Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Trudny temat kapiel corki przez ojca

Polecane posty

Jesteście chore i obrzydliwe babska i tyle w temacie, a skoro podejrzewacie swoich chłopów o pedofilie to znaczy że same macie ciągoty w tym kierunku.

Gość gość
19.47 zbok

Gość gość
Ktoś tu chyba ma lekkie problemy.. jak można tak myśleć? Do specjalisty marsz!

Gość gość
Jest różnica między kąpielą- czyli włożyć dziecko do wanny z pianką i niech się popluska, potem wyjąć w ręcznik- jak najbardziej może to robić ojciec, ale do cholery dlaczego facet ma myć czyli dotykać jej miejsca intymne???? Puknijcie się w głowy z tym pisaniem, że to takie normalne!! Dorosły facet pociera "tam" palcem kilkuletnią dziewczynke- no faktycznie, po ciulu normalne!! Dotyk to dotyk, tam niech myje ją matka, w czym problem?? Zmiana pieluszki, przetarcie chusteczką itd- wszystko jest ok, ale smyranie paluchem tam przy myciu? No sorry, ale nie

Gość gość
11:03- a co, boisz się że go to podnieci? Skoro go podejrzewasz o takie coś to sama masz pedoflskie skłonnosci, normalnej osobie cos takiego do głowy nie przyjdzie. Był kiedys program o kobietach pedofilkach i ile z nich własnie lubi ''posmyrac'' dzieci, wiec skoro ci takie cos po głowie chodzi to sama jestes pedofilką pieprzona degeneratko.

Gość gość
I piszesz ze jak ojciec'' gmyra'' to zle, a jak matka to dobrze? Bo mamusi podotykac wolno? W ogóle co to za słowo ''gmyra'' w kontekscie kąpieli dziecka? Ktos powinien przeswietlic ten temat

Gość gość
11:03 Rozumiem, że nie myje pani syna bo to "gmeranie mu tam".

Gość gość
Zapala mi sie czerwona lampka jak czytam takie wypociny bo pamiętam jak mnie ciotka kąpała jak byłam mała, nie bede pisac szczegółów, ale ona chyba własnie... Wiec jak juz piszecie o ''gmyraniu'' przez ojca itd to widac ze same macie cos na sumieniu!

Gość gość
11:32- zapewnie jak mamusia gmyra dziewczynce czy chłopcu jest ok, zresztą trzeba ten temat zgłosic bo to jakas pedofilka sie podnieca chyba

Gość gość
córki niech kąpie matka a synów ojciec i tyle w temacie.

Gość gość
Takie słowa i głupie gadanie, że " kobieta nie może być pedofilem", to policzek dla wszystkich ofiar molestowania przez kobietę. Bo co, bo jak nie ma " sprzętu" i wsadzi tam palec to to nie jest molestowanie?

Gość gość
Słabo mi się robi jak czytam niektóre wypowiedzi. Jestem po rozwodzie i conajmniej raz w tygodniu moja 5 letnia córka śpi u mnie to ja się k***a pytam kto ma ją wykąpać? Sasiadka?! Oczywiście że ja bo to ja jestem jej ojcem!!!!!!!!

Gość gość
No i co tak drzecie japy i wyzywacie? Chociaż ostatnie posty to pewnie jakaś jedna, przywścieknięta wariatka, którą kiedyś kobieta zmacała i teraz się wyżywa na forum... Pojmij furiatko, że nie trzeba być pedofilem, żeby wiedzieć na czym polega mycie!!! A potem drzyj japę! A poza tym naucz się czytać ze zrozumieniem, bo jad Ci chyba na oczy spłynął- tam nawet nie było słowa "gmyrać" o które się tak wściekasz tylko "smyrać" - co? w życiu się tam nie myłaś i nie wiesz na czym to polega?? Sama się prześwietl najpierw i do okulisty marsz, a potem bluzgaj na forum. I poczytaj sobie inne posty- wiele matek sama myje dzieci, zawsze kobietą przy przeszukaniu zajmuje się kobieta itd itd itd- i co? Wszyscy są nienormalni tylko Ty jedna masz dobrze w głowie, tak? Bo bredzisz o zboczonych kobietach? :)

