Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odmowilam seksu na 7 randce, potrzebuje wiecej czasu

Polecane posty

Gość gość

Widze ze facet sie obrazil. Na poprzedniej tez probowal, ale odmowilam. Wie, ze mi na nim zależy, ale chce więcej czasu. Przestal sie odzywac. Obrazil sie ,ze go odrzucilam kolejny raz. Nie wyglada na podrywacza na jedna noc, tylko chcial juz bardzo, a ja potrzebuje czasu.. Zostawic to tak, odpuscic? Czy cos napisac w sms? Nie jestesmy juz bardzo młodzi, ale ja powoli sie rozkrecam..

Gość gość
Hmm ... rób tak jak czujesz - piszesz, że potrzebujesz więcej czasu to powiedz mu o tym, a może powiedziałaś? Ja odmówiłam mojemu przyszłemu mężowi już pod drzwiami jego mieszkania , a on? Zamówił mi taksówkę do domu i właściwie tym mnie urzekł.

Gość gość
Facet, który na randce naciska na seks, który stroi z tego powodu fochy jest zwykłym dupkiem na ktoryego nie warto marnować czasu. Widać gościou chce tylko zamoczyć i pewnie potem się nie odezwie.

Gość gość
Jestesmy ze soba bardzo krotko, niecaly miesiac..poznalismy sie niecale dwa mc temu.. moze to standart ze do lozka idzie sie prawie od razu.. mam na niego ochotę, ale czulabym sie łatwa gdybym tak szybko sie zgodzila. Na moje wyczucie to tak ze trzy mc bym chciala pochodzic. Czy jestem nienormalna, ze chce tyle czekac?

Gość gość
To ja ci powiem.nie odmowilam kilka lat temu i zaluje, bylabym teraz sama i szczesliwa Jak cie tak facet namawia i sie obraza to jestes dla niego niczym i chocby potem sie z toba ozenil, to bedziesz dla niego niczym,moze tylko dzieci bedzie kochal

Gość gość
to chociaż loda z połykiem mu zrób

Gość gość
Według mnie jesteś normalna. Nienormalnym jest automatyczne wskakiwanie nowopoznanemu kolesiowi do łóżka, tak robią łatwe panienki, tórych faceci nie traktują poważnie.

Gość gość
Wlasnie wydaje sie ze nie chodzi mu tylko o seks. Mamy juz swoje lata, jesteśmy po rozwodach.. a ja moze w jego oczach zachowuje sie jak dziewczynka. No ale czy dojrzaloscia jest sie spieszyc?.. czy.kobieta po 30 tce moze czekac, czy jest uwazana za durna?

Gość gość
I powiedzcie prosze ile waszym zdaniem trwa swieza znajomosc? Miesiac, dwa, trzy? Kiedy mozna mowic ,ze to juz troche trwa? Spotkania sa średnio raz na tydzień

Gość gość
Poplaczesz troche jak cie zostawi ale ocalisz reszte zycia.nie powtarzaj cudzych bledow dziewczyno.miesiac czasu sie znacie, ja p...le!nie daj (sie)!

Gość gość
Zaprosil mnie do domu na film. Myslal, ze ulegne, ale ja od razu powiedzialam, ze to za szybko. Po prostu przerwalam po pocalunkach. A za drugim razem wyszlam zanim do nich doszlo. Dla mnie spedzenie czasu w domu nie rowna sie zgodzie na wszystko. I dwa razy wlasnie odmowilam.

Gość gość
No to czym sie rozni cnotka niewydymka od szanujacej sie kobiety?

Gość gość
ja nie mogę jak teraz się pieprzą na zawołanie, kiedyś seks był dopiero po ślubie

Gość gość
I co dla Ciebie seks dopiero po slubie to coś dobrego? Odnawianie sobie podstawowych potrzeb życiowych, okazywania miłości? Takie zacofane łaski powinny mieć jakieś oznaczenie żeby normalni faceci nie tracili na nie czasu.

Gość gość
Daj sobie spokój jak nie czujesz to nie poczujesz. Poszukaj faceta z którym po 10 min znajomosci będziesz miała ochotę sie bzyknąć, takie związki wartają grzechu

Gość gość
zdecyduj sie autorko : nie jestes gotowa i potrzeba ci wiecej czasu czy odmawiasz bo nie chcesz wyjsc na "latwa" ? Bo to dwie rozne sprawy ;) ...

Gość gość
Jeśli Ci na nim zależy i widzisz w nim swojego przyszłego męża, nie bądź łatwa :) Wiesz autorko, jeżeli mężczyzna poważnie traktuje kobietę, poczeka. Nie ulegaj pod presją, bo będziesz żałowała, a seks nie będzie wcale piękny. Nic nie pisz do niego, sam się odezwie. Orzecież nic złego mu nie zrobiłaś, to raczej on powinien Cię przeprosić za fochy.

