Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto zna się na pożyczkach spadkach błagam

Polecane posty

Gość gość
dziś czemu się nie podpisał?

Gość gość
Odrecznie to przecież ok, pieczątką ok czyli chyba podpisu brakło.

Gość gość
A nie dało się udowodnić pisma, wynająć jakiegoś grafologa ja wiem ze polska to nie film usa ale byłaś u radców prawnych?

Gość gość
gość dziś Ja dziecko urodziłam dwa lat po śmierci dziadka. Finansowa mnue dziadek no bo kto Skoro oni zostawili mnie na pastwę losu (miałam 20 lat) pod cewnikiem leżącego. Sama wszystko organizowałam . Lekarze leki zakupy no wszystko xxx Ich argumentacja może być taka: jak to kto miał finansować jej życie? ojciec dziecka. zamiast tego wolała pobierać pieniądze od emerytury dziadka. po drugie nie było przymusu by chrześniaczka opiekowała się naszym ojcem, to była jej jednostronna decyzja, nikt jej nie zmuszał by mieszkała z dziadkiem, mogła się wyprowadzić. W pierwszej kolejności obowiązek opieki nad naszym ojcem prawnie spoczywał na nas, nie było jednak potrzeby, gdyż ojciec do końca swych dni był osobą kontaktową. Jak z tego wybrniesz? Masz chociaż jakieś dokumenty potwierdzające przewlekłą chorobę dziadka jak również pobierałaś z zasiłek z tytułu opieki nad dziadkiem 24h?

Gość gość
Nie pobierałam żadnego zasiłku . Po prostu dziadek zachorował i tyle ich widzieli ... wszystko mieli w dupie

Gość gość
Idę w poniedziałek sama do wujka porozmawiać Juz nie mam pomysłu Boje się ze mi nie otworzy unika mnie jak ognia a nic mu jie zrobiłam :( to mój chrzestny

Gość gość
Nie mogę spać po nocach mieszkam tu od dziecka :( czy oni nie mają serca

Gość megans
Na pożyczkach najlepiej znają się ci, którzy ich nigdy nie brali. :D Dlatego napiszę o pożyczce w banku Raiffeisen na 0 procent i 24 raty. Bank pobiera tylko prowizję tj 2,99% od pożyczonej kwoty.