Gość gość
Przyznajcie się świętojebliwe ile razy jaja i k****a całowałyscie u swojego syna

Gość gość
A ty nie rozumiesz ze równie dobrze ojciec moze molestowac syna a matka córkę? Ja pisałam o tej ciotce a jestem kobietą! Super pole do popisu ma mamusia z córką a ojciec z synem, bo przeciez nikt nie molestuje osób tej samej płci, prawda? Normalny ojciec wykąpie syna czy córke tak jak matka i nie ma w tym podtekstu, ale jak matka jest pedofilką to równie dobrze bedzie molestowac córke a ojciec syna. A skoro autorka tematu ma takie podejrzenia wzgledem ojca to... widac sama ma ciagoty

Gość gość
11:40 Zgadzam się z toba w 100%, dlatego od urodzenia nie myję własnego syna. Robi to mąż. A ty?

Gość gość
Tak drę japę bo nie mogę jak czytam brednie typu'' kobieta nie moze byc pedofilem''. Teraz kiedy tyle sie mówi o takich zagrożeniach dalej panuje ciemnogród.

Gość gość
11:41 Może i nie ma ciagot, tylko ma męża co jest leniwy i w życiu pieluchy nie zmienił i musi sobie ideologie dorabiac...

Gość gość
A ja ponawiam pytanie: czy kapie pani syna? Przecież to mezczyzni przeszukuja mężczyzn i tak było od zawsze.

Gość gość
dziś No i co tak drzecie japy i wyzywacie? Chociaż ostatnie posty to pewnie jakaś jedna, przywścieknięta wariatka, którą kiedyś kobieta zmacała i teraz się wyżywa na forum... Pojmij furiatko, że nie trzeba być pedofilem, żeby wiedzieć na czym polega mycie!!! A potem drzyj japę! A poza tym naucz się czytać ze zrozumieniem, bo jad Ci chyba na oczy spłynął- tam nawet nie było słowa "gmyrać" o które się tak wściekasz tylko "smyrać" - co? w życiu się tam nie myłaś i nie wiesz na czym to polega?? Sama się prześwietl najpierw i do okulisty marsz, a potem bluzgaj na forum. I poczytaj sobie inne posty- wiele matek sama myje dzieci, zawsze kobietą przy przeszukaniu zajmuje się kobieta itd itd itd- i co? Wszyscy są nienormalni tylko Ty jedna masz dobrze w głowie, tak? Bo bredzisz o zboczonych kobietach? usmiech.gif x Pojmij kretynko że dla normalnego człowieka, ojca czy matki mycie syna czy córki to mycie, bez żadnych podtekstów. A jak ty walisz tekstami o jakims ''smyraniu'', co ma jawnie podtekst seksualny, to znaczy ze sama masz cos na sumieniu. Co do przeszukan- nie widzisz różnicy miedzy dojrzałą kobietą a dzieckiem? Dla normalnego człowieka dziecko to dziecko, a jak tobie jakies smyrania w głowie to ktos powinien ci sie bacznie przyjrzec.

Gość gość
Od pewnego momentu można się zgodzić, że ojciec myc córki nie powinien. Ale do 4-5 roku spokojnie mógłby. To też zależy od dziecka, które zacznie się wstydzić samo i będzie chciało samo się myć. To jak jest z matkami i synami?? też nie powinnam syna myć choć ma 3 lata?? Bzdura jakaś patrzeć przez pryzmat zboczenia. Chyba, że są do tego przesłanki żeby podejrzewać... to inna bajka.

Gość gość
Przecież dzieci myje się gąbką a nie dłonią więc w czym problem?

Gość gość
Ja nie moge, nie wierze co czytam. co za pruderyjne babska, niektore z Was. Ja mam syna, obecnie ma 9 lat wiadomo wiec, e myje sie sam itd. Máz mu myje wlsoy bo syn umyc wlsoy umie, ale jak je plucze to zalewa cala lazienke woda. Czasem ja mu te wlosy myje, jak np meza akurat nie ma bo wraca pozniej czy wyszedl z koelga. I co, zboczona jestem?? zdarza mi sie, jak m isie BARDZO chce zalatwic, zapukac do lazienk ido syna I zrobic siusiu jak on sie kapie, oczywiscie wie, ze nie ma gapic sie na mnie itd. jak ja myje zeby rano to syn czesto wchodzi I siusia, ja zwykle wtedy wychodze. albo biore rpysznic, on puka ze muuuusi siusiu to wchodzi a ja sie owijam recznikiem (mamy wanne I szklana scianke prysznicowa przy iej) Jak rok temu maz byl na wyjezdzie sluzbowym I akurat syn mial problem, mowil mi ze go penis szczypie, to mu go obejrzalam I zrobilam kapiel w rumianku - co, pewnie zoboczona matka jestem tak ? :P

Gość gość
Ja tam popieram.obawy autorki, czlowiek nawet nie wie z kim zyje. Pedofile sie dobrze maskują, czesto sie slyszy ze molestuje ojciec, wujek itp. To nie na sie co dziwic dziewczynie. Kobiety nie mają takiego pociagu do seksu jak faceci. Kobieta bez seksu sobie poradzi zreszta nam niewiele trzeba wystarczy wibrator a favet no coz jak sie nie zaspokoi sam to szuka okazji wszedzie taka prawda.

Gość gość
A ja jestem zdania że jak ktoś w normalnej czynności widzi podtext specjalny oznacza że to właśnie ma w głowie, sam/a pragną tak robić. Jak widzę kogoś z żarówką w ręku od razu przedstawia mi się obraz że ma ja w paszczy - dlatego że po pijaku i wysłuchaniu słynnego kawału próbowaliśmy. Ktoś inni widzi kogoś kto wkręca żarówkę

Gość gość
Człowiek nie wie z kim żyje. Wybacz ale jak już decyduje się na dziecko to z kimś kogo znam. Jak można jedną z najważniejszych osób w życiu posądzać bezpodstawnie o takie coś ... tak jakbyś o to posądzała ojca czy matkę. Na czym Wy opieracie swoje życia i uczucia ...

Gość gość
Dokładnie, zachowujecie sie jakbyście miały dzieci z przypadkowymi facetami z ulicy :) jesteście obrzydliwe po prostu. Biedni ci wasi mężowie, juz teraz mnie wcale nie dziwi ze was zdradzają skoro aż tak wam bije w dekiel.

Gość gość
12:05- wszystko co napisałaś jest zupełnie normalne i nikt takich sytuacji nawet nie neguje, ale mycie ręką przez ojca jeśli jest zbędne to po co? Gąbką ok, ale nie ręką... Po prostu. I nie trzeba być zboczonym, żeby to rozumieć. Nie rozumiem za to głupich tekstów o tym, że jak ktoś wgl wie o zagrożeniach to sam jest zboczony- yhym, ten kto to napisał sam powinien się leczyć. Czyli jeśli boję się o córkę ogólnie to sama jestem pedofilką? Ku.wa co za brednie...

Gość gość
dziś Dokładnie, zachowujecie sie jakbyście miały dzieci z przypadkowymi facetami z ulicy usmiech.gif jesteście obrzydliwe po prostu. Biedni ci wasi mężowie, juz teraz mnie wcale nie dziwi ze was zdradzają skoro aż tak wam bije w dekiel. - popieram Cie, 100%. one chyba maja dzieci z facetami, ktorych znaly kilka tygodni lub max pol roku randkowania ... a nie zwiazek kilka at w tym minimum rok mieszkania ze soba ..