Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fanatykśmierci9

Moja kobieta nie dba o siebie.

Polecane posty

Gość PuchaczZwyczajny
dziś Przecież wymieniał autor szereg aktywności sportowych jakie praktykuje, oraz to, że namawiał także swoją dziewczynę do aktywności, lecz z marnym skutkiem. Czytaj dokładnie pulpeciku ;)

Gość gość
ale c***y z was, sprzatacie i gotujecie. nie szanuje takich facetów. mówie serio ja gotuje swojemu chłopwi a on nie ma prawa wstepu d kuchni zal mi waszych kobiet że na takich lamusów trafiły

Nie możemy być wszystkie piękne, zgrabne i powabne. Natury i czasu nie oszukamy. A może to wina genów? Autorze zobacz jak wygląda jej mama i już będziesz miał odpowiedź:) Może Twoja dziewczyna na coś choruje? Można tyć przy chorej tarczycy Chora tarczyca sieje spustoszenie w organizmie :( Może też być inny powód Po prostu lenistwo Brak zainteresowania Może jakiś chwilowy dołek Wszystko może wyjść podczas rozmowy ;)

Gość gość
gość dziś Trolico, a myślisz, że robią to wszystko bo uwielbiają gotować i sprzątać? czy może po prostu nie maja innego wyjścia? albo sami albo nikt?

Gość gość
10:31 skoro to lubisz to ok. Ja uznaje zasadę ze skoro obydwoje pracujemy to obydwoje dzielimy się obowiązkami. Nie jest 50/50. Ale mąż odkurzyć podłóg i je umyje. Wyniesie śmieci, wywuesi pranie. Gotowanie i prasowanie to już moja działka.

Gość gość
U mnie w domu ja gotuję bo jestem zawodowym kucharzem, a żona sprząta i prasuje.

Gość gośćdhjhdhhdgj
Męski szowinista z Ciebie autorze cham i obyś zdechł prostajy bo ta dziewczyna cierpi przez Ciebie

Gość gość
gnój z Ciebie a nie facet i tyle

Gość gość
pewnie laska ma innego na boku a takiego drania jak Ty zostawiła

Gość gość
Jako stan? Bo chce mieć atrakcyjną kobietę dbając sam o siebie? Nie zakochał się w takiej bo nie była taka kiedy się poznali. Nie urodzila dziecka. Wtedy moglibyście się czepiać.

Gość gość
frajer jak każdy facet nie wygląd jest najważniejszy. Czytałam Twoje komentarze. ważysz 66kg przy 178cm jesteś chuderlakiem i myślisz ze ona się będzie starać dla takiego patyka?

Gość gość
to nie Twoja kobieta nie dba o siebie tylko Ty o nią nie dbasz. Tylko wygląd się dla Ciebie liczy

Gość gość
hAHAHAHAH chłopak wazy 66kg jak baba a ma wymagania. weż się za siebie leniu a nie czepiaj się biednej kobiety zacznij coś robić a nie tylko komputer i heja

Gość gość
faceci to k***y

Gość gość
Taaa laska gra w gry po pracy i zalega na kanapie a on chciałby z nią spędzić fajnie czas i mieć dłuższy fajniejszy seks to od razu z nim coś jest nie tak...

Gość gość
Zgadzam się z zieloną kawą. I jeśli autor waży 66 kg, bo nie doczytałam wcześniejszych stron to dla mnie za chudy. Lubię mężczyzn dobrze z budowanych

Gość gośćpaweł
gość 12;22godzina Facet pisał że biegał dużo i dlatego schudł a teraz robi ćwiczenia na masę. Ogółem pisał że trenuje wspinaczkę, jeżdzi na rowerze, ćwiczy itd. Co z tego ze chudy skoro się rusza i coś robi z sobą? Gość ma pasje i trenuje rusza się nie siedzi w domu. A jego kobieta jest grubasem w dodatku leniwym.

Gość gość
facet wspominał że ćwiczy i ze skończył z bieganiem a teraz robi na masę. Po za tym ma super pasje ja też lubię bushcraft. Ludzie czytajcie komentarze. Ogółem każda obraża chłopaka i się czepia ale kobiety to święte są. Facet za chudy, pewnie to jego wina ale kobiecie jego to mało kto zarzuca że jest grubym leniem. Jak dla mnie facet powinien ją rzucić

Gość KingazTych
Chudzinka z niego, patyczak i tyle. Tacy to zawsze mają wymagania a sami nic nie robią. Brzydzą mnie chudzi mężczyżni. zaraz mogę założyć nowy wątek i zobaczycie że każda woli miśka z siłowni a nie chudzielca. Uważam ze dziewczyna powinna znależć faceta który będzie kochał ją taką jaką jest a tego leszcza niech oleje niech sam się domem zajmie a nie narzek w tedy zobaczy jak ciężko jest kobiecie jak musi cały dom ogarnąć

