Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Seks z szefową

Polecane posty

Gość gość

Na początku pisze, że nie jestem trollem i nie robię sobie jaj. Od 3 tygodni pracuje w restauracji jako kierowca. Od początku szefowa używała dziwnych tekstów do mnie. Gdy stałem 2 metry za nią, obróciła się i powiedziała "aa już myślałam, że mi się na tylek patrzysz"z uśmiechem, albo byłem w poniedziałek po parówki w innym sklepie, a ona później do mnie "już myślałam, że mi te paróweczki postawisz" tez z uśmiechem, bo oddawała mi kasę. Wczoraj do mnie zadzwoniła Po pracy, że coś się jej z samochodem stało i czy podjadę zobaczyć, była godzina 21. Podjechałem, ale w sumie nic z nim się nie stało. No i zrobiliśmy to na zapleczu. Dzis było wszystko ok. Myślicie, że to byl jeden raz i koniec? Ja mam 20 lat, ona około 35.

na pewno nie będzie koniec ale uważaj. Kobiety na stanowisku bywają zaborcze i może nie chcieć cię "wypuścić". Będzie cię szantażować, że powie twojej dziewczynie, kiedy sobie ją znajdziesz i będzie cię nękała telefonami i próbowała zatrzymać tylko dla siebie jak zabawkę. Nawet jak nie planuje poważnie z tobą przyszłości (zresztą jest starsza). I uważaj nie zrób jej dziecka. Bo na pewno wydoi cię z alimentów - jako właścicielka knajpy zna papugi. Baw się ale uważaj bo taka zabawa bywa niebezpieczna

Gość gość
Darkeacer - Ona ogólnie ma męża, oboje prowadzą tą restaurację. Co więcej, te teksty mowila przy nim, a ja nawet nie wiedziałem jak się wtedy zachować, co innego gdyby szefa wtedy nie było przy tych tekstach.

ok, ale mimo wszystko uważaj nawet jak jej mąż to niby akceptuje. Dobrze byłoby gdybyś poznał jakie są układy między nimi a nawet kogoś z ich rodziny dyskretnie podpytał czy to jest na pewno za jego pełnym przyzwoleniem czy ona tylko na nim, mężu wymusza taką akceptację.

Gość gość
Jak w Towim wieku możesz z taka stara baba seks uprawiać Obrzydlistwo

Gość gosc

Niezrównoważona psychicznie kobieta, normalna się tak nie zachowuje. 

A ciebie nie wiem kto wychował żeby tak dać się zmanipulować... seks z kobietą dla zabawy i to prawie w wieku twojej własnej matki? Żal tego słuchać

Gość Gosc

Jezu teraz będziecie mu docinac a co trzecia lokalna ponizej 25 szuka starszych panow bo tacy dystyngowani.

Byla atrakcyjna i moze bylo mu dobrze, to to zrobil. Musze sie zgodzic z jednym z przedmowcow jednak, ze ona moze okazac sie problemem na dluzsza mete o ile dalej taki kontakt bedziecie utrzymywac. 

Gość XYZ

Miałem 38, zadbana szefowa 62. Prawie przez 2 lata działo się, oj działo 😄  Tylko dodam że to była wyjątkowa kobieta pod każdym względem.

Gość gość

Uważaj na wpadkę - nie tankuj do pi... pki. Poza tym wal ją ile się da. Co poru...sz to twoje. No i zacznij rozglądać się za nową robotą bo wcześniej czy później to ona cię wypierd...li ale z pracy.

Gość XYZ
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Uważaj na wpadkę - nie tankuj do pi... pki. Poza tym wal ją ile się da. Co poru...sz to twoje. No i zacznij rozglądać się za nową robotą bo wcześniej czy później to ona cię wypierd...li ale z pracy.

Czytaj uważnie co napisałem! Jakby co to ja sam się wypier.... wyjeżdżając na załatwiony przez jej męża kontrakt. Po kontrakcie już nie wróciłem do zakładu szefowej.

Rznij tą sukę ile sie da i rozglądaj sie za pracą. A najlepiej daj sobie spokój, bo taka pipa gotowa podać cię o gwałt.

Jest stare ruskie powiedzenie : gdie żiwiosz tam nie jebiosz! I to dotyczy pracy i miejsca zamieszkania

Gość Mario

Miałem podobnie. Moja była szefowa była niezłą intrygantką, skłócała wszystkich ze sobą aby mieć tylko pretekst na tzw. Dywanik u szefowej. Taka była z niej ku...a że jak już sobie kogoś upatrzyla najpierw zjechała cię z góry na dół a później w gabinecie rozkładana przed tobą nogi. Jednak mimo wszystko trzeba uważać. 

Gość Onna

Ale się uśmiałam hahaha. To oczywiste że jeśli szefowej wpadnie w oko jakiś facet to będzie chciała wykorzystać swoją pozycję żeby go mieć na wyłączność. Nie trzeba się tutaj doszukiwać drugiego dna. 

Gość rty
5 godzin temu, Gość Onna napisał:

Ale się uśmiałam hahaha. To oczywiste że jeśli szefowej wpadnie w oko jakiś facet to będzie chciała wykorzystać swoją pozycję żeby go mieć na wyłączność. Nie trzeba się tutaj doszukiwać drugiego dna. 

Ale jak to, tak z każdym?