Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Trudny temat kapiel corki przez ojca

Polecane posty

Gość gość

Mój mąż od zawsze pomagał przy corce, ale teraz mała ma 3 lata i wolę ją kąpać sama. Moja mama ostatnio na mnie wrecz nakrzyczala, że to szkodliwe i niezdrowe. Mam teraz metlik w glowie...

Gość gość
Twoja matka jest głupia

Gość gość
To według twojego toku rozumowania matka nie powinna kąpać syna. Weź się kobieto zastanów i nie słuchaj głupich rad

Gość gość
Szkodliwe i niezdrowe ? Wyjasnij :)

Gość gość
Kretynizm. Jak będziesz miała syna to co przypadkiem nie przebieraj i nie kąp.

Gość gość
ale to co twój mąż jest pedofilem ?

Gość gość
Stuknijcie się w głowę. Takie bzdury opowiadają osoby ze skrzywiona psychika i chorymi skłonnościami. Nikt normalny takich bzdetow nie wymyśli!

Gość gość
Mój mąż kapie się z dzieciakami w wannie co weekend. Córka 5 lat, syn 2. Tam jest taki harmider, tyle szczęścia. Pół łazienki pływa. Nawet przez myśl by mi nie przeszło, że osoba, która kocham mogłaby zrobić coś naszym dzieciom. On w nich widzi cały świat. Te akcje z pedofilami tak nakręcaja ludzi, że niedługo ojciec, który np sadza córkę na huśtawke zostanie osadzony jako pedofil, bo przecież złapał za pupę swoją np 2, 3, 8 letnia córka. Chore.

Gość gość
po za tym kobieta tez moze byc pedofilka

Gość gość
To już przesada niektórzy wszędzie widzą zboczenia i łączą wszystko z seksem.To może facet nie powinien być leczony przez kobietę a co z pielęgniarkami.

Gość gość
Nie można popadać w paranoje, ale trzeba być czujnym, niestety pedofilia to częstsze zjawisko niż nam się wydaje.

Gość gość
Mama powiedziala ze maz pewnie masturbuje sie dotykajac ja po kaczuszce

Gość gość
Przeczytalam gdzies, nie pamietam gdzie wyznania prostytutki i najgorsze fantazje klientów. Kobieta pisała że mężczyźni przynoszą ciuchy córek, wnuczek i każą się jej w nie ubierać.

Gość gość
I co się czepiacie kobiety? Nikomu nie można ufać do końca, też się czasem obawiam dokładnie tego samego co autorka, jakoś dziwnie po prostu, a rodzice są od tego, żeby dziecko nic dziwnego nie przeżywało. Mnie jakoś mama kąpała i to było ok, nie wyobrażam sobie, żeby mnie ojciec kąpał jako kilkulatkę. Tak samo jak wszędzie kobietą zajmuje się kobieta- przeszukania osobiste itd. Normalne i tyle.

Gość gość
Ty i Twoja matka jesteście zboczone i chyba powinnyście się wybrać do psychiatry bo możecie dziecku krzywdę zrobić skoro kąpanie dziecka przez własnego ojca wydaje się Wam niesmaczne więc to Wam jakieś chore myśli w głowach siedzą a nie ojcu dziecka

Gość gość
Kazdy facet ma cos z pedofila, dlatego lepiej zeby corke kapala mama. Nie kazdy pojdzie za ta sklonnoscia, ale trzeba pamietac ze g***ty na dzieciach dzieja sie głównie w rodzinnych domach. Ojcowie, wujkowie, przyjaciele rodziny. Nie obcy ludzie.

Gość gość
15:54- co jest zboczonego w tym, żeby dziecko kąpała matka?? To Ty idź się lecz! Ostrożności nigdy za wiele, a nawet bez podtekstów - i tak lepiej, żeby kąpała matka. Z tych samych powodów nie daje się do netu nagich fotek własnego dziecka- po cholerę? Dokładnie jak ktoś wyżej napisał- najwięcej przemocy seksualnej jest w domach. Nagość to nagość, wszelkie kontakty, przytulanie itd są jak najbardziej wskazane, ale po co kąpiel? Ja mam już swoje lata, a pamiętam wiele sytuacji jak byłam malutkim dzieckiem w wózku itd i jakoś nie pamiętam, żeby mnie kąpał ojciec ani żebym tego chciała. Nagość to nagość- tak trudno to zrozumieć, że to normalne, że nie wszystko się powinno robić? Co to za durne gadanie, że dziecku stanie się krzywda gdy nie będzie kąpane przez ojca? I przez to, że matka ma słuszne wątpliwości?? Byłam świadkiem jak ojciec do niespełna 3-letniej córeczki głupio się pytał gdzie lala ma cyce itd... a potem dziecko nie chciało dać sobie przebrać pieluszki, więc nie wiem co jeszcze nagadał... Nie wszyscy się nadają na ojców... Dziecko potem wszystko pamięta, każdą jedną głupią sytuację, tylko nikomu nie powie...

