Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Miłość zakazana, nierealna, niespełniona, jednostronna ...

Polecane posty

Gość gość
13.25 To dlaczego z nim nie jesteś, czy on w ogóle wie że darzysz go tak pięknym uczuciem?

Gość gość
To jeszcze zależy czy kocha się bardziej duchowo czy fizycznie. Jeśli duchowo, to nie ma aż takiego znaczenia czy ta osoba jest obok czy daleko :)

Gość gość
ten którego kocham chyba wie ale nie jest zainteresowany i mimo to nie mogę o nim zapomnieć to już tyle trwa że przestałam wierzyć że to uczucie wygaśnie

Gość gość
13.39 Jak to chyba wie i skąd wiesz że nie jest zainteresowany. Znacie się, rozmawiacie? Chciałbym pomóc ale tak naprawdę nie znam sprawy od podszewki;) Nie poddawaj się tylko pokaż pazur i walcz o miłość a wszystko będzie wynagrodzone.

Gość gość
Oczywiście, że nie wie

Gość gość
13.35 Co za glupoty piszesz miłość jest albo jej nie ma:/

Gość gość
13.39 mnie wygasło, jemu nie wygasło i nie wygaśnie, ale pies ogrodnika tak.ma, ma jedną która mu nie skąpi siebie a wzdycha do tej, która go nie chce (ja) i drugiej, która go chce, ale on nie może się zdecydować. Jest jeszcze trzecia najfajniejsze, ale za wysoka wg niego. Bele co zazwyczaj najbardziej wybredne;)

Gość gość
13:47 chce złapać 3 sroki za ogon, kochliwy bardzo.

Gość gość
13:43 chyba wie bo to mądry facet dostał tyle sygnałów że trudno się nie domyślić, nie wiem jakbyś mógł pomóc znamy się parę razy rozmawialiśmy

Gość gość
14.01 w sumie 4, ale to nie miłość tylko rozbudowana potrzeba posiadania, jak glupi glodomor, gdy zobaczył jedzenie łapał wszystko co widział, bo myślał, że się nie naje i skończyło się skrętem jelit i śmiercią, mądry je jedno odrobinkę, potem drugie i powoli zaczyna egzystowac z jedzeniem, w końcu znajduje potrawę, która lubi najbardziej. Ten jest głodomorem.

Gość gość
Ech..osrał was kiedyś motyl za dużo gada jak z takim wytrzymać ciągle nas zagaja i w zachwyt wpada jak to on ją rozbroił podstępny pies ogrodnika .Tyle kobieta cierpiała a on z nią zagrywał dla paru złośliwych słów .Ot..to dopiero germek z niego mściwy i złośliwy jaj ta jego bogini co tylko uczone jemu podsuwa bo ma ego wyższe od niej samej lubi wyższe stołki niech uważa aby nie spadła z jakiegoś.

Gość gość
Jeśli jest mądry i jest czy będzie zainteresowany to prędzej czy pózniej poważnie się zaangażuje. Póki co wszystko w Twoich rękach, gdy dojdzie do spotkania staraj się nawiązać z nim rozmowę, koniecznie patrz mu w oczy. Od czasu do czasu delikatnie się uśmiechnij a gdy dojdzie do jakiegoś wspólnego tematu to nawet można coś zaproponować. Powodzenia w uwodzeniu Twego wybranka;)

Gość gościemniebyć
Jak długo jest to "później" ile czasu czekać? Nawiązuję rozmowę, na tyle, żeby wyszło naturalnie, uśmiecham się , patrzę w oczy (no może czasem się speszę) ale nie umiem przejść w tryb zaproponowania czegoś.

Gość gość
To nie proponuj

Gość gość
W tym wszystkim musisz być pewna siebie a przede wszystkim nie peszyć się:) Silna i zdecydowana to przede wszystkim. Znasz swoją wartość więc do dzieła a z tą propozycją to miało być jakieś drobne zaproponowanie chociażby spaceru w tak piękną pogodę. Może i wtedy pojawią się nowe tematy- poważniejsze;) wierzę w Ciebie i Twoją determinację, trzymam kciuki:)

Gość gość
14:16 dziękuję, jeśli się uda to zacznę wierzyć w cuda póki co na spotkanie prosto w oczy zerowe szanse, poza tym do miłości nikogo nie zmusisz i nawet nie chciałabym być tak kochana przez rozum

Gość gość
No to mam wyzwanie. Są tacy mężczyźni, przy których ciężko zachować pewność siebie, postaram się :D

Gość gość
14.32 Nie chodzi o zmuszanie a rozgrzanie i pobudzenie serca do miłości. Czasem potrzeba dużo pracy i wysiłku na zaznanie szczęścia i dzielenia się nim z osobą która jest nam najbliższa. Wszystko w imię miłości

Gość gościemniebyć
No to mam wyzwanie. Są tacy mężczyźni, przy których ciężko zachować pewność siebie, postaram się :D

Gość gość
14.39 14.40 Wyzwania są po to aby się z nimi mierzyć:) Trzymam kciuki, powodzenia i pamiętaj być pewną siebie i zdecydowaną jeśli nie będzie chciał się oddać dobrowolnie bierz go żywcem;)

Gość gość
Zawsze będzie Ciachem przez duże C.Kochałam jego a on jebał co popadnie.

Gość gość
Jak chcesz wiedzieć dlaczego on tak postępuje, co o Tobie myśli, czy jest szansa ,że będziecie razem, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl