Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy słyszałyście o cesarce bez znieczulenia...znieczulenie może AUTYZM spowodowa

Polecane posty

Gość gość

Znieczulenie przy cesarce może spowodować potworne powikłania dla dziecka z autyzmem i śmiercią włącznie. Dlaczego w Polsce się o tym nic nie mówi?

Gość gość
co ty kobieto opowiadasz, cesarka bez znieczulenia.. to powazna operacja

Gość gość
Co za debilizm. wiekszych bzdur nie slyszalam -

Gość gość
Można powiedzieć że Tak. U siostry miał byc poród siłami natury bo tak sie uparł lekarz, tyle zwlekali że malutkiej tętno zaczęło spadać. Zdecydowali sie na cesarkę w ost chwili, podali znieczulenie ale w momencie cięcia siostra zaczęła krzyczeć, wynika z tego ze owo znieczulenie nie zaczęło działać, uśpili ją całkiem gazem.

Gość gość
o matko jak sie tak boisz to powiedz żeby ci młotkiem p************i to stracisz przytomność i z głowy.

Gość gość
No cóż, hormony ciążowe czasem blokują pracę mózgu, u autorki wątku to wyraźnie można zaobserwować. Chcesz, żeby mąż cię sam scyzorykiem może?

Gość gość
A słyszałaś, że wiwisekcję robi się bez zneiczulenia i od tego można dostać autyzm?

Gość gość
Ktoś mi powiedział że nawet operację na otwartym sercu powinno się robić bez znieczulenia bo można dostać padaczki

Gość gość
A ja slyszłam, że usunięcie guza mózgu tez powinno być bez znieczulenia, bo wtedy przynajmniej pacjent ma szansę krzyczeć jeśli lekarze naruszają mu jakiś nerw przez przypadek :(

Gość gość
tak, mysle, ze niedługo znieczulenie będzie ustawowo zabronione, Jarus załatwi ;)