Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Namysłów wojew opolsk

studiował badź zamierza ktoś studiować na Uniwersytecie przyrodniczym we Wrocław

Polecane posty

Gość Namysłów wojew opolsk

-iu? Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu Szkoła wyższa we Wrocławiu Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu – państwowa szkoła wyższa, która powstała jako samodzielna uczelnia w 1951 roku. Jedna z najlepszych specjalistycznych uczelni w Polsce, drugie miejsce w kraju pod względem uzyskanych patentów. Wikipedia Adres: Norwida 25, 50-375 Wrocław Założenie: 1951 Telefon: 71 320 50 20

Gość Namysłów Opolszczyznaa
Szkoda że ja nie mam matury chciałbym pójść np na weterynarie bo lubię pracować ze zwierzętami :) szkoda że w Opolu nie ma takiej uczelni przyrodniczej :o trudno mógłbym wybrać Wrocław :P

Ale na szczęście we Wrocławiu często bywam bo do Wrocławia mam blisko tj 75 km a do Centrum Opola trochę bliżej tj 60 km :) więc na jedno wyjdzie :) tylko do Wrocławia mam lepszy dojazd bo mam pociąg bezpośredni a do Opola nie mam pociągu chyba że z Kluczborka bo z Kluczborka do Opola jest pociąg

Gość gość
Tam studiowali właściciele Gliwickiej Kliniki Weterynaryjnej i część personelu, który u nich pracuje. Wiem, bo sami mi o tym mówili. Jeździmy do Gliwic z naszymi zwierzętami, a także z uratowanymi z fundacji. Polecam zawsze i każdemu :-)

Gość gość
Uniwersytet Rolniczy w Krakowie nie miał weterynarii, więc każdy maturzysta ze Śląska, któremu się marzyła medycyna weterynaryjna musiał się rekrutować do Wrocławia, bo było najbliżej

:o

:D:D:D