Gość gość
My kapiemy coreczke, obecnie 9 miesiecy jeszcze wspolnie, bo maz ja trzyma, asekuruje, ale ja jako kobieta dokladniej ja umyje w intymnych miejscach. Jak bedzie starsza, mysle, ze bede ja myla juz tylko ja.

Gość gość
Przestańcie odpowiadać na głupie tematy zboczeńców! Nie rozumiecie, że teraz stary chłop siedzi i wali czytając wasze komentarze?

Gość gość
Niestety ale bardzo czesto matki masturbuja synow, biora ich siusiaki w ustach i ssa, tak przekazuja im matczyna milosc.

Gość gość
"gość dziś To według twojego toku rozumowania matka nie powinna kąpać syna." x No nie do końca to samo, bo to faceci są pedofilami.

Gość gość
Jesteście chorzy i zidiociali. Tylko debil doszukuje się podtekstow w myciu dziecka przez ojca. Jeśli o takie rzeczy podejrzewacie własnego faceta to ja nie mam więcej pytań....

Gość gość
17:28 W kapaniu dziecka przez matkę tak masz rację nie ma nic zboczonego. Za to trzeba być zboczonym aby w kapaniu dziecka widzieć coś zboczonego i Ty wraz z Twoją mamusia widzisz. Także jak widzisz Ty masz tu problem. Nawet rozmawiałam o tym z moją mamą, z racji tego że jestem w ciąży i taka o luźna rozmowa. Odpowiedziała że trzeba widzieć wszędzie podtekst seksualny, nawet w kapaniu dziecka. I Ty go widzisz. Także nie trzeba być Einsteinem aby wywnioskować że jesteście w złym kierunku zboczone ;) i no Ty idź się lecz :P i po co mieszkasz i wychowujesz z kimś swoje dziecko kogo podejrzewasz o bycie pedofilem? Stwarzasz niebezpieczeństwo dla dziecka ;)

Gość gość
To jak będziesz mieć syna to go nie kąp nie przebieraj i nie karm piersią.

Gość gość
Ja sam przestałem kapać córkę w pewnym wieku. Poprosiłem żonę żeby tylko ona to robiła. I nie jestem żadnym pedofilem, ale przy myciu jej miejsc intymnych dostałem wzwodu mimowolnie. Dlatego nie chce takich sytuacji.

Gość gość
Kąpiel przez rodziców jest dla mnie normalna, do momentu kiedy dziecko chce obecności ojca. Myślę jednak, że kąpiel w jednej wannie 5 latki z ojcem jest już niezbyt normalna. Zakladam, że ojciec przynajmniej jest w spodenkach? I nie mam na myśli zboczenia, ale dla mnie kapiel w jednej wannie z kimkolwiek jest po prostu niehigieniczna i obrzydliwa, chyba ze są to dwa maluchy albo kochankowie :-) Moi sasiedzi chodzą nago, potrafi tatuś wyjść z sauny i przechadzac się po ogrodzie zupełnie nago. Ma dzieci w wieku szkolnym, ja też. Jestem zaniepokojona i zniesmaczona :-(

Gość gość
Za paradowaniem z penolem na wierzchu wśród dzieci też nie jestem, jest to nie smaczne i po prostu nie ladne. Wiadome że mowa o kapaniu przez ojca do pewnego wieku, dziewczynka potem się już sama wykapie a przynajmniej powinna. Ale 3 letniego dziecka?

Gość gość
W innych krajach to norma ze ludzie pod prysznicem są nago albo na płazy ale w zacofanej Polsce nagość to coś brzydkiego i złego. Widać ze Nigdzie się nie ruszaliscie poza katoland.

Gość gość
My kapiemy coreczke, obecnie 9 miesiecy jeszcze wspolnie, bo maz ja trzyma, asekuruje, ale ja jako kobieta dokladniej ja umyje w intymnych miejscach. Jak bedzie starsza, mysle, ze bede ja myla juz tylko ja. X A jak skończy 50 to sama sie umyje