Prawda jest taka :) Każdy facet to wzrokowiec I chce mieć ładną kobietę przy sobie Żeby inni też patrzyli I w myślach mówili "Fajna laska":classic_cool: Ale jak już pisałam Nie zawsze da się być szczupłą Szczególnie jak się na coś choruje Bierze antydepresanty Tabletki antykoncepcyjne Je się zbyt dużo Zbyt mało się rusza :classic_cool: Nie ma co atakować autora Facet chce się wygadać;)

Gość Vs
:) ten wszechobecny hejt. Mężczyzna z kobietą się poznają, oboje są zgrabni, oboje lubią aktywnie spędzać czas. Po jakimś czasie facet zmienia zdanie, siada na kanapie, otwiera browar i z biegiem czasu nabawia się brzucha piwnego. Jest leniem, nie dość, że nie chce pomóc w ogarnięciu syfu wokoło, to sex z nim to zwyczajna nuda bo po kilku minutach "opada" z sił, prawdopodobnie dlatego, że jest zbyt gruby i za słaby do swojej masy, nie ma kondycji za grosz. Czy w takim przypadku Drogie Panie, powiedziałybyście, że to wina kobiety? że to ona go nie kocha i dlatego tak sie spasł?? dlaczego takie sytuacje są zawsze w jedną stronę? Jak facet sie zapuści, to można po nim jechać, że leń, że nierób itp. ale jeżeli kobieta poczuje się w związku bezpieczna, rozleniwi się i roztyje, to wszystko w porządku, bo przecież facet ma obowiązek wręcz ją kochać, bez względu na zmianę jej zachowania i wyglądu... Hipokryzja pełną parą.

Gość Zdradzona xxxzx
Dziewczyny...przecież on ją kocha-tak napisał. Przed ślubem nikt jasnowidzem nie jest. Myślę ze żadna z Was nie chciałaby sie kłaść co wieczór obok faceta ktory wrocil z pracy upocony i jego ost prysznic byl 4 dni temu....Pociagalby Was taki mężczyzna....dodam ze lekko łysiejacy i majacy nadwagę. Macie ochotę chociazby sie przytulic bo go kochacie...a nie mówię juz o sexie. I taka sytuacja trwala by rok.. Jestem ciekawa jak dlugo byscie Wy wytrzymaly...w takim zwiazku Szacun dla goscia ze o tym pisze i pyta... A nie polecial od razu na d******* Trzymam za Was kciuki I zacznij w jej towarzystwie komplementowac inne kobiety...staraj sie zauwazyc...ich piekno. Moze zona poczuje zazdrość i zacznie dbac o siebie.

Gość gość
12:48 Facet autor jest zapuszczony. Jest chudzielcem w dodatku niskim bo ma mniej niż 180cm. Kto tu powinien zadbać o siebie? dziewczyna która ciężko pracuje i ma prawo odpocząć, plus na pewno to ona pracuje w domu. Czy facet który po pracy nic nie robi? Ja za chudzielca nigdy bym sie nie brała.

Gość żona pospolita
A mój mąż waży 97 kg przy 180 wzrostu :O ja 60 przy 168 :) mam go zostawić?

Gość gość
chudzielec powinien sam zadbać o swój wygląd a nie zwracać uwagę swojej kobiecie. Widział co brał to pewnie nie jej wina że tak wygląda i on powinien to akceptować tak jak ona akceptuje to że on jest nieporadnym chudzielcem

Sami sobie pracujemy na to jak wyglądamy :) Po co w weekend wolny od pracy zabrać rodzinę Iść na rowery czy na basen?:) Lepiej wsiąść w auto i jechać do centrum handlowego lub na Kebaba Po co iść na spacer Lepiej jechać na zakupy byle blisko Niektórzy jakby mogli wjechaliby samochodem do sklepu :D Byle się nie przemęczać Nie dawać niczego z siebie Zero wysiłku i energii A później zawały mięśnia sercowego Nadciśnienie Smutne ale prawdziwe :classic_cool:

Gość gość
Prawda jest taka ze autor mimo iż chudy to ćwiczy, jeżdzi na rowerze, chodzi po górach, rusza się, po pracy ogarnia dom stara się , sprząta gotuje a to jego dziewczyna leży i nic nie robi ludzie czytajcie

Gość gość
13:07 czytanie ze zrozumieniem naprawdę nie boli.

Gość gość
Jestem genetycznie obciążona chorobą krążenia więc nie zawsze zielona kawo jest jak piszesz.

Gość gość
Bądzmy szczerzy która z Pań chciałaby chudego mężczyznę? W dodatku niskiego bo nie czarujmy się 177cm to nie tak dużo, sama mam tyle. Co z tego że facet sprząta, gotuje, ma jakieś pasje skoro jest chudzielcem którego powaliłabym jednym palcem. Słabeusz i tyle. On tak pisze bo zwyczajnie sam sił nie ma i nie umie podnieść partnerki i tyle. Apel do autora idz na siłownie to na pewno wasz seks będzie lepszy