Gość gość
Ochote na niego to mam wlasciwie od poczatku, ale potrzebuje psychicznie do tego dojrzec, a zeby dojrzec potrzeba czasu, poznania sie lepiej. Cialo to nie wszystko, ja.chce sie kochac z konkretnym czlowiekiem, im wiecej z nim spedzam czasu tym swobodniej sie czuje, wiem ze seks za szybko, bylby z mojej strony nie w pelni z oddaniem. Musze kogos poznac, zeby sie oddac swobodnie i bez zahamowan. Jak dla mnie kilka spotkan to zdecydowanie za mało.

Gość gość
I wcale.nie mysle o nim jak.o przyszlym mezu. Meza juz mialam. Chcialabym zeby byl czlowiekiem ,przyjacielem na reszte lat zycia.

Gość gość
Dobre podejscie autorko, jesli sie obrazil to jego strata, nie odzywaj sie pierwsza.

Gość gość
jak mu zalezy na tobie to poczeka. nie rob niczego wbrew sb bo bedziesz potem zalowala. :) ja swojemu dalam dopiero po 11 miesiacach tzn 1 miesiac przed naszym slubem. Uwazam, ze teraz mlodzi ludzie za szybko decyduja sie na sex.

Gość gość
Przecież mu chodzi tylko o seks, na co ty liczysz? :O Ja bym od razu takiego skreśliła. A przynajmniej masz sygnał aby nie traktować go poważnie, bo jest spora szansa że jak już się tobą zabawi to cie kopnie w doope. Mam ponad 30 lat. Z wieloma się spotykałam, a seks nie był nigdy wcześniej niż po 3 miesiącach znajomości i żaden się nie obrażał, choć też niektórzy robili podchody. Ale ja wiem, że im na mnie zależało.

Gość gość
Mysle, ze jest chyba za powazny , nie mowiac wprost, za stary, zeby chodzilo mu tylko o seks..chociaz moze sie myle.. W kazdy razie, jesli nie zrobi kroku po tym jak sie wytlumaczylam, ze mi na nim zalezy ale potrzebuje wiecej czasu, to wg waszych zaleceń, nie odezwe sie ponownie. Jesli bedzie nadal milczal, przekresle. Bede smutna kilka dni, moze mc, bo mi sie bardzo podobal, zaiskrzylo od razu, wiec szkoda mi znajomosci, ale moze jestem slepa, moze jej nie wart. Mysle ze jego reakcja/ brak bedzie mowic o nim wszystko.

Gość gość
A moze popełniłam blad mowiac ze mi na nim zalezy? Powiedzialam, bo widzialam ze moje chlodne zachowanie go urazilo. Zeby nie bylo niejasnosci. Ale byc moze nie powinnam mowic..

Gość gość
Jestes po 30, po rozwodzie , a rozkminiasz jak nastolatka, lub co najwyzej studentka. Z tego co piszesz nie chcesz juz meza, czyli dziec***ewnie tez nie? W takim wypadku jak nie ten to kto inny. Moim zdanime dobrze powiedzialas, ze ci na nim zalezy, ale nie chcesz teraz zblizenia. Jesli jemu zalezy tez to powinien to uszanowac i dalej o ciebie zabiegac.

Gość gość
Za dużo analizujesz... każda znajomość toczy się swoim tempem, rób jak uważasz i obserwuj reakcje faceta, ale nie analizuj tyle :O trudno powiedzieć o co mu chodzi. Zobaczysz po czasie.

Gość gość
18,33 Tak mysle, ale baby lubia pogadac ;)

Gość gość
gość dziś ja nie mogę jak teraz się pieprzą na zawołanie, kiedyś seks był dopiero po ślubie xxx serio? :D to ciekawe czemu było tyle ciężarnych panien młodych Ludzie bzykają się bez ślubu od wieków tylko, że teraz po prostu mówią o tym wprost. Kiedyś to był temat tabu, a dzisiaj każdy mówi o tym otwarcie

Gość gość
Każdy facet chce od kobiety seksu-można sobie dyskutować do woli ale tak jest. Od przyjaźni bez zamaczania ma kumpli. ...tylko pytanie czy dodatkowo będzie jeszcze chciał od Ciebie związku? Czy pasujecie charakterologicznie? Czy macie wspólne cele? Takie same pasje? Czy przedstawił Ciebie swojej rodzinie? itp. itd. Idz z nim do łozka jak już będziesz gotowa(nie wcześniej!) bo będziesz żałować...ale nie baw się w podchody jak nastolatka to nie ten etap...myślę, że to czas na dojrzałą relację dwóch dorosłych, równorzędnych dorosłych:)