gość gość Natalia J
Moim zdaniem nie ma lepszego sposobu jak zastosowanie Slimunox.

Gość gość Alina U
Jeżeli szkacie najskuteczniejszego środka na odchudznaie to moim zdaniem takim jest Foreverslim

Gość gość Halina B
Moim zdaniem znacznie lepszym sposobem na pozbycie sie  nadwagi jest zastososowanie Slimunox. U mnie w 3 miesiące udalo się pozbyc 14 kilo