Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pocałunek na pierwszym spotkaniu

Polecane posty

Gość gość

Co sądzicie o facetach,którzy chcą pocałować dziewczyne po godzinie znajomości? Ostatnio mialam taką sytuację ale się odusnelam,jednak on nalegal na pocałunek na pożegnanie.

Gość gość
Nie wiem bo sie z żadnym nie spotykam. Pomyślałabym, że świr i sobie poszła w długą gdyby mnie napastował na pierwszym spotkaniu.

Gość gość
To obrzydliwe. Widac ze albo napalony malolat albo jakis inny erotoman. Moze miec mase zarazkow jak tak robi.

Gość gość
Autor ile masz lat 13 ,jest 21 stulecie .

Gość gość
HAHAHA ja nie takie rzeczy z kobietami robiłem na pierwszym spotkaniu i jakoś nie narzekały

Gość gość
08;02-bo k***a k****e nic nie powie

Gość gość
Szacun dla tego, który odważył się poprosić o pocałunek na pierwszej randce. Moja śliczna kumpela zaprosiła mnie kiedyś na dyskotekę. Gdybym po tej dyskotece chciał ją pocałować ona by się zgodziła. Czekała na to. Zostalibyśmy wtedy parą. Niestety nie zdobyłem się na odwagę, a nasze drogi wkrótce się rozeszły. Jeden pocałunek zmieniłby wszystko. Eh, szkoda gadać.

Gość gość
"Szacun dla tego, który odważył się poprosić o pocałunek na pierwszej randce" prosić???? oszalałeś chłopie po prostu całujesz z zaskoczenia. Ten co nalegał jak autorka pisze to też jakiś freak