Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawiczek po 30

Lepiej być starym kawalerem

Polecane posty

Gość prawiczek po 30

Kobiety w dzisiejszych czasach to strata czasu, pieniędzy i zdrowia:o Teraz mnie możecie rozszarpać:(

Gość gość
Ale dlaczego rozszarpać? :-) Nie ma jeszcze dzięki Bogu obowiązku łączenia się w pary. Udanego życia! :-)

Gość prawiczek po 30
Rozszarpać, bo ludzie a zwłaszcza kobiety zachowują się agresywnie wobec takich jak ja

Gość gość
powszechnie, wbrew temu co głosi telewizja i pospolita gawędź, odczuwana jest prawda, że kobiety doprowadzają mężczyzn do zawałów, alkoholizmu i samobójstw.

Gość gość
Nie uzalaj sie tylko z*****aj coś wreszcie ,zamoczysz małego to i nastawienie się zmieni.

Gość gość
A tu nikt się nie rzuca szarpać, co za rozczarowanie :-D

Gość gość
Ja też będę sam nigdy nie pokaże dziewczynie mojego susiaka bo jest mały i brzydki.

Gość gość
On już raczej nie zamoczy. Osiągnął wyższy stopień świadomości i przejrzał baby. Tacy ludzie zawsze będą niewygodni dla babiszonów.

Gość gość
zgadzam sie z prawiczek po 30, kobiety przy zaistnialej możliwości, byłyby skłonne osobnika męskiego co nie funkcjonuje dla interesów kobiecych, zlekwidować.

Gość gość
O widze że to zlot anonistow bez przyszłości na to aby kiedykolwiek mogliby poczuć smak prawdziwej ryby.

Gość gość
Bo wszyscy mają im nadskakiwać, a kto tego nie robi jest najpierw poddawany presji, później ostracyzmowi

Gość gość
17:46 przyznaje że babom wali rybą jak z kutra. Po co starać się dla kogoś, kto nie dość że jest roszczeniowy to jeszcze nie myje kaczpy? :o

Gość gość
Facetów jest więcej jak kobiet, dlatego te księżniczki traktują mniej zamożnych i brzydkich jak goowno, mogą przebierać i to robią.

Gość gość
A a nigdy nie zaufam żadnej kobicie bo to fałszywe żmijowe jadowite plemię Zaufać kobicie to jak uwierzyć nieboszczykowi że o własnych siłach z grobu wylezie:p

Gość gość
Gościu szanowny jakie te baby by nie były to mają coś czego my nie mamy surowy boczek między nogami i to czyni je wyjątkowe.,a prawnik nich bije Niemca w kask i zazdrości.

Gość gość
Boczek? Bleeee...... Jestem wege:o

Gość gość
Nie wiem jak reszta prawików, ale ja od czasu kiedy parę razy zostałem potraktowany przez takie księżniczki jak śmieć, zacząłem brzydzić się kobiet. Teraz to już nawet nie chcę mieć z nimi nic wspólnego. Nikomu też nie zazdroszczę że obraca panienki na prawo i lewo. Żyję sobie w spokoju i to mi wystarczy.

Gość gość
18.04 Czego ci zazdroscic chyba nie tej padliny ktora tam sobie obracasz. A fee taka to co najwyzej mozna kijem pogonic. Z czym do Ludzi!!

Gość gość
Kobiety wobec ciebie sa agresywne? ha ha dziecko zejdz na ziemie i przestan bujac w oblokach w zyciu zadnej agresywnej kobiety nie spotkalam, bo takich nie ma. facetow agresywnych jest natomiast cala masa, na kazdym kroku jakiegos spotykam, boje sie sama gdziekolwiek isc, bo jakis facet moze mi zrobic krzywde teraz sie co troche slyszy, ze jakis facet zabil, zg****il, pobil, okradl, napadl faceci to popier/dolone po/jeby, nalezy sie od nich trzymac z dala, bo marnuja i niszcza zycie , zdrowie kobietom

Gość gość
Przecież nie ma obowiązku się żenić :) Ja jestem kobietą i postanowiłam że zostanę starą panną. Faceci głównie skupiają się na seksie i ciele kobiety, potrafią nie kochać kobiety a uprawiać z nią seks. Potrafią kłamać i udawać zakochanych, żeby "zamoczyc". nie przeszkadza im mając kobietę oglądać się za innymi. Mnie to odrzuca od mężczyzn.

Gość gość
Stare panny w natarciu. Zawołajcie jeszcze kilka i zduście bunt starych prawiczków:o

Gość gość
kazdy prawik jest agresywny slowem i zachowaniem z dala od tych przyglupow kobitki !

Gość gość
to forum juz udowodnilo agresje prawikow

Gość gość
18.35 Stare panny w natarciu heh fajnie to brzmi, bez obaw nic Ci nie zrobią;)

Gość gość
to forum juz udowodnilo agresje prawikow X A zwłaszcza starych panien:p

Gość gość
Ja może bym dał possac jakieś starej dziewicy mojego małego siusiaka ale zaraz będzie narzekać że mały że za krótko że nie ma orgazmu że chce za często że to że tamto lepiej z***********a.

Gość gość
No i nie ważne czy prawik czy roochacz, każdemu tylko seks w głowie. A potem narzekają ze kobiety mówią na nich świnie :P nie szanują i nie traktują poważnie

Gość gość
Co ma seks do szacunku i traktowania poważnie? Gdybyś faceta traktowała poważnie i z szacunkiem to dała byś mu szybko seks.

Gość gość
Hahaha :D Trudno faceta traktować z szacunkiem i poważnie, kiedy widzisz to napalone spojrzenie :D

Gość gość
Jakie napalone spojrzenie?:o Nie u wszystkich. Ja np. jak widzę ładną kobietę, odwracam lub spuszczam głowę. Tak mi zalazłyście za